1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Samaras Celtic'te

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Samaras Celtic'te

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile karşılaşacak olan İskoç ekip Celtic, Manchester City'de forma şansı bulamayan Yunan Milli golcü Georgios Samaras ve Japon Milli ortasaha Koki Mizuno'yu kadrosuna kattı. Celtic kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 22 yaşındaki Yunan Milli golcü Samaras'ın satın alma hakkı saklı kalmak şartıyla sezon sonuna kadar kiralandığı bildirildi.Yeşil beyazlı formayı tarihte giyecek ilk Yunan futbolcu olan Samaras ise yaptığı açıklamada, "Çok memnunum. İskoçya'daki en büyük kulübe geldim ve hedeflerimize ulaşmak için elimden geleni yapıp şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Kariyerimde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğim. Barcelona ile oynayacağımız maçlar çok zor olacak ancak futbolda neler olacağını bilemezsiniz. Hem mental hem de fiziksel olarak herşeyimi verip takımıma yardımcı olacağım. Celtic'le imzalamamdaki en önemli sebeplerden biri de Euro 2008 için Milli takımdaki şansımı devam ettirmekti. Buraya Celtic'e yardım etmeye geldim ve elbette Celtic kulübü de bana yardım edecek" dedi.2006 yılının Ocak ayında 5.5 Milyon Pound karşılığında Hollanda temsilcisi Heerenveen'den Manchester City'e transfer olan golcü futbolcu, İngiliz ekipte forma şansı bulmakta zorlanmış ve bu sezon 3'ü yedekten olmak üzere sadcee 7 maçta görev alıp 1 gol atabilmişti.12 defa Yunanistan Milli takım formasını giyen ve 3 defa ağları havalandıran Samaras, genç yaşına rağmen Hollanda temsilcisi Heerenveen'de toplam 88 lig maçında sahaya çıkarken attığı 29 golle dikkat çekmişti.İskoçya şampiyonu ayrıca, 4 defa Japonya Milli takım formasını giyen ve JEF United Ichihara takımından transfer edilen 22 yaşındaki Mizuno ile de 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.Japoın kulüpte 86 lig maçında görev alan ve 13 kez fileleri havalandıran ortasaha futbolcusu, yeni takımında geçtiğimiz sezon İskoçya'da yılın futbolcusu seçilen vatandaşı Shunsuke Nakamura ile birlikte forma mücadelesi verecek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok iyi transfer yapmış Celtic...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Samaras,Celtic'te mutlaka ama mutlaka başarılı olacaktır.

Hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

İşte gerçek transfer dediğin böyle olur.Çok başarılı bir ekip transferde çok sessiz kaldı ve bombayı patlattı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

City'de forvet kalmadı. Samaras,Bianchi gitti...

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    City'de forvet kalmadı. Samaras,Bianchi gitti...
    Sanırsam Manchester City Luis Fabiano'yu renklerine bağladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Çok güzel bir transfer oldu bu. Artık Samaras kendini Celtic'te gösterecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Samaras'ı ilk kez Ümit milli maçında görüp çok beğenmiştim.Süratli,çok teknik bir oyuncu.Celtic harika iş yapmış

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

neden bizimkiler alamiyor bunlari yau

Mesaj Yetkileri