1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Sitenin Futbol Bölümünde Karşılaştığım Giriş Hatası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Sitenin Futbol Bölümünde Karşılaştığım Giriş Hatası

Normalde Forum Rehberi kısmına yazıcaktım fakat konu açamadım orada Buraya açayım dedim. Futbol bölümüne üye adım ile giriş yapmaya çalıştığım sırada böle bir hata aldım. Adminlerimizin dikkatini çekmemiştir belki diye düşündüm.

Şu anda iş yerindeyim, dün akşamda evdeki bilgisayardan aynı hata ile karşılaştım. Yani sadece tek bir bilgisayarda karşılaştığım sorun değil.

Buraya niye üye adımla giriş yapmak istedim onuda söyleyim malumunuz haber editörü oldum bir sürü haber ekliyorum, futbol bölümündeki haber yorumlarını da hareketlendirmek gerekli diye düşündüm bir kaç yorum yazacaktım fakat hata ile karşılaştım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Konuyu olması gereken yere taşıdım
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herkeste olucak diye bir kaide yok ama belki bende de olur diye denedim. Giriş yaparken bir sorunla karşılaşmadım. Acaba her girişinde mi yapıyor yoksa aralıklarla mı?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon ben futbol değilde normal anasayfadan denemişim. Aynı yerden giriş yaptım ve dediğin problem oluştu.
    Last edited by DisCo : 01.Şubat.2008 at 14:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Explorer'la dene Mustafa abi belki o zaman açılır.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Aynı hatayı bende aldım, Explorer' den de denedim aynı hatayı veriyor.

Nesil
    2006

Bu hatayı ben üç-dört ay önce açmıştım. Mustafa abi sistemi değiştireceğimizi söylemişti.

Mesaj Yetkileri