1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Gürcistan 1-0 Türkiye (İkinci yarı)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Gürcistan 1-0 Türkiye (İkinci yarı)

Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlanan Milli Takımımız Gürcistan ile özel maçta karşı karşıya geliyor. Tiflis'teki Boris Paichadze Stadı'nda, TSİ 19.00'da başlayan mücadeleyi Letonyalı hakem Roman Lajuks yönetiyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti. Karşılaşmanın 75. dakikasında Siradze ile 1-0 öne geçti.

Stat: Boris Paichadze
    Hakemler: Roman Lajuks, Sergejs Braga, Janis Pukijans (Letonya)
    Gürcistan: Revishvili, Shashiashvili, Salukvadze, Khizanishvili, Eliava, Menteshashvili, Tskitishvili, Burduli, Kvirkvelia, Demetradze, Siradze
    Türkiye: Volkan, Servet, İbrahim Üzülmez, Tugay, Aydın, Mehmet Aurelio, Arda, Tuncay, Halil, Hamit, Sabri. 07.02.2007

Kaynak : Superspor ve AA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tamam takım eksik, eksik olan oyuncular cok önemli oyuncular ama Gürcistan'a yenilmememiz lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

abi hazırlık maçı sonuçta ya skor önemli deği bence ama büyük takımsan yenilmeyeceksin tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bence de yenilmememiz lazımdı,ayıp bişiy bu bence

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sonuç onemli değil oynanan futbol onemli.maçı izlemıyorum nasıl oynuyolar bilmıyorum ama??

maçı 1-0 katbettik yazık oldu son dakkalarda maçın tansiyonu baya bi yükseldi bizim oyuncuların sabrına hayran kaldım.Ben olsam ya hakemi ya da Gürcülerden birisini döverdim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

abi kaybettik.ya hazırlık maçı tamam ama yenilmeyelim gürcistanada ya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

nasıl kaybettik şaşırdım ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

OLsun beyler saglik olsun.bu arada macın yıldızı gouga galatasarayın scoutları tarafından kesfedıldı hatta galatasaray elınden kacırdı hearts gıttı spıker yanlıs dedı o coktan transfer oldu.

Skor önemli değil , önemli olan eksiklerimizi görüp tamamlamak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbol nasıldı beyler ? Ben 5 dk izledim spikere dayanamadım kapattım. Gerci Gürcistan'ı en kötü futbolla bile yenmemiz lazım demekki cok berbat oynadık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

abi niye skorda önemli bence gürcistana yenilmeyelim artık

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by vento View Post
    maçı 1-0 katbettik yazık oldu son dakkalarda maçın tansiyonu baya bi yükseldi bizim oyuncuların sabrına hayran kaldım.Ben olsam ya hakemi ya da Gürcülerden birisini döverdim
    fatih tekke costu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bugün oyunda tuncay ve fatih tekke kötü oynadılar kaleci volkan iyi oynadı bugün
    yeni oyuncu aydın toscalıa ilk maçına rağmen çok yi oynadı

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Gürcistan maçı dostluk havasından çıkardı.Oyuncularımız cezalı duruma düşebilirdi özellikle son dklerde tansiyon bayağı yükseldi.Maçı kayıpsız atlatmak iyi oldu.Skor zaten önemli değildi,eksiklerimizi tamamlayıp Norveç ve Yunanistan maçlarından galibiyetlerle ayrılmalıyız...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kötü oynadık maçın kötülerinden biride ibrahim üzülmez'di doğru düzgün orta yapamadı ya.hakan balta'yı alsaydı keşke fatih terim.kötü oynamamıza karşın pozisyonlarda bulduk özellikle gökdeniz'le değerlendiremedik

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yaw yeniliriz yeneriz önemli değil önemli olan hatalardan ders çıkarmak
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Turkiye den bu kadar kotu performans beklemiyordum ama ne yapican iste oynandi gecti bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

kafama bişi takılıyo.fatih terim şu servet i niye alıyor anladım.tam bir dengesizlık abidesii

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes suan milli takimda servetten baska defans yapacak adam yok.bütün takımlar yabancı stoper oynatdıgı ıcın turk stoper yetısmıyor umarım anlamıssındır

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

"Gürcüler'in yaptığı terbiyesizlik"
    Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonrasındaki basın toplantısında gerilim ve alkışı bir arada yaşadı. Önce maçın hakemini eleştiren ve maçın görüntülerini FIFA ve UEFA'ya göndereceklerini belirten Terim, "Eğer bu hakem FIFA ise, bizim hakemlerin ayda maç yönetmeleri gerekir" diyerek, Türk hakemlerini göklere çıkardı. Buna rağmen hakem odasına gidip, üçünü de tebrik ettiğini belirten Fatih hoca, Neden tebrik ettim? Duydum ki FIFA hakemiymiş. Başkasının da canını yakmasın, hakkını yemesin. Tekmeler, küfürler hoş değil. Dostluk maçının karşılığı bu olmamalı. Bizim ülkemiz şunu bilmeli ki, her konuda bir şey olduğu zaman bizler haksız çıkıyoruz. Haklı çıkmak için sakin kalmadık, tam tersi Yunanistan maçını düşündüğümüz için sakin kaldık" ifadesini kullandı.
    Terim şöyle devam etti: "Oyuncularımıza en ufak bir ceza Yunanistan maçına yansır diye tembih ettik. Biz iddialı bir takımız, dostluk maçında fire veremeyiz. Ancak bizlerin insan olduğunu unutan bazıları zaman zaman bu konuda bizi eleştiriyorlar."
    Milli Takım çalıştırıcısı, bir Türk gazetecinin, "Dostluk maçında çok gergin bir ortam vardı. İstiklal Marşı'nda ayağa kalkmayanlar bile oldu" sözleri üzerine Terim, "Bir insan, bir ülkenin marşında ayağa kalmıyorsa bu terbiyesizliktir. Biz onların milli marşına saygı duyuyoruz, alkışlıyoruz" yanıtını verdi. Bu sözlere Gürcü gazeteciler tepki gösterdi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi ben tam seyredemedim bayağı bir olay olmuş herhalde
    So what?
    Saike

ewet fatih tekke yavaştı istekli diildi ama gökdeniz iyiydi ardada bişi yapamadı ne bilim tugay gene iyiydi..fatih tekkeyi iyi tuttular dalacaktı adam

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

tugayda pek bişe yapamadı bana ilk yarı iyiydi ama ikinci yarı yoruldu heralde

Mesaj Yetkileri