Besiktası cok zor mac beklıyor cünkü nobre,bobo gibi oyuncularbu macta olmuyacak zaten ıddaa programları bu maca beraberlık verıyor bende bır cımbomlu olarak ınsallah diyorum,artık yorum sizin![]()
![]()
![]()
Besiktası cok zor mac beklıyor cünkü nobre,bobo gibi oyuncularbu macta olmuyacak zaten ıddaa programları bu maca beraberlık verıyor bende bır cımbomlu olarak ınsallah diyorum,artık yorum sizin![]()
![]()
![]()
beşiktaşımıza gönülden başarılar...
Beşiktaş kazanır 2-0 gibi bir skorla
besiktas zorlanmadan kazanir
inşallah,fenerin yendigi hafta puan kaybı kötü olur.
inş allahın izniyle bu maçı alacağız son haftalar forma girdi kseriyi devam ettirmemiz lazım
So what?
Saike
bu maçı bjk alır ama gönlümden beraberlik geçiyo.
içimden 3-1 gibi bi skor geçiyor ama umarım bjk puan kaybeder ....
beşiktaş alır bu maçı çıkışına dewam eder
Açıkçası güzel oyunuyla taraftarı heveslendiren Beşiktaş daha bu haftadan puan kaybederse büyük hayal kırıklığı yaşarım.
Gaziantepspor Erdoğan Arıca ile yenilendi,normal şartlarda bu maçtan puan alırlar ama Beşiktaş gerçekten istekli olursa kazanacaktır.
Gönül isterki Beşiktaş puan kaybetsin ..Ama iyi bir çıkış yakaladılar, Antep'ten 3 puanla dönerler .
saha koşulları bayagı zorlayacaktır bjkyi ama yinede kazanır bjk fazla gol olacagını zannetmiyorum
zor da olsa kazanırız
ben maç tahminlerinde 0 vermiştim.öle bitmesini umuyorum.neyse beşiktaş'ın iki etkili forveti yok gökhan güleç'e kaldılar bana göre gol atan taraf maçı kazanır ama iki takımda atamıcak gol yani 0-0 bitecek bence
Evet maçın başlamasına dakkalar kaldı.Ben kazanacağımızdan eminim.Umarım manisadaki kaliteli futbolumuzu burada da oynarız.
FM Gazetesi
bu maç berabere biter eğr Bekir İrtegün Bobo'yu yıldırabilirse büyk olasılıkla berabere biter kuvvetli bir kadro var G.Antep'te gol bulmaları zor ama doğunun hava şartlarında BJK'nin gol atmasıda zor yani ya berabere ya da atan kazanır
Hava nasıl?Bilen varmı.İşallahah güzel bir hava vardır.
FM Gazetesi
ilk yarı golsüz sona erdi inş ikinci yarıda golü buluruz![]()
So what?
Saike
hala gol yok maçta
'75 Kullanılanm köşe vuruşunda Burak'tan çıkan topa İbrahim Toraman kale sahası ön çizgisi üzerinde kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı kalktı.
Hakem ofsayt dedi !!
GOOOOOOOOOOOOLLL !!!
87' durum 0-0 devam ediyorr.
maç bitti beyler 0-0 bu bizim için ii oldu valla![]()
bizim icinde iyi oldu bi de besiktas ile urasmayalim ama tabi bugun yenersek daha da ii olcak
0-0 bitti maç,üzüldüm...
Şunu da söyleyeyim Kirita Serdar veya Koray'dan birinin ayağını adamların eline verecekti.Manisa'da çok sert oynamıştı iki maçta da,Gaziantep'te bu maçta bayağı sert oynamış,yazık gerçekten...
Hayatımda böyle sinir stres bir maç izlemedim.
FM Gazetesi
Gaziantepspor'u tebrik ederim. Bizim işimize yaradı bu skor, 8 puan oldu fark.
biz yenersek bugün kayseri'yi bizim içinde güzel bi hafta olucak.bjk nin puan kaybettiği bir haftada mutlaka 3 puan almalıyız.
Besiktasin puan kaybetmesi iyi oldu,kayseri macini kazanirsak 4 puan önüne geciyoz besiktasin.
Buz gibi golü vermedi.Sonra fenerbahçe şampiyon aman ne güzel