Ankaraspor Kazanır
Berabere Biter
Kasımpaşa Kazanır
Kasımpaşa'nın durumu mağlum.Ankaraspor'da düşme potasından çıkmak istiyor.Kendi sahasında oynuyorlar.Ankaraspor kazanır.
Kasımpaşaspor artık gittikçe düşmeye hazırlanıyor. Ankaraspor ise evinde kazanıp mutlaka düşme potasından kurtulması gerekiyor. Bu yüzden Ankaraspor'un üç puana yakın taraf olduğunu düşünüyorum.
Kasımpaşa'nın durumunu herkez biliyor.. Ankaraspor moral depolamak istiyorsa bu maçı alır..
2 Takımda Devre arasında bir çok transfer yaptı. Kasımpaşa bir kaç oyuncu ile yollarını ayırıp bir kaç oyuncu aldı maçı hemen bırakmayacaklardır ilk yarıya göre daha iyi bir kasımpaşa olmaya çalışacaklar.
Ankaraspor'da güzel transferler yaptı. De Nigris'in bu maçtada golü olur diye düşünüyorum. İddaa'da riske girmek istemiyorsanız ve eğer varsa 01 oynayın.
Ankette Ankaraspor'a kullandım bunuda belirteyim.
Last edited by BeeTLeJuiCe : 05.Şubat.2008 at 01:53
Ankaraspor kazanır nasıl kazanır geçen hafta çok güzel bir futbol oynadılar ve özellikle De Nigris muhteşem bir transfer onun sayesinde bu maçı alırlar diye düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bilal, Özer ve Nigris farki![]()
Ankaraspor bu maçı kazanmak sorunda DeNigris maçı çözer kazanırlar
Belki de haftanın en kritik maçı Ankaraspor kazanırsa Kasımpaşa fişi direk çeker Kasımpaşa direnecektir ama zor da olsa Ankaraspor oyuncu kalitesindeki farkla kazanır gibi geliyor bana
Kasimpasa artik son kozlarini oynuyor.Ankaraspor ise kaliteli transferler yaparak düsme bölgesinden uzaklasmaya calisiyor.Cikistalar ve ben bu maci Ankara´nin alacagini düsünüyorum.
Ankaraspor artık büyük ihtimalle küme düşmüş olan Kasımpaşa'yı farklı geçer ve haketmediği düşme potasından kurtulur.
De Nigris-Neca (Oynarsa) işi götürür Ankara'da. Ankaraspor rahat kazanır. Nigris 2 gol atar diyorum.![]()
I'm back...
Ankaraspor yaptığı transferlerle bu maçı rahat alır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Leopar, paşa avladı: 2-0
Turkcell Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Ankaraspor, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Maçın golleri 75. dakikada Emre Aşık ve uzatma dakikalarında Murat Akyüz'den geldi.
ANKARASPOR: 2 - KASIMPAŞA: 0
Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Hakan Özkan, Selçuk Kaya, Serkan Gençerler
Ankaraspor: Senecky, Murat Akyüz, Risp, Emre Aşık, Erhan, Özer, Hürriyet (Dk. 59 Neca ), Adem, Bilal (Dk. 61 Murat Tosun), De Nigris Dk. 83 Ediz), Mehmet Yılmaz
Kasımpaşa: Tolga, Ömer, Fatih Akyel, Askou, Alparslan, Özgür (Dk. 86 Göksel), Merthan, Barbaros (Dk. 82 Faruk), Murat, Ademovic (Dk. 46 Desire), Erhan
Gol: Dk. 75 Emre Aşık, Dk. 90 Murat Akyüz (Ankaraspor)
Sarı kartlar: Dk. 31 Murat, Dk. 79 Desire (Kasımpaşa), Dk. 79 Emre Aşık (Ankaraspor)
So what?
Saike
Beklenen galibiyeti almış Ankaraspor..
Kasımpaşa için artık ''küme düştü'' denilebilir..
Dediğim gibi rahat aldık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kasımpaşa'nın artık ligde umudu kalmadı, futbolda süpriz vardır; ama Kasımpaşaspor'u artık süprizlerde kurtaramaz. Ankaraspor yakaladığı seriyi devam ettirdi. Tebrikler Ankaraspor.
Kasımpaşa ligin ilk yolcusu oldu