arkadaşlar ne zmndır aklımdaydı aradım ama bulamadım buraya bi yazayım dedm.altyapı'da TD olabiliyormuyuz??eğer bu konuda ilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar forumuda aradım ama böle bi konuya rastlamadım
arkadaşlar ne zmndır aklımdaydı aradım ama bulamadım buraya bi yazayım dedm.altyapı'da TD olabiliyormuyuz??eğer bu konuda ilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun arkadaşlar forumuda aradım ama böle bi konuya rastlamadım
Menejer seçeneklerinden çalıştırdığın takımın U-18 ve Reserve kadrolarını da kontrol edebilirsin.
ya onu biliorum ama sadece altyapıyı çalıştıramıomuyuz.mesela ben Galatasaray'ın u-18'i çalıştırmak istiorum snra A takıma fln geçmek istiorum ama bulamadım bi türlü.
Sadece o opsiyon yok. Ama arkadaşın dediği gibi takımının altyapılarını sen de idare edebilirsin.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sadece alt yapıyı çalıştıramazsınız. Gerekli cevaplarda verilmiş zaten. Konu kilitlenir..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.