Arkadaşlar ben Türkiye liginde yaptığım transferleri lig maçlarında oynatamıyorum yani şöyle yeni aldığım oyuncuların yanında seçilemez ibaresi var ve oynatılamıyorlar oyunumun versiyonu 8.0.0 şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben Türkiye liginde yaptığım transferleri lig maçlarında oynatamıyorum yani şöyle yeni aldığım oyuncuların yanında seçilemez ibaresi var ve oynatılamıyorlar oyunumun versiyonu 8.0.0 şimdiden teşekkürler
Aldığınız oyunculara Forma numarası vermemiş olabilirsiniz, Forma numarası vermediyseniz oynatamazsınız.
evet oynatacagın oyunculara kadro numarasını vermelısın bu yuzden transfer donemı dısında transfer yaptıgında serbest aldıgında oyuncuyu ılk 18 e alamazsın
Traffer sezonunun sonunda oyuncu kaydetme ile ilgili bir mesaj geliyor oradan oyuncularına bir forma numarsaı vermen gerekir aksi taktirde kaydedene kadar oyuncularını oynatamazsın
Buna tam da bir sorun aslında denilemez.İstediğiniz kadar yabancı oyuncu alıyorsunuz ama bunların sadece yedisini oynatıyorsunuz.8.0.2 yamasını bekliyoruz.İnşallah bunu hallederler.
oyuncuyu transfer ettikten sonra hemen kadro numarası mı vermeliyim? yardımlarınız için teşekkürler
Evet oyuncuyu transfer ettikten sonra kadro numarası vermek zorundasın. Zaten vermesen bile transfer döneminin bitmesine 1 gün kala mesaj gelecektir oyuncu kaydetmen için.
(/s)