Fenerbahçe Kazanır
Berabere Biter
G.Birliği Oftaş Kazanır
Dünyada ki başarılı takımların ortak özelliklerinden birisi şudur; kaliteli ve kalifiye takımlara karşı daha iyi, aksine zayıf ve kalitesiz takımlara karşıda vasat oynarlar. Fenebarçe son yıllarının en başarılı dönemlerini yaşıyor ve büyük çapta, başarılı bir takıma dönüştü. GOFTAŞ'da ligimizin mütevazi ama kaliteli ekiplerinden. O nedenle; ben Fenerbahçe'nin maçı kazanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe iki senedir kalitesiz takımlara karşı zorlanıyor ama kaliteli maçları alıyor. İşte bu bir büyük takım özelliğidir.
F.Bahçe kazanacaktır.
Son haftalarda Fenerbahçe iyi futbol sergiliyordu. Ama kupada ki kötü oyunun unutup G.Oftaş'a karşı, G.Antep ve Sivas önündeki oyunun koyup maçtan üç puan ile ayrılacaktır. G.Oftaş son haftalarda çıkışta olsa bile maçta F.Bahçe'yi zorlayacağı ama bu zormala ile puan alabileceğini sanmıyorum.
Oftaş çok dirençli genç bir takım iyi pres yapan basan kont atağa kalkan o yüzden fenerbahceyi zorlayabilir.Atanın kazanacağı bir maç gibi ama tahminimce berabere biter.
Fenerbahçe bu maçın favorisi ama ben bu maçtan bir süpriz bekliyorum açıkcası.Yani Fenerbahçe puan kaybderse süpriz olmaz.G.Oftaş sağlam bir takım.Eğer Fenerbahçe'yi kitleyebilirse bu maçtan istediklerini alabilirler.Bu potansiyel var onlarda.Fenerbahçe'de Semih olmamasıda dez avantaj.Kezman forma giriyor,Semih'i kesebilir diyorduk ama bir kez daha gördükki Kezman Zico'nun geldiğinden beri uyguladığı sisteme uymuyor.Yinede maçın favorisi Fenerbahçe'dir.Erken bulacakları bir gol onları galibiyete götürür.Bakarsınız farkta atabilir..
So what?
Saike
Maç berabere bitecektir.
Fenerbahçe'nin girdiği hava Galatasaray maçı ile bitti, şimdi ayakları yere basıyor sanırım biraz. Oftaş çok kaliteli bir kadroya sahip değil, ancak büyük takımlara karşı gerçekten iyi hazırlanıp, iyi oynuyorlar. İki takım arasında ki ilk maçta da Oftaş, Fenerbahçe'yi oldukça zorlamıştı.
Aradaki bu performans farkını, Fenerbahçe kadrosuyla kapatır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kendinle çelişiyorsun gibi biraz Şemsi..![]()
Last edited by TürkuAz : 04.Şubat.2008 at 18:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kendi evinde Fenerbahçe kazanabilir.Oftaş kolay lokma değil.Fark olacağını zannetmiyorum ama 2-1 bitebilir gibime geliyor.
Fenerbahce bu maçı kazanır..Yanlız Oftasın çok iyi deplasman takımı oldugunu unutmayın..Sandro ve İbrahim savunma arkasına çok sarkıyorlar..Oftas bence gol atar.
Üstelik giray ve ilhan Kezmanı çok iyi markaj altına alırlar..Kezman giray karsısısnda çok zorlanır..Oftasda iyi kontraya cıkabilir..Formda bir sandro var...Bence fenerbahce ilk golü uzaktan atacak..Sonrada oftas çözülecek gibine geliyorMaç 3-1 veya 2-1 biter diyorum
..Ama çok ilginç bir maç bekliyor bizi..
Tozo Ve Serkan çok iyi pas organizasyonları yapıyorlar..Özellikle Sandro'ya dikkat diyorum..
Aslında tam net ifade edemedim kendimi Tarık abi.Demek istediğim bu maçın favorisi Fenerbahçe.Bir aksilik olmazsa kazanırlar.Ama bu maçta Oftaş süpriz yapabilir.Bekliyorum böyle bir süpriz.Ama F.Bahçe kadro kalitesiyle bu maçı zorlanmadanda kazanabilir.Daha net oldu olabildim mi acaba?Kendinle çelişiyorsun gibi biraz Şemsi..![]()
![]()
So what?
Saike
Kazanmamız lazım kazanacağımızı düşünüyorum.GS beraberliği ligi etkilemez büyük takımlar kazandığı yada kaybettiği maçı 24 saat içinde unuturlar,unutmalıdırlar.Bu yüzden kazanırız diye düşünüyorum ama fark filan beklemiyorum.
Fenerbahçe kontralara dikkat ederse bu maçı çok rahat kazanır. Oftaş beraberlik çıkarma hesaplarına düşerse farka gider Fenerbahçe. Tahminim Oftaş öne gececek maçı Fenerbahçe farklı kazanacak.
Ligde Uzun bir aradan sonra Kadıköy'de oynuyoruz...Semih 10 gün yok yani G.Oftaş maçında oynayamayacak.Bu maçta KEZman'ın artık bişeyler yapması lazım...Zorlansak bile Maçı kazanmayı biliriz..
Oftaş çok iyi bir takım.Yaş ortalamaları baya düşük olmasına rağmen çok iyi oynuyorlar.Bu maçtan puan alacaklarına inanıyorum...
aynen. Serkan Atak suan Oftas'in beyni. Duran toplari kullaniyor, uzaktan etkili sutlari var, akilli paslar cikartiyor ve her gün performansi artiyor.
Sandro'ya dikkat! formdaki Sandro bu mactada OFTAS'in en büyük gol silahi olacaktir. bence mac ya 1-1 biter yada Fenerbahce 3-1 kazanir.
Fenerbahçe alır en kötü ihtimal beraberlik olur Oftaşta en beğendiğim isimlerden birisi Sandro gol kokluyor her pozisyondan gol çıkarabiliyor Semih yok ama Alex var Fenerbahçe kazanır diyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
OFTAŞ iyi takım oyunu oynayan bir ekip.Son 1 ay içerisinde Trabzonspor'u ve Galatasaray'ı yendiler.İbrahim Şahin,Sandro,Tozo gibi iyi isimlere sahipler.OFTAŞ kapanıp beraberliğe oynarsa farklı kazanır Fenerbahçe.En kötü zorlansa bile kazanacaktır.Kezman'ın bu maçta kendisini ispatlaması gerekiyor.
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç eğer kaybedersek büyük bir darbe alırız..Zaten hafta içinde ufak çaplı bir darbe aldık eğer bu maçıda kaybedersek bu darbe büyür ve takımı olumsuz etkiler..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bende darbe aldığımızı düşünmüyorum. Tam tersine oyuncular daha da akıllanmıştır. Deplasmana gitmemiz avantaj, eğer bu üç takımda ligden kopar ise kazanmamız daha kolay olur. Çünkü Trabzon deplasmanına gideceğiz son hafta eğer Trabzon'un iddiası yok ise orada üç puan olmak daha kolay olur. Aynıları G.Saray ve Beşiktaş içinde geçerli, unutmamak gereki ki geçen yıl Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek şampiyon olduk. Bu yüzden bunları düşünmek için daha erken. G.Oftaş maçını konuşmaya devam etsek daha güzel olur.![]()
bomboş bir stad ve keyifsiz bir maç olur
Alex FBTV'ye verdiği röpotajda artık güçsüz görünen takımlara karşı puan kaybı yapmayacakları adına söz verdiklerini söylemişti kaptana güveniyoruz bu maçı kazanırız
Beyler darbe aldık derken şunu kasteddim kolay kazanarızı diye düşündüğümüz maçta kazanamadık berabere kaldık..Yoksa darbeden kastım ahh bitti falan değil yani..Ve artık gördükki Kolay takım yok o yüzden öyle yazdım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Çok zor bir maç olacaktır. Özellikle Oftaş son zamanlarda çok formda. Dinamik ve genç bir kadrosu var. Fenerbahçe'nin çok zorlanacağını düşünüyorum ben. Ama galip gelen ekip Fenerbahçe olur.
oftaş bizi zorlayacaktır bu maçta semih yok bence takım sistem değşikliği yapmalı ve 4-1-2-1-2 ile oynalı diye düşünüyorum ilerde kezman-ilhan veya kazım oynayabilir
T.D'miz Zico'nun kolay kolay sistem değiştereceğini düşünmüyorum.Kadroda değişiklik olabilir belki,Yasin,Maldonado,Önder,Kazım falan ilk 11'de başlayabilir.
İnşallah Maldonado'yu oynatmaz çünkü çok formda bi Selçuk ve Aurelio var.Bencede Oftaş'a 4-1-2-1-2 taktiği ile çıkarsa iyi olur,Kezman tek forvet çok kötü oynuyo.
FBTV Haberlerini izlediyseniz Alex şimdiye kadar güçsüz takımlara puan kaybettiklerini ama bunun bidaha olmayacağını söyledi.Oyuncular bence daha motive çıkar.
Kadrolara bakılırsa Fenerbahçe
Volkan- G.Gönül-R.Carlos-Edu-Yasin-Deivid(C.Kazim)-Boral(Vederson)-Aurelio(Maldonado)-Selçuk(Maldonado)-Alex-Kezman
Onbiriyle çıkar.
Uğur Boral son haftalarda formda ama oynamamasından yanayım.Vederson gibi hızlı,iyi orta açabilen,gerekince Sol Beke geçebilen,gol pozisyonlarına girebilen,Carlosla aynı lehçeyi konuşabilen bir oyuncu bizim için daha yararlı olur.
Zico,Selçuk ya da Maldonadoyu Selçuk'un veya Aurelio'nun yerine koyabilir.Pendikspor maçını izleyen olduysa hiç riske girmedi ve iyi futbol oynadı.Ama yinede Selçuk ve Aurelio şimdiye kadar iyi gidiyor.Devre arasında girebilir ya da çıkabilir.Oyuncuların yorgunluk seviyesi de düşük olur.
Gollerin tamamı Kezman'a bakıyor.Kezman'ın bu maçta çalım atması ve hızlı koşması bize maçı getirir.Hatta Farklı galibiyeti.Ayrıca Kezmanın Alex'le anlaşması da çok önemli bi konu.
GB Oftaş
Recep, Giray, İlhan, Mile , Tozo, Serkan, Olgay, İbrahim, Orhan, Murat, Sandro
ile çıkabilir.
Tozonun ufak bi sakatlığı varmış,şimdi bi sorunu yokmuş ama eğer tekrar nüksederse onun yerine Hakan ı sokup Taktik değişikliğine gidebilir.
Eğer Tozo oynamazsa bizim için büyük bir avantaj olur.Dinamo tarzı bi oyuncu ve Sandroyla iyi anlaşıyor.
Skor tahmini yapmam gerekirse
3-1 biter.
Last edited by Estranged : 08.Şubat.2008 at 17:50 Reason: Yanlis bir hatirlama :)