Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
Bursaspor
Büyükşehir Belediye
Berabere
Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
(/s)
Geçen hafta Rizespor'u yenerek uzun bi aradan sonra galibiyetle tanıştı İstanbul Belediye , Bursa deplasmanları zordur çekişmeli bir maç geçer tahminim beraberlik
Bursa deplasmanı kolay değildir.İyi bir taraftar desteği var Bursa'nın.Belediye ise kadrosunu iyi oyuncularla güçlendirdi.Benimde bu maçın berabere biteceği görüşündeyim.
Geçen hafta kazandı İBB ama Bursaporda Trabzon karşısında iyi mücadele etti Bursa burada çok iyi oynuyor seyirci desteği ile bence beraberlik olur bu maç.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bursa Trabzon karşısında hiçbirşey yapamadı. Form durumları kötü. İBB ligin flaş takımlarından. Durup durup aldıkları bir galibiyetle adlarından bahsettiriyorlar. Ancak ne kadar da olsa Bursa zorlu bir deplasman. Beraberlik ağır basıyor.
İbrahim Akının iki goLü iLe BeLediye maçı önde götürüyor. Şaka gibi vaLLa. Önce Burak Şimdi İ.Akın. ikisi de 4 goLe uLaştıLar. 2 yıLLık Beşiktaş kariyerLerinde 4 goL atamamışLardı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İbrahim ve burak çoşdu...Sanırım kendilerini tekrar ispatlamaya calısıyorlar..
16/02/2008
Hakem : Mustafa Kamil Abidoğlu
Yardımcı Hakem : Özgür Kaya Erif Çelik
Bursa Atatürk
Bursaspor 2 - 2 Büyükşehir Bld.
HT : 2-2
16' ( 0 - 1 )İbrahim Akın
Mustafa Sarp( 1 - 1 ) 19'
21' ( 1 - 2 )İbrahim Akın
Ysrael Zuniga( 2 - 2 ) 32'
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İbrahim Akın eski günlerine döndü.Bu performansı bizde yakalasaydı keşke.Ertuğrul hoca fazla şans vermedi.Oynatsaydı belki şuan bizde de coşardı.
Ah be Bursa yeter artık..
Maçın berabere biteceğini söylemiştim Bursaspor gitgide kendini ateşe atıyor.
Yok hayır yanlış anladınız beni böyle devam ederse kendini gitgide ateşe atıyor Bursaspor ben asla istemem şehrinde oturduğum takımın küme düşmesini.
Bursaspor bu performansla oynarsa hıc bır cacık olmaz bu sene kume duserler..
Bursaspor - Genclerbılırıgi maçını izlemeye gittim o zaman adamlar ne bir pas yapıyor ne bir şey yapiyor futbol adına ıkı takımda hiç bir şey yoktu bu gidişle bursaspor'a 2.ligde başarılar dilemekten başka hiç bir şey diyemiycem..