1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: İngiLizce BöLümü

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Default İngiLizce BöLümü

Forumumuzda ingiLizce böLümü yok.Eğer böyLe bir böLüm açıLırsa sadece ingiLizc konuşmak şartı oLabiLir.Sabit bir başLık açıLıp bazı çeviriLer istenebiLir.FiLm,oyun gibi sosyaL aktiviteLeri ingiLizce şekiLde tartışabiLiriz.Forumumuzun geLişmesi açısından da güzeL bir faaLiyet oLur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence böyle bir bölüme ilgi az olur.Yinede yöneticiler bilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dünyaya ayak uydurabilmek için elbette İngilizce bilmek şart diye düşünüyorum. Artık sadece dünyaya ayak uydurabilmek için değil mevki anlamında bir yerlere gelebilmek içinde ülkemizde ingilizcenin önemi yadsınamaz.

Bu bahsettiğim konulara paralel olarak ingilizce bilen sayısı bir okadar azdır. O nedenle böyle bir bölüme ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim.

Biz Türkçemizle birşeyleri tartışmaya devam edelim. Yapabileceğiniz çeviri ve her türlü bilgi paylaşımı için zaten bölümlerimiz bulunuyor. Hatta ingilizcesine ciddi anlamda güvenen arkadaşlarımız var ise çeviri ekibinde de yerlerini alacaklardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ek olarak şunu da söyleyebiliriz. Format olarak biz sonuçta bir oyun için buradayız ve dil bölümü açmak biraz gereksiz görünüyor. Bu cümle herşeyi açıklıyor zaten.

Biz Türkçemizle birşeyleri tartışmaya devam edelim. Yapabileceğiniz çeviri ve her türlü bilgi paylaşımı için zaten bölümlerimiz bulunuyor. Hatta ingilizcesine ciddi anlamda güvenen arkadaşlarımız var ise çeviri ekibinde de yerlerini alacaklardır.
    FiLm,oyun gibi sosyaL aktiviteLeri ingiLizce şekiLde tartışabiLiriz.
    Bunun içinde sohbet alanını kullanabilirsiniz. Konuyu açarsınız ilgi olursa devam eder ekstra bir bölüme gerek duymuyoruz açıkçası.

sakary Ali Misafir

Kariyerleri İngilizce anlatalım

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Peki o zaman ingiLizce kafe açaLım,ingiLizce sohbet edeLim.İngiLizcem kusursuz değiLdir ancak hem öğrenme açısından hemde kaLite açısından güzeL oLur kanısındayım.Hem konuşa konuşa bir çok arkadaşımıza da faydaLı oLabiLiriz.Eğer uygun görürseniz ingiLizce kafe konusunu açacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Aslında iyi bi fikir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fikir güzel; faydalı. Ama biz daha Türkçe konuşamıyoruz! Hatta onu bırakın yazamıyoruz bile. Önce Türkçe dili ile konuşma ve yazmayı öğrenelim; forumlar da msn denilen dili bırakalım, imLa hataLarına dikkat edelim ondan sonra bunu yapalım. Daha doğru olmaz mı arkadaşım?

Herşeyde elimiz var; maalesef hiçbiri tam değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Forum dillerinden birininde İngilizce olması sebebiyle istenirse böyle bir konu açalım orada paylaşmak istediğiniz fikirleri paylaşın madem

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

gerçekten güzel olur.ingilizce pratiği yapacak birilerini arıyordum bende.böylece o konuda yaparım

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Tamam o zaman.
    Junkorn hocam kesinLikLe katıLıyorum fakat L harfinin bu şekiLde yapımı bir msn değiL görüntü açısından bir tercihtir.Sonuçta "sLm nbr xD" gibi ifadeLer diLi bozar.Bu görüş dışındda hemfikiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

yalnız bu ingilizce konusundan epey bir enstantene çıkacak gibi hissediyorum

Düzgün muhabbet olursa ben de varim,ama olabilecek muhabbetleri görüyor gibiyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Fikir güzel; faydalı. Ama biz daha Türkçe konuşamıyoruz! Hatta onu bırakın yazamıyoruz bile. Önce Türkçe dili ile konuşma ve yazmayı öğrenelim; forumlar da msn denilen dili bırakalım, imLa hataLarına dikkat edelim ondan sonra bunu yapalım. Daha doğru olmaz mı arkadaşım?

Herşeyde elimiz var; maalesef hiçbiri tam değil.
    Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    yalnız bu ingilizce konusundan epey bir enstantene çıkacak gibi hissediyorum
    Nedenkine?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bilmem öyle hissettim

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

enstantene konusuna katılıyorum, güzel fikir ya gary.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konu açılmış sohbet alanına oradan devam edebilirsiniz. Ama muhabbet falan yok şimdilik benden söylemesi. How are you ne var you muhabbeti dönüyor şimdilik bakalım inşallah ilk mesajda dendiği gibi kritik yapılmaya da başlanır.

Hadi hayırlı olsun.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72156

Mesaj Yetkileri