Merhabalar ,
İskoçya Ligi'nde Celtic'i çalıştırıyorum ve ilk sezonu tamamladım. İkinci sezon öncesi transfer dönemindeyim.
İlk sezona başlarken kadroma kattığım 2 Arjantinli Matias Delgado ve Juan Manuel Torres Work Permit yani Çalışma İzni yüzünden ilk sezon oynatamadım.
Daha sonra ara transferde FC Kobenhavn'dan Brezilya'lı Diogo ile anlaştım aynı şekilde Galatasaray'dan Servet Çetin ilede sözleşme imzaladım ve Ocak ayında kadroma dahil oldular. Yine bu iki oyuncuda wp yüzünden maçlarda oynatamiyordum.
Şimdi sorum; Bu oyuncuları transfer ederken önce çalışma federasyon'dan izin çıkmadığı için tahkim kuruluna başvuru yapiyoruz ve oradan olumlu sonuç çıkınca takımıma transferi oluyor. Ama Neden hala wp yüzünden oynatamiyoruz oyuncuları ? Pekala Çalışma izni vermeyip transferi iptal edebilirler ki bunun olmuşluğu da vardır.
Benim asıl merak ettiğim ; daha önceki kariyerlerimde yine bu durumla karşılaştığımda ilk sezon oynayamasa bile oyuncuyu ikinci sezon rahatlıkla oynatabiliyordum. Bunu kabullendiğim için de hemen Delgado'yu Getafe'ye kiraladım. Herneyse , sezon sonu geldi ve şu an ikinci sezona başlamak üzereyim ama ne Delgado nede diğer oyuncularım henüz bu sorundan kurtulmuş değiller. Ne yapmalıyım ? Nasıl olacak ? Onca para elimde mi patlayacak ? Bu bir Bug mı ? Yoksa doğrusu mu bu ? Lütfen bu konu hakkında ne biliyorsanız bu başlık altına yazın.
Teşekkürler.