Arkadaşlar tam ilerliyorum kayıt edicem oyunu kayıt et diyorum yarısında hiçbir hata vermeden oyun kendini kapatıyor onlarca defa sildik kurduk yine aynı yine aynı.Önerbileceğiniz birşey varmı??
Arkadaşlar tam ilerliyorum kayıt edicem oyunu kayıt et diyorum yarısında hiçbir hata vermeden oyun kendini kapatıyor onlarca defa sildik kurduk yine aynı yine aynı.Önerbileceğiniz birşey varmı??
Bildiğin gibi oyunu kurduktan sonra ilk defa kayıt yapar daha sonra kayıtlı oyunu oynarsın. Sen ilk kaydı yaparken mi bu problemi yaşadın. Yoksa kayıtlı oyun oynuyordun sonradan kayıt yapamamayamı başladın. Tam detaylı söylersen bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
C sürüsünde yeterli yer var mı önce ona bak.
Yeterli yer mevcutsa o zaman oyunu açıp kayıt ederken kaydet butonu yerine farklı kaydet seçeneğini seçip oyunu yeniden yükle. Sonrada oyunu yeni kayıt yaptığın dosyadan aç bak bakalım aynı problem devam ediyor mu.
Ya arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin. GS ile tam fb ile Bjk yi yendim. Ardından şampiyonlar liginde valencia yı yenip 2.tura çıktım. oyun savelenirken yine kapandı. lütfen biri yardım etsin. deli oldum ya
C sürücüsünde yer açıp deneyebilirsin. Anladığım kadarıyla sorun kapasite olmamasından kaynaklanıyor. Mantıklı birşey mi bilmiyorum ama sen D'ye yükleme yaptıysanda diğer kayıtların C üzerine yapılıyor ve yer olmadığı içinde kayıt gerçekleşmiyor. Sabit diskin kapasitesi nedir. Çok kullanmadığın programları kaldırmayı denersen sorun olmaz diye düşünüyorum.
Belirttiğin kapasite yeterli şunu sormayı unuttum.
İlk olarak oyunu farklı kaydet diyerek yeniden kaydedin demiştim. Oyunu yeniden açarken eski kayıt dosyasını siliyorsunuz değil mi? Sildikten sonra cache dosyasınıda bir silip denediniz mi? Farklı kaydet durumuyla sorunun çözülmesi lazım ama
yok silmedim ama pc çökmüştü C: ye format atınca artık bu sorunla karşılaşmadım. Yardım ettiğiniz için Teşekkür ederim
bende de oluyo o. c de yer az d ye kaydediyorum ama değişen birşey yok. Bazen save liyo bazen savelemiyo