1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Vergi

Angry Vergi

Arkadaşlar Ben Editörden kendime yeni bir kulub yaptım finans ını iyi olması için bir futbolcuyu abartılı bir fiyat belirttip r.madrid e gönderileceğini belirttim herşey güzel gidiodu ama sezon bitti ve 3 ay içerisinde tam 260milyon dolar vergi ödedim elimdeki para bir anda bitti bunun editörden nasıl düzelte bilirim???

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Başlık düzeltildi. Tüm harfleri büyük başlıklar kullanmayınız!
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Boşver ya kullanma editör normalden oyna kafan rahat olsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet yaa hile karışınca zevk alınmıyor...

haaa kulubü kurarsın...dandik oyuncularla bir ligin en altından başlarsın amenna...bir iş adamı gibi mesela...ama böle para tuzakları falan hiç hoş olmuyor oyunda...yani şahsen ben rahat oynayamıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla dediğine hiç bulaşmadım oyunda hep tırnaklarımla kazıdım ve en üst seviyeye çıktım ve şu an man utd nin başındayım ama bendede buna benzer bi sorun var kulübün 993 milyon € borcu var ve her 7.5 milyon € faiz 2.5 milyonda vergi ödüyom finansın belkemiği kırlıdı kırlacak neyse hayırlsı diyelim

Haydan gelen, huya gider nede olsa Editör hiç kullanmadığım bişey diyemem ama Eren nickli yöneticimiz sana yardımcı olabilir o editör kullandı tsi takımı için.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Editörden varolan kayıtlı oyuna etki edemezsin fakat FM modifier'ler var indirip kurarsan kayıtlı oyununu açtıktan sonra finansı ve oyuncuları istediğin gibi değiştirebilirsin.
    Ayrıca bu vergi olayı anormal bir durum, dediğim gibi editörden oyuncu göndermek yerine finansın rakamlarını bol sıfırlı yaparsan sorun olmaz..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri