Belki bazılarınız bu zeka yürütme oyununu görmüşsünüzdür. Ama bilmeyenlerimiz için bakalım kim daha dikkatli görelim değil mi
Aşağıda bir likn var, bu linke tıklayıp çıkan resimde bir dolmakalem arıyacağız. Ama bu sıradan bir arama değil, dikkatinizi vermeniz gerekecek çünkü ancak dikkatli baktığınızda diğer nesnelerden ayırt edebilirsiniz.
Bu arada 10-15 saniyede bir çok kısık bir sesle dolmakalemin nereye daha yakın olduğunu duyacaksınız. Her söylemede bir adım daha yakını belirtiliyor. Bu nedenle linke tıklamadan önce hopörlörünüzün sesini mümkün olduğunca açın.
Dolamakalemin yerini bulan arkadaşlara güzel bir sürprizim olacak. Ama dolmakalemi bulan arkadaşlar nerede olduğunu bu mesajın altına yazmasın ki herkesin deneme imkanı olsun... Bulan kişi ben buldum diyip görüşünü yazabilir
Bol şanslar...
http://www.deecee.de/Fun/whatswrong.swf