1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: oyun açarken lig seçimi mevzusu?

Default oyun açarken lig seçimi mevzusu?

arkadaşlar playable olarak seçtiğim ligler haricinde view-only olarak lig seçersem oyunun hızını etkiler mi? ayrıca load all players from dan seçtiğim ülkeler oyunun hızını çok etkiliyormu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

her açtığın lig oyunun hızını belli bir miktar düşürür...ama RAM ın iyise en az 1 gb kadarsa 9-10 tane açabilirsin...

load all players için tam birşey bilmiyorum ama sanırsam her sene yeni çıkan oyuncular o seçtiğin ülkeden daha çok ağırlıklı çıkıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ne kadar fazLa oyuncu oLursa oyunda onunLa bagLantıLı oLarak oyunun hızıda düşer,bunu göze aLarak yap secimLerini..

Arkadaşlar Benimde Bir Sorunum Var Lig Seçimi Hakkında, Yardımcı Olursanız Sevinirim... Oyuna Birkaç Lig Seçerek Başladım Oyuna Devam Ederken Ek Ligler Seçebiliyormuyum ? Şimdiden Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hayır oyunu actıktan sonra lig secemezsin

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by HOZDEMIR View Post
    Arkadaşlar Benimde Bir Sorunum Var Lig Seçimi Hakkında, Yardımcı Olursanız Sevinirim... Oyuna Birkaç Lig Seçerek Başladım Oyuna Devam Ederken Ek Ligler Seçebiliyormuyum ? Şimdiden Teşekkürler
    Hayır, oyuna başladıktan sonra ek ligler seçemezsiniz.. Oyuna başlarken seçtiğiniz ligler üzerinde oyun içinde ne ek yapabilirsiniz ne de çıkarabilirsiniz. Başta ne seçtiyseniz onunla devam edersiniz yani
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Hayır, oyuna başladıktan sonra ek ligler seçemezsiniz.. Oyuna başlarken seçtiğiniz ligler üzerinde oyun içinde ne ek yapabilirsiniz ne de çıkarabilirsiniz. Başta ne seçtiyseniz onunla devam edersiniz yani
    teşekkürler..

Mesaj Yetkileri