ne zamandan beri bağarıyoruz bu adamdan bir palamut olmaz diye işte buyrun bu kadar milli değer yoksunu insanlar ülkemizi yönetiyor....
http://www.youtube.com/watch?v=_PVHf...elated&search=
ne zamandan beri bağarıyoruz bu adamdan bir palamut olmaz diye işte buyrun bu kadar milli değer yoksunu insanlar ülkemizi yönetiyor....
http://www.youtube.com/watch?v=_PVHf...elated&search=
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
bana göre ayıp...ama kişiye değişir atatürkten üstün tuttuğu değerleri var demekki bu zatı muhteremenin...ama bence yanlış bi davranış...
Bana göre yanlış bi davranış belki de gündeme gelmek için yapmıştır.Sonuçta burası Türkiye her an her şey olabilir
bencesi sencesi yok bu işin adamlarda ataya saygı yok ataya saygı duymayan onun önderliğinde kazanılan bu ülke topraklarına saygı duymaz.zaten duymuyorlarda....
sen buralarda politika yapmaya çok meraklısın anlaşılan.bir deil 3 deil beş deil.hadi adamın böyle bi saygısızlığı var belki(onyun da doğruluğu kesin deil ya) bunu bütün partiye, cemaate vb. atmak doğru mu sence
iyi tmm iyi bu parti saygısız dandik, tesadüfen bu oyları almış, dahada tesadüfen almaya devam edecek saygısız bi parti kurluş vb. tmm iyi
Yaptığı düpedüz terbiyesizliktir..
Tamam istediğini yapabilir özgürdür fakat , Türk milletininde etik değerleri vardır..
Bunu yapan adamın Türklüğünden şüphe duyarım...
Bencede çok kaba bir davranış var 10 Kasım Günü Saygı değer Atamızı andığımız gün bir yerde eğlence yapmak nerede görülmüş acaba kendi ailesinden birisi o gün ölseydi bu düğünü yapabilir miydi?
tartışmak bile gereksiz.niye durduk yere kendimize yeni boş inanışlar çıkartıp yeni tabular koyuyoruz anlamıyorum.hayat devam ediyor 10 kasım günü takvimden çıkarılmadığına göre 11 kasımdaki herhangi bir düğünden farkı yoktur.haa evet o gün anma törenleri düzenlemeliyiz 9.05te araba kornalarına sonuna kadar abanmalıyız bir kez daha değerli atatürkü hatırlamalıyız ama tutup ta olayı 10 kasımda şu yapılmaz bu yapılmaza getirdiğinizde 10 kasımı boş bir hurafeye çeviriverirsiniz.
bunlar yüzünden bu haldeysalda o dügüünü münasip et sen o ATAMin ayakkabi boyasi olamzsn itibari düser SENI UNUTMYCZ ATAM . . .
SaÇma KonuŞmayin Kurban Bayraminda Ramazan Bayramlarinda Televİzyonda DansÖzler Oynarken İyİydİ Saygisizlik Olmuyordu DeĞİlmİ Daha BİrsÜrÜ Örnek Var
Kişilerin hassasiyetini aşağıdaki linkten anlayabilirsiniz. 10 Kasım' da evlenilmeyecek diye bir yazılı kural yok. Ama gelenek göreneklerimiz de yazılı değil.
http://www.ntvmsnbc.com/news/390478.asp
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
kardeş kusura bakma ama bu konuda bence konuşma...özellikle bu lafından sonra...
evet o parti çok oy alıyor...ama nasıl?verenler kimler?veren kesimin özelliği ne? bilerek mi veriyorlar yoksa bazı sistem saltanatlık şeklinde mi sürüyo?
en basit örneğini verim.ayıptır söylemesi lütfen yanlış anlamayın benm şu an yaşadığım site çevreye göre biraz lüks kalıyo.bize esenyurt tan gelen bi gündelikçi abla var...esenyurtta bazılarınızın bildiği gibi gürbüz çapan vardı ve yeri kaydırılamaz deniyordu.ve -yine yanlış anlaşılmasın amacım kesinlikle sağ sol tartışması yaratmak değildir- esenyurtta sol egemendi...gürbüz çapan çaldı çırptı vs...ama yine shp veya chp alacaktı burdan belliyfi...gündelikçi ablanın söylediğine göre ki bizzat kendisi yaşamış evine gelip çeyrek altın vermişler oy karşılığı...oyunuzu bize verin diye...ve onlarca eve daha bunu yapmışlar...çingene mahallesi denen yerde her eve 10ar ytl para vermişler oy almışlar...
evet hakan sükürü kardeş o verilen oyların yüzde 20ye yakını böyle alındı...ayrıca da sol,seçmeni kendine küstürsdüğü için seçmen sandığa gitmedi yüzdesi arttı dediğin cemaatin...
bana kalırsa 10 kasımda düğün yapmak terbiyezliğin,saygısızlığın,kendini bilmezliğin,egoyu tatmin etmenin,bazı midesizce duygularını bastırmanın dik alasıdır...
Bundan sonrada "konuşmak bize düşmez" türü yorumlar yapanlara gerçekten yazık....
Sonrada gökhan abi suçlu oluyor siteden uzaklaştırma alıyor..
Sonuna kadar arkandayım..
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
şaşırmadım zamanında meydanlar da atatürk e küfür edip ve ve küfür ettiği şehirden milletvekili seiçilip atatürk ün meclisi ne giren ve bununla da kalmayıp başbakan olan bir kişinin partisinden olduğu için tekrar söylüyorum HİÇ ŞAŞIRMADIM!!!
bu bir tecih meselesidir ben 10 kasımda düğün yapmam ama yapanlara da vatan haini muamelesi de yapmam yuva kurmanın 10 kasımda düğün yapmanın sakıncası olsa zaten yasal olarak gereken yapılırdı...
herşey yasal olmak zorunda değil bazı şeylere hassasiyet göstermek zorundayız yoksa böyle artislik hareketlerle ancak acizliğinizle kalırsınız işte örnekte ki şahsieyt gibi.
Buna benzer olay çok.Doğuda eğitim görememiş -ki onların suçu değildir asla aşağılamıyorum o insanları- kişilere eşya,para gibi şeyler verilip ampül işaretinin altına parmak bas deniyor.Comandante'nin dediklerine daha fazla örnek olaraktan...
Bunu bıraktım okullarda dağıtalın bedava kitaplarda parti reklamı yapılıyor resmen yapılan bütün hizmetler gözümüze sokulurken rezillikler birkaç hafta sonra başka rezilliklerin gölgesinde kalıyor.Tüm bu olanlara rağmen hala böyle büyük bir destek almayı başarmak çok büyük bir başarı kendileri için ama vatanımız için çok çok çok kötü bir durum.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
sen neden bu cemat alfını özel oalrak aldın kardeş, ben topluluk, cemat vb. dedim mesajımda.yanlış anlaşılmaalrı yol verme yada sende yanlış anlamış ouyorsun galiba.cemaat topluluk demek.konuyu çarptırıyorsun ikincisi bizim eve falanda altın vb. gelmedi hiçbir şekilde.ama neyse burda tartışmayalım, halk oyunu verio artık çingeneler para karışılığı mı oy verio, köylüler ekmek karşılığı mı verio, onu bilemicem.
saol aslanım bende her zaman arkandayım ama uzaklaştırma almadım.(bugün daha yeni açıyorum alıpta kaldırılmışta olabilir)
gelelim diğer konulara bak hakan şükürü cemaatin kelime anlamını herkes biliyor inan yücelde biliyor.ama bu kelime bizim istanbul lügatımızdan çıkalı çok oldu.biz onun yerine seninde belirttiğin gibi topluluk kelimesini kullanıyoruz.sen oylardan bahsetmişssin bu halk ona oyunu seneler önce verdi ve yanıldığının farkına çoktan vardı.seçim yılındayız bakalım gene oyları bu kadar fazla olabilecek mi?istersen küçük bir anket yapalım sitede akp başa geçebilecek mi?(tabi yöneticilerimiz izin verirse).
bu başımızdakilerin milli değerleri olmayabilir ama bizim var ben Atatürk'ün öldüğü güned davullu zurnalı eğlenemem bu bana yakışmaz.ama onlara yakışır...
tamam arkadaş, burada benim ne parti tuttuğum, senin ne parti tuttuğunu önemsemeyerek şunu diyelim sadece seçimde ne olursa olay ordan belli olur biz burda tartışmayalım
helal olsun vallahi. Ülkeyi herseye gücü yeterken kurtarmak yerine dahada aşagıya ceken adamın milletvekilinden ne beklersin
doğru söze ne denir.
Hangi kesimin ne kadar ve nasıl oy kullandığı kimseyi alakadar etmez...
Seçimler demokratik ortamlarda yapılıyor ve sonuçlarda aynı düzeyde demokratik...
Halkın çoğunluğu ne diyorsa odur senin burda bişeyleri ispatlamaya çalışman bazı şeyleri değiştirmez...
Konuya gelince bence hür iradesidir ama yine de suç olarak görenler varsa 1 kişinin sorumluluğunu bütün partiye yıkmak kadar saçma bişey olamaz ne yani düğün sahibinin parti başkanı 10 kasımda düğün yapma mı diyecekti bunu kendisinin bilmesi gerekirdi...
Çok iyi siyaset yapıyoruz bazı açıkları çok çabuk genişletiyoruz bu yüzden de ilerleyemiyoruz...
Bazı partilerin vekilleri de sabah ezanı yüzünden uyuyamıyorum dediği zaman bunu tüm partiye mi yıkmak gerkir...
Bu arada bu kişinin bulunduğu partiyle hiçbir alakam yoktur ben Türk Milliyetçisiyim,Turancıyım ama haksızlıklara dayanamayıp bende 1-2 satır bişeyler ekledim...
konuyu acan arkadas birilerinin oyununa gelmeyelim lutfen tamam bir saygisizlik olabilir. ama soyledigi dogru da olabilir. biz burda bunu tartisirsak zaten konu kilitlenir. "kanalizasyon kanallarinin haberlerine bakarak yorum yapmayalim lutfen" ayrica kaptanim harika baglamissin
sunu da ekleyelim 17 agustos depreminden bir hafta sonra hic bir sey olmamis gibi eski igrenc yayinlarina devam edenler bu "kanalizasyon kanallari degil miydi" egri cetvelden dogru cizgi cikmaz sozu cuk oturdu!
ben düşüncelerimi yazdım....yorumum hakkında yapılan yorumlara cevap vererek olayları uzatmak niyetinde değilim...ama tek birşey istiyorum.bir de şu pencereden bakın...
benim dayım 17 ağustos depreminde vefaat etti...ve şu ana kadar bizim çevreden dayımı tanıyan hiç kimse o tarihte düğün nişan sünnet vs yapmadı.bu klural mı?cezası mı var?ama bu bizim aileye ve dayıma duyulan saygının bi gereğidir...demem o ki atatürk bu devletin kurucusudur önderidir.bana kalırsa en azından bu kadar saygıyı hakediyor...
not: bu konuya son mesajımdır polemiğe girmek istemiyorum...