Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Lyon Yolu!!! by can777

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Default Lyon Yolu!!! by can777

Evet herkesin hikaye yapma modasına bende katıldım diğerleri kadar olmasa da umuyorum başarılı olacak.

Evet hikayemiz başlıyor:

Ben kariyer yapmış Türk uluslararası bir futbolcuydum. Artık benden geçmişti. Birgün bizim karşı mahallenin kasabı Murtaza abiyle tavla oynarken telefonum çaldı. Arayan Lyon başkanı Jean-Michel Aulas’dı. Bir dönem Lyon’da oynadığım için tanıyordum.

JMA: Selam Can ne yapıyorsun havalar nasıl orda ?
    Ben: İyidir abi iyi ne olsun sap gibi tavla oynıyom işte.
    JMA: Kendine haksızlık etme be Can! Karın senden ayrıldı çıkarken de ağır laflar etti, çocuğunu da götürdü diye bu kadar üzülmemelisin
    Ben: Haklısınız başkanım. Esas o değil mesele başkanım işsiz güçsüz dolaşmak bana çok koyuyo başkanım ( acıların çocuğu ).
    JMA: He! Tam da üstüne bastın Can. Gerard Houllier geçen gün trafik kazası geçirdi duydun mu ?
    Ben: Yok abi duymadım geçmiş olsun.
    JMA: Geçmiş olsun değil başınız sağolsun
    Ben: Nee !!! ( dinininininini)
    JMA: Evet maalesef Houllier sizlere ömür.
    Ben: Başınız sağolsun baba.
    JMA: İşte bende bunun için aradım seni Can.
    Ben: Ne alaka abi.
    JMA: Artık teknik direktörümüz sen olmalısın Can.
    Ben: İnanmıyorum. Gerçekten mi ?
    JMA: Evet.
    Ben: Böyle bi göreve layık görülmeme hiç şaşırmadım zaten
    JMA: Hı!

Evet görüşmeler yapılmış imzalar atılmıştı. Basın toplantısı yaptım. Herkes beni tanıyordu ama teknik direktör olarak başarılı olabileceğimi düşünmüyorlardı. Ama ben başkanımın güveniyle ve hırsımla başaracaktım …

Tesislere geldiğimde eski takım arkadaşlarımı gördüm. Çok sevinçliydim. Eski takım arkadaşlarım şimdi öğrencilerimdi. Yanıma Juninho yaklaştı.

Juninho: Naber kanka.
    Ben: Kanka değil hoca !!!
    Juninho:
    Ben: Ne yapıyon kardeş ya.
    Juninho: İyiyiz seni sormalı baba.
    Ben: İyi, çoluk çocuk nasıllar.
    Juninho: İyiler onlarda Türkçe’yi söktüler.
    Ben: Ya ya Lyon Türkleşti gibi zaten.
    Juninho: Ya senin olayını duyduk motor bozuk diye mi terketti karın
    Ben: Hade len.

Kadroyu iyice bir inceledim. Transferi forvete yapmayı planladım. İlk yılda şöyle bir yıldız alacaktım. Bütçem 19.000.000 sterlindi. Hemen yıldızlarla temasa geçtim. Charleroi maçı 40 dakika sonra ….

espriler güzel olmuş umarım başarılı olursunda güzel bir hikaye yazarsın bizlere

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kariyerinde başarılar .. Uzun süre Lyonla oynamış biri olarak ikinci sezonunda Klose'yi mutlaka al derim .. Fred - Klose ikilisi harika oluyor gerçekten ..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kariyerinde başarılar .. Uzun süre Lyonla oynamış biri olarak ikinci sezonunda Klose'yi mutlaka al derim .. Fred - Klose ikilisi harika oluyor gerçekten ..
    katılıyorum

saol espirilerin müthişşşşş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

2 - 3

Stade Du Pays de Charleroi

Maçtan once relax olmalarını fazla çırpınmamalarını söyledim. Sadece onları test edicektim. Govou uzun sure sakattı onun yerine Wiltord’u koydum.

Maça üstün başlamıştım yoğun bir baskı kurdum nerdeyse spikerin ağzında Charleroi sesi sadece savunma yaparken çıkmıştı. Ama buldukları bir kornerle golü attılar. İlk yarıda Wiltord’a atılan paslar değerlendirilemeyince ilk yarı öyle bitti. 2. yarıya girmeden hala fikrimden vazgeçmediğimi rahat oynamalarını söyledim. Bunun üstüne 47. dakikada Revelliere’nin golü kadayıf gibi geldi. Ardından araya atılan pasta Fred topu gole çevirdi. Golü attıklarından beri ilk pozisyonda frikikten golü attılar. Wiltord sağ tarafta çok kötü oynuyordu bugün. 2 dakika sonar kornerden gelen topta Benzema meşin yuvarlağı içeri gönderdi. Maçın geri kalanında baskı kurmamıza rağmen golü bulamadık ve maç 2-3 bitti.

Maçtan sonra oyuncuları tebrik ettim.

Basın Toplantısı:

Muhabir: Hazırlık maçı dolayısıyla 2 gol yediniz oyun kötü müydü sizce ?
    Ben: Tabii ki hazırlık maçı olduğunu biliyorum bu maça da ona gore çıktım böyle olması gerekiyordu böyle oldu.
    Muhabir: Bugün Fred maçın yıldızı seçildi ne düşünüyorsunuz ?
    Ben: İstatistiksel olarak iyidi ama eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Fred’den daha çok şey bekliyorum.
    Muhabir: Transfer söylentilerini yanıtlayacakmısınız ? Pizzaro ile ilgilendiğiniz söyleniyor.
    Ben: Öyle bir şey yok transfer bitince hepiniz göreceksiniz. Ama size bir sürpriz yapacağız.
    Ben: Teşekkürler diceğimi sanıyosanız yanılıyosunuz. Dağılın şimdi ulen özel görüşme var

İşte ss

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ULUS TV’YE HOŞ GELDİNİZ

Ben Saim Özkul, yeni bir MAÇIN AKABİNDE programına hoş geldiniz. Şimdi yorumları almak üzere sayın konuğumuz Erdoğan Karlıca’ya dönüyoruz.

Erdoğan Karlıca: Valla gerçekten çok iyi bir maç seyrettirdiler bizlere, Wiltord’un bu kadar kazma olmasını şanssızlığa bağlıyorum. Can bey iyi bir hava kazandırdı. Zaten bir ara öğrenciliğimi de yaptı. Onu yakından tanıyorum kendisine şans diliyorum.
    Saim Özkul: Maç içinde hakem nasıldı ?
    Erdoğan Karlıca: Hazırlık maçı olduğu için sert geçmedi. İki tarafta rahat oynadı. Hakeme fazla bişey düşmedi zaten. Maç içinde korkuluk gibiydi. Döndü durdu.
    Saim Özkul: Özet görüntüler gelsin.

http://rapidshare.tc/78376047 ( buradan maça bakabilirsiniz )

Saim Özkul: Programı kapatıyorum. Hiç itiraz etmeyin. Ah!Uh. Vurma Erdoğan abi !! ahhh hoşçakalın sayın ah uh seyirciler ….

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

naber kanka , kanka deil hoca! süperdii

dostum inşallah her maçı yazmassın buraya bunlar oku oku bitmez sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

yorumlar için teşekkür ediyorum elimden geleni yapıyo işte ... her maçı bu kadar ayrıntılı yazmayabilirim bu zaten bir gözdağı olsun diye böyle ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Artık transferi açıklamanın vakti gelmişti basının baskısıyla transferimiz açıklanıyor arkadaşlar: LUCA TONİ !!!! Bomba gibi bir transfer yapmıştık. Serkan Gedik’I de alternative olarak almıştım şu an forvetimiz çok güçlüydü: Fred, Carew, Serkan, Luca Toni. Gerçekten kabus olacaktı Lyon rakip defanslara. Luca Toni ve Serkan Gedik aynı gün imza attılar.

Luca Toni: ‘ Fiorentina’yı çok seviyordum, ancak öyle bir teklif geldi ki o teklife babamı bile satardım . Lyon’a geldğim için çok mutluyum. Para için gelsem de iyi bir klube geldim. Gol krallığı sözü vermek gibi bir kerizliğe girmeyeceğim. Şaka bir yana gerçekten başarılı olmayı umuyorum. Can abime de teşekkür ediyorum.’

Serkan Gedik: ‘Valla teklif geldiğinde çok şaşırdım Beykozspor’dan birden Lyon’a geçmiştim. Şu an tam köyden indim şehire modundayım. Kendimi kanıtlayacağım. Gerçekten çok zorlanacağım ilk on biri yakalamak için ama hine de zorlayacağım.’

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

güzel gidiyosun kardeşim ss leri biraz daha artırsan tam süper olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by can777 View Post
    yorumlar için teşekkür ediyorum elimden geleni yapıyo işte ... her maçı bu kadar ayrıntılı yazmayabilirim bu zaten bir gözdağı olsun diye böyle ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Artık transferi açıklamanın vakti gelmişti basının baskısıyla transferimiz açıklanıyor arkadaşlar: LUCA TONİ !!!! Bomba gibi bir transfer yapmıştık. Serkan Gedik’I de alternative olarak almıştım şu an forvetimiz çok güçlüydü: Fred, Carew, Serkan, Luca Toni. Gerçekten kabus olacaktı Lyon rakip defanslara. Luca Toni ve Serkan Gedik aynı gün imza attılar.

Luca Toni: ‘ Fiorentina’yı çok seviyordum, ancak öyle bir teklif geldi ki o teklife babamı bile satardım . Lyon’a geldğim için çok mutluyum. Para için gelsem de iyi bir klube geldim. Gol krallığı sözü vermek gibi bir kerizliğe girmeyeceğim. Şaka bir yana gerçekten başarılı olmayı umuyorum. Can abime de teşekkür ediyorum.’

Serkan Gedik: ‘Valla teklif geldiğinde çok şaşırdım Beykozspor’dan birden Lyon’a geçmiştim. Şu an tam köyden indim şehire modundayım. Kendimi kanıtlayacağım. Gerçekten çok zorlanacağım ilk on biri yakalamak için ama hine de zorlayacağım.’
    bravo abi süperler yaaaa

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar. Çok güzel gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

teşekkürler cumhur sneinki kadar olmasa da 888 oldu mesaj sayısı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lyon 1 – 0 Lleida

Camp d’esports, Lleida

Hine Charleroi maçındaki gibi rahat davranmalarını söyledim. Bu maçları önemsemeyecektim çünkü 9 gün sonar bir Champions Trophy maçımız vardı. Bu maçın önemsiz olduğunu Champions Trophy maçının daha önemli olduğunu söyledim. Çünkü o maçı kazandığım da medyanın, başkanın ve taraftarın gözüne girecektim. Maçtan önce de başkan bana aynı şeyleri söyledi.

Maça Charleroi maçındaki kadar hızlı başlayamadım. Ataklar karşılıklıydı. Toni ilk maçında vasat bir oyun sergiliyordu. Daha takıma alışamamıştı. İlk yarı bittiğinde maç başlamadan önceki konuşmamdan farklı birşey söylemedim. Aslında içimden daha iyi oynamalıyız demek geçti ama hazırlık maçı olduğunu unutmamalıydım. 2. yarı başladığında dakikalar hızlıca geçiyordu. Değişiklikler yapıp 2. yarıya başladım. 57. dakikada Govou sakatlandı. Yerine Benzema’yı koydum. 79. dakikada Kallstrom frikikten şahane bir gol attı. Geri kalan dakikalarda gol olmayınca zorda olsa yendim. Maçın yıldızı ise maç boyunca koşan Juninho olmuştu.

Oyuncuları tebrik ettim.

Basın Toplantısı:

Muhabir: Bugünkü maçı nasıl değerlindireceksiniz ?
    Ben: Güzel bir maç çıkarttığımızı söyleyemem ama 1-0 yendik. Hazırlık maçı olsa da mutluyuz.
    Muhabir: Bu maçlar iyiye mi işaret midir ?
    Ben: Seni muzur iyiye işaret değil dememi bekliyosun dimi. Bunu ilerleyen maçlarda göreceğiz henüz belli birşey yok.
    Muhabir: Juninho hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Ben: Aynı takımda oynamıştık zaten mücadeleci bir ruhu var. Tebrik ediyorum.
    Muhabir: Transferler devam edecek mi ?
    Ben: Henüz birşey demeyeceğim.
    Ben: Teşekkürleri dağılabilirsiniz …

İşte ss’ler

ULUS TV’YE HOŞ GELDİNİZ
    Ben Saim Özkul, yeni bir MAÇIN AKABİNDE programına hoş geldiniz. Şimdi yorumları almak üzere sayın konuğumuz Aykut Minicik’e dönüyoruz.

Aykut Minicik: Beklentilerimin dışında bir maç oldu. Lyon’dan daha fazla şeyler bekliyodum ama olmadı. Ama Can’ı tanıyorum ligde başarısını gösterecektir.
    Saim Özkul: Hakemi nasıl bul
    Bir Çocuk: Abi şeker versene.
    Saim Özkul: Kimsin sennn çık dışarı ( şlakkk )
    Çocuk: Ahhhhh
    Aykut M: Çık çık.
    Saim Özkul: Evet hakem nasıldı ?
    Aykut Minicik: İyi yönetti. Üzerine düşen görevi yaptı.
    Saim Özkul: ÖZet görüntüleri izleyelim Abdülkadir yayınla.

http://rapidshare.tc/81766329

Saim Özkul: Evet sayın seyirciler şimdi sürpriz bir konuğumuz telefonda. Sayın Aziz Şimşek.

Saim Özkul: Buyrun sayın Şimşek
    Aziz Şimşek: Vayyahi çok güzey biy maçtı. Açık çayı (açıkçası) çok beğendim.
    Saim Özkul: Sayın Minicik öyle düşünmüyor ama.
    Şimşek: Nasıl düşünmüyoy. Aykut oylum çıkışya göyüşücez senle. Anyadın sen onu.
    Minicik: Ya Aziza bi derde ben düşünmem mi ? Bence maç aşırı zevkliydi.
    Saim Özkul: Hoşçakalın sayın seyirciler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Paris maçına çok az bir süre kalmıştı. Herkes maçı merakla bekliyordu çok sıkı bir tempoda çalşıyorduk. Medyaya ve oyunculara çok iddialı açıklamalarda bulunuyordum. Bu maçı kazanmalıydım, çünkü Fransa’nın bana güvenmesini istiyordum. İstenmeyen bazı olaylar oldu. Stade de Gerland’a giderken PKK’lılar önümü kesti, para istediler çıkarttım vurdum . Allahtan Rusya’dan kaçak getirdiğim Kalaşnikof’lar yanımdaydım. Yola devam ettik. Stada geldiğimde bir stad görevlisini çimlere işerken yakaladım. Daha kaygan olsun diye yaptığını söyledi. Affettim. Daha sonar çimleri control ettim. Görevliler işini iyi yapıyordu, çimler mükemmeldi. Bu maçı kesin almalıydık.

4-2

Maçtan once bu maçı kaznmaları benim için hayati bir mesele olduğunu söyledim. Taktikleri verdim, herkes çok gaza gelmişti. Maç başladı. Atmosfer muhteşemdi. Paris aleyhine kötü içerikli laflar etti taraftarlar. Çok heyecanlıydım ilk resmi maçımdı. Düdükle birlikte hop oturdum hop kalktım. Maçın 1. dakikasında Toni’nin pasıyla topla buluşan Fred topu ağlara bıraktı. Sevinçten arkadaşlara sarıldım. Bir baktım kendimi oradaki polisle yanak yanağa buldum. Hemen fotoğraflarımızı çektiler. Aşk dedikodusu çıkabilirdi. Sevincim bir an durdu. Ardından sürekli ataklarla Paris’i boğduk. Ama o da ne maalesef 26. dakikada Armand kafa vuruşuyla durumu eşitledi. Karşılıklı ataklarla ilk yarı bitti. Maçın hala bizim lehimize olduğunu bol bol şut çekmelerini ve onları boğmalarını söyledim. Maça fırtına gibi başladık. 49. dakika da sağdan topu götüren Wiltord ortasında topu Luca Toni indirdi, Fred’e sadece dokunmak kalmıştı. Nadiren atak bulan Paris bunlardan birini gerçekleştirirken saçma sapan bir gol yedik. 57. dakikaydı ve durum artık 2-2 ydi. Maç bizim için hala bitmemişti. Bu maçı kazanmalıydık. 63. dakikada Revelliere’nin uzun pasında topla buluşan Wiltord ortayı açtı geri dönen topa gelişine muhteşem vuran Juninho durumu 3-2 ye getirdi. Ardından 69. dakika da hine nadir ataklarından birini gerçekleştiren Paris ortaya açtığı topta Squilacci penaltı yaptırdı. Bütün stad susmuştu. Topun başında Frau vardı. Gerildi, vurdu… top kalecinin kucağına gitmişti. Herkes çok sevindi. 91. dakika da korner kullanıyorlardı. Ortaya kaleci de gelmişti. Dönen topta Juninho uzun pasıyla Fred’e aktardı Fred topa vurdu ve gol oldu. Artık zafer şarkıları söyleniyordu.

MAÇIN ENSTANTANESİ

Maçın adamı tabii ki 3 golle Fred olmuştu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basın Toplantısı:

Muhabir: Bir zafer kazandınız neler hissediyorsunuz ?
    Ben: Kendimi kanıtladığım için memnunum. Çok güzel bir maç oldu. Derbiye yakışır bir maçtı. Güzel anlar da yaşandı kötü anlar da. Ama Paris’e böyle koduk.
    Muhabir: Fred bugün iyi bir performans sergiledi siz ne düşünüyorsunuz ?
    Ben: 3 gol atması beni etkilemedi. Maçtan sonar Paris tribünlerinle hareket çekmesi çok hoşuma gitti. Şaka bir yana gerçekten benim için attığı gol değil oynadığı oyun önemlidir.
    Muhabir: Takıma Diego’nun gelceği söyleniyor doğru mu ?
    Ben: Öyle bir şey yok.
    Ben: Aa çok uzattınız be daha şampanya patlatçaz. Isındı sizing yüzünüzden dağılın oğlum.
    Muhabir: Son bir soru lütfen !! ( Şlakkk )
    Muhabir: Ahhhh tamam abi.

İşte ssler

ULUS TV’YE HOŞ GELDİNİZBen Saim Özkul, yeni bir MAÇIN AKABİNDE programına hoş geldiniz. Şimdi yorumları almak üzere sayın konuğumuz Ertuğrul Çürük’e dönüyoruz.

Ertuğrul Çürük: Süper bi maçtı. Gerçekten bir duello oldu. Ortalık zaman zaman kızıştı, zaman zaman dingindi. Ama gerçekten müthiş bi maçtı. Lyon adına Fred’i çok beğendim. Can adına çok sevinçliyim. Başarısını kanıtladı. Ama daha uzun yolu var.
    Saim Özkul: Sayın Çürük zsizce penaltı penaltı mıydı?
    Çürük: Valla bana penaltı gibi gelmedi ama, sonucu değiştirmedi. Bazı gerçekler tartışılmaz. Frau bir kazmadır.
    Özkul: Şimdi penaltıyı değerlendirmek üzere sayın Erman Koroğlu ile birlikteyiz. Sayın Toroğlu buyrun.
    Koroğlu: Bir kere soyadım Toroğlu değil Koroğlu ( Şlakk )
    Özkul: Ahhh
    Koroğlu: Şimdi şu pozisyona bak. Devam et Abdülkadir, evet dur. Hayır şimdi geri gel fazla gittin, ilerlet ora değil, ya demin durduğun yer Abdülkadir anlamıyo musun .. Ha şimdi bu pozisyon tartışmasız penaltı. Squillaci’nin bir popo darbesi var. Bu penaltıdır.

Özkul: Teşekkürler sayın Koroğlu. İşte özet :

http://rapidshare.tc/53845461
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    niye kimse bakmıyo başarısız oldum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    o kadar uğraşıyoruz kimse bakmıyo nedenini anlamadım bana gıcığınız mı var ne ??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabii ki şaka yaptım ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kimse birşey yazmıyo ama 96 görüntüleme var okumanız yeter ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    abi okuyanlar sadece okudum dese yeter .... mesajlarımın birleştirilmesinden bıktım ...

bence cok guzel gidiyorsun bende bir takim ariyorum ama karar veremiyorum hangi takimla baslayayim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

valla bence ya a.madrid ya da lyon ben onlarla istikrar sağladım ...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

çok güzeL gidiyorsun ama umarım sende yarı da kesmezsin yada ne biLim save dosyan bozuLmaz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

yok merak etmeyin yarıda kesmem sizin bu desteğiniz oldukça

Lyon la oynamaya heveslendim şimdi.

wlla çok iii geldi bana formda böle konular biraz daha olsa daha çok eğlencez...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

güzel hikaye devam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

sağolun arkadaşlar bu aralar yazamayabilirim okullar arası münazara turnuvası ekibindeyim o yüzden affedin beni ...

yaw acayip komik olmuş seni çok tebrik ederim

beğendiğim sahneler

can'dan Alıntıdır

JMA: Geçmiş olsun değil başınız sağolsun
    Ben: Nee !!! ( dinininininini)

Juninho: Naber kanka.
    Ben: Kanka değil hoca !!!

Juninho: Ya senin olayını duyduk motor bozuk diye mi terketti
    karın
    Ben: Hade len.

Ben: Teşekkürler diceğimi sanıyosanız yanılıyosunuz.
    Dağılın şimdi ulen

Luca Toni: ‘ Fiorentina’yı çok seviyordum, ancak öyle
    bir teklif geldi ki o teklife babamı bile satardım
    Gol krallığı sözü vermek gibi bir kerizliğe girmeyeceğim.

s.gedik: Şu an tam köyden indim şehire modundayım.

ama en komiğide buydu

Aziz Şimşek: Vayyahi çok güzey biy maçtı. Açık çayı (açıkçası)
    çok beğendim.
    Saim Özkul: Sayın Minicik öyle düşünmüyor ama.
    Şimşek: Nasıl düşünmüyoy. Aykut oylum çıkışya göyüşücez senle.
    Anyadın sen onu.
    Minicik: Ya Azize isterde ben düşünmem mi ? Bence maç aşırı
    zevkliydi.

Stada geldiğimde bir stad görevlisini çimlere işerken yakaladım.
    Daha kaygan olsun diye yaptığını söyledi. Affettim.
    Daha sonra çimleri control ettim.
    (nası kontrol ettin )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

elleyerek kontrol ettim ..

abi elini nası sürdün adamın işediği çime yaw

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

hepsine işememiş belki ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

uzatmasak daha iyi bu konuyu sağlık açısından pek yararlı olmayacak ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bilgisayar başında istifra etmek istemeyiz değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Yaa Can.Hikayeni okudumda.Acaba bu kanala üyelik kaç para...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

ucuz canım çok pahalı değil 5000 YTL+kdv+ötv+mtv+stv+atv+startv artık hesaplarsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by can777 View Post
    ucuz canım çok pahalı değil 5000 YTL+kdv+ötv+mtv+stv+atv+startv artık hesaplarsın
    tamam tamam.Üyliğimi aktif edebilirsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

tamam ..... yalnız taksit yapmıyoruz ..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri