yorumlar için teşekkür ediyorum elimden geleni yapıyo işte ... her maçı bu kadar ayrıntılı yazmayabilirim bu zaten bir gözdağı olsun diye böyle

...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Artık transferi açıklamanın vakti gelmişti basının baskısıyla transferimiz açıklanıyor arkadaşlar: LUCA TONİ !!!! Bomba gibi bir transfer yapmıştık. Serkan Gedik’I de alternative olarak almıştım şu an forvetimiz çok güçlüydü: Fred, Carew, Serkan, Luca Toni. Gerçekten kabus olacaktı Lyon rakip defanslara. Luca Toni ve Serkan Gedik aynı gün imza attılar.
Luca Toni: ‘ Fiorentina’yı çok seviyordum, ancak öyle bir teklif geldi ki o teklife babamı bile satardım

. Lyon’a geldğim için çok mutluyum. Para için gelsem de iyi bir klube geldim. Gol krallığı sözü vermek gibi bir kerizliğe girmeyeceğim. Şaka bir yana gerçekten başarılı olmayı umuyorum. Can abime de teşekkür ediyorum.’
Serkan Gedik: ‘Valla teklif geldiğinde çok şaşırdım Beykozspor’dan birden Lyon’a geçmiştim. Şu an tam köyden indim şehire modundayım. Kendimi kanıtlayacağım. Gerçekten çok zorlanacağım ilk on biri yakalamak için ama hine de zorlayacağım.’