Konyaspor
Fenerbahçe
Berabere
(/s)
Formsuz Konya karşısında mutlaka kazanmalıyız.Umarım erken gol bulup maçın kontrolünü elimizde tutarız gol geciktikçe steste artıyor.Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum
Rakip çok formsuz buda bizim büyük avantajımız.İnşallah iyi futbol oynayıp gerekli skoru alıp haftayı 3 puanla kapatırız
haftalardır gelen giden konyayı yeniyo en son belediye 5ledi bize karşı kesin panter kesilirler ama kazanırız diyorum genede
Moraller hat safhada Fenerbahçe'de.Her ne kadar zor bir deplasman olsa bile Fenerbahçe gene ne yapıp eder maçı alır.
Konya futbol falan oynamıyor.Fenerbahçe ise dolu dizgin.Kazanırlar bu maçı![]()
Belediye'den 5 yiyen Konya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti Fenerbahçe'den kaç yiyecek merak içerisindeyim dogrusu.
Fenerbahçe formsuz, ne oynadıgı belli olmayan Konya'yı dağıtır.
Konyaspor küme hattına freni patlamış araç gibi gidiyor.Moralleri çok kötü.Hele ki Fenerbahçe karşısında hiç şansları olduğunu düşünmüyorum En az üç farklı biter
Mutlak kazanmamız gereken bir mac.Sampiyonluk yarısına devam etmek istiyorsak bu tür macları almamız gerek
ligin en fazla atanı ve yiyeni karşı karşıya fener kazanır...
Fenerbahçe rahat kazanır.İBB den 5 yedi Konya.Bu maçı Fenerbahçe 3-0 alır bence.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Manisa maçındaki oyunu oynarsak bir 5 de biz atarız Konya'ya.Ama böyle maçlarda konsantrasyon sorunu yaşadıgımız için içimde bir korku var.
Fenerbahce bu maci rahat alir,sampiyonluk yarisinda olmak istiyorlarsa böyle takimalari yenmeliler.
'DİRİLİŞİMİZ OLACAK
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bir diriliş göstermemiz lazım. Fenerbahçe maçından arzu ettiğimiz sonuçla ayrılarak bu dirilişimizi ortaya koyacağız" dedi.
14.3.2008
Yeşil-beyazlı ekip, hafta sonu kendi evinde Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Ünal Karaman, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, artık bir noktadan başlayıp, dirilişi ve uyanışı göstermeleri gerektiğini söyledi. Hafta sonu yapacakları maçın favorisinin spor kamuoyu tarafından Fenerbahçe olarak gösterildiğini ifade eden Karaman, "Bizim bunu kabullenişimiz, baştan teslimiyetimiz kesinlikle yok. Bütün planlarımız kazanmak üzerine kurulu. Bunu başarabilecek kadroya da sahibiz.
Fenerbahçe maçına iyi hazırlanıyoruz. Bir diriliş göstermemiz lazım. Fenerbahçe maçından, arzu ettiğimiz sonuçla ayrılarak bu dirilişimizi ortaya koyacağız. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu alırız" dedi.
Karaman, gazetecilerin İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki futbolcuların kişisel performanslarıyla ilgili sorusu üzerine şunları kaydetti: "Sporun olduğu her yerde bazı oyuncuların bencil davrandıklarını görmemiz normaldir. Ama önemli olan bunun takıma ne derece zarar verdiğidir. Hem biz hem de futbolcu arkadaşlarımız yaşananlardan sonra kendi içimizde hesaplaştık. Dolayısıyla eleştiriyi önce kendimize yapıyoruz. Hem teknik kadro hem de oyuncu kadrosu olarak bu bilinçle
hareket ediyoruz. Fenerbahçe maçı bizim için çok daha farklı bir karşılaşma olacak. İkinci devrenin geride kalan 8 haftasında 7 yenilgi aldık. Her türlü mazeret üretebilirsiniz. Ama adını ne koyarsanız koyun ortada bir başarısızlık var."
Karaman, takımın karşı karşıya kaldığı bu sıkıntıyı aşacaklarına inandığını dile getirerek, "Biz mağlubiyetleri kabul edecek olgunluğa da sahibiz. Var olan gücümüzün sahada kullanılmaması üzüntü verici ve canımızı acıtıyor. Biz Gençlerbirliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında bu acıyı yüreğimizin en derinlerinde yaşadık. İnşallah kaybettiğimiz o maçlar kötü gidişimizin sonu olur" diye konuştu.
KAYNAK:FANATİK
Evet ilginç bir istatistik, bu istatistik üzerine fark olabilir.
(/s)
Konya son haftalarda çok farklı yenilgiler aldılar.2.yarı inanılmaz bir düşüş içindeler.Bu maçı bir çıkış maçı olarak görmek istiyorlardır mutlaka.Fenerbahçe maçın başında rakibini çözemesezse fark atmadan 3 puan alabilir.Maçın gidişatına göre beraberede bitebilir ama bence düşük bir ihtimal..
So what?
Saike
Banko Fenerbahçe, tartışmam bile bunu.
Ayrıca İddaa Fenerbahçe'ye 1,40 vermiş, çok güzel oran, kaçırılmaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Konya cok kötü oynuyor. Fenerbahce farklı kazanacaktır bu macı.
Keskin virajlar
Fenerbahçe'yi, bir ay içinde Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de birbirinden zorlu 7 karşılaşma bekliyor. Bu maçların 4'ü ise deplasmanda.
15.3.2008
Konya deplasmanıyla başlıyor
İki kulvarda birden mücadelesini sürdüren Fenerbahçe’de takvim sıkıştı. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde 29 günde tam 7 zorlu maça çıkacak. Yarın Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kanarya, 21 Mart’ta Kasımpaşa’yı ağırladıktan sonra 30 Mart’ta Beşiktaş ile İnönü’de kapışacak. Bu maç, ligdeki şampiyonluk yarışı açısından çok büyük bir önem sahip. Sonra sıra Devler Ligi’ne gelecek.
Derbiden sonra Chelsea sınavı
Sarı-Lacivertli ekip, 2 Nisan’da Şükrü Saracoğlu’nda Chelsea ile çeyrek final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Ardından Kadıköy’de ligin güçlü ekibi Kayseri’yi ağırlayacak olan Fenerbahçe, 3 gün sonra bu kez İngiltere’de Chelsea’nin karşısına çıkacak. Oradan dönüşte de Kanarya’yı Ankaraspor deplasmanı bekliyor. Teknik direktör Zico, şimdiden bu zorlu maratondan kayıpsız ayrılmanın planlarını yapmaya başladı.
KAYNAK:FANATİK
Konya maça büyük ihtimalle Fenerbahçe'yi durdurmak için çıkacaktır.Biz ilk yarıda bulacağımız bir golle maçı çözeriz,ondan sonrada gol veya goller bularak rahat kazanırız diye düşünüyorum.Maldonado bu maçta ilk 11'de oynar umarım![]()
konyaspor son haftalarda adeta yokları oynuyor fenerbahce onları boyle bır donemde yakaladıgı ıcın sanlı da olabılır tam aksı de olabılır bence konyaspor toparlanmak amacıyla cıkacaktır bu maca yoksa onları da zor gunler beklıyor..
Beraberlik olabilir ama tabiki ibre Fenerbahçe'den yana..
İlk yarı maç çok sıkıcıydı.Pozisyon bile yoktu.Sonuç 0-0.Maçın da golsüz bitmesi dileğiyle...![]()
Fener ikinci yarıda bir gol bulur ve maçı kazanır bence..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yedik golü.Şampiyonlugun gittiği maç olucak bu.
Ceyhun Eriş Trabzonspor'da ikende Fenerbahçe'nin belalısıydı şuan Konyasporda ve Fenerbahçe'nin belalısı olmaya devam ediyor..
Aykutun antep maçında yedigi golün hemen hemen aynısı..Onunda direkten sırtına carpmısdı..
Ceyhun süper oynuyor..Her vurdugu kaleyi tutuyor..Bu arada Serdar acayip goller kurtardı.Ceyhun kaleyi gördügü an sutu cekiyor..
Zico semih'i soktu..Selcuk cıktı..
Maç çok hızlı oynanıyor..
Zico semih'i neden oynatmadıgını kendi kendine sorsun..Nitekim semih girdi gol attı..
Zico Bana göre Semih'i harcıyor..Artık bu samih her maç oynamalı hakediyor çünkü.
Semih semih yine attı 2-1 oldu..Bu adamı neden oynatmıyorlar anlamıyorum..Bir türk olarak üzülüyorum..
Last edited by Emurafu : 16.Mart.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
59. dakika. Fenerbahçe Semih'in golüyle Konya deplasmanıda beraberliği yakaladı.
Ne dedim ben ?![]()