1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Hamilton başladı ve bitirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Hamilton başladı ve bitirdi

Hamilton başladı ve bitirdi

Formula 1'de 2008 sezonu, Avustralya Grand Prix'i ile start alırken, yarışı pole pozisyonda başlayan Lewis Hamilton 1. sırada tamamladı
    Yarışa 5. sırada başlayan Heidfield ikinci ve 7. sırada başlayan Rosberg ise 3. sırada podyumdaki yerlerini alırken, yarışı sadece 7 araç tamamlayabildi.
    58 turluk yarışın 56. turunda, mekanik bir sorunun ardından aracından dumanlar çıkmasıyla yarış dışında kalan Bourdais, 8. sırada sayılarak, Avustralya Grand Prix'inde finishi görememesine rağmen, puanla tamamlamış oldu.
    Melbourne'de güneşli bir günde yapılan yarışta pilotlar, zaman zaman 50 derecenin üzerine çıkan hava şartlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldı.
    26. turda Felipe Massa ve David Coulthard, 10. sırayı almak için mücadele ederken, Red Bull pilotu Coulthard kaza yaparak yarış dışında kalırken, 45. turda da Toyota pilotu Timo Glock bariyerlere çarparak yarış dışında kalmıştı.
    Glock, sıralama turlarının aksine yarışa vites kutusu değişikliği ile başlamasından dolayı, ceza olarak 10 sıra geride başlarken, 18. cepte yerini almak zorunda kalmıştı.
    McLaren pilotu Lewis Hamilton, sezonun ilk yarışına pole pozisyonda başlarken, yarışseverler için bir sürpriz olarak, ilk sırada bir Ferrari pilotu yoktu, ikinci cepte, BMW Sauber pilotu Robert Kuica yer almıştı.

Sıra / Pilot / Takım / Zaman
    1 Lewis Hamilton McLaren 1:34:50.616
    2 Nick Heidfeld BMW 5.478
    3 Nico Rosberg Williams 8.163
    4 Fernando Alonso Renault 17.181
    5 Heikki Kovalainen McLaren 18.014
    6 Rubens Barrichello Honda 52.453
    7 Kazuki Nakajima Williams 1 tur

Sıra / Takım / Puan
    1 McLaren Mercedes 14
    2 Williams 8
    3 BMW Sauber 8
    4 Renault 5
    5 Honda 3
    6 Toro Rosso 1
    7 Force India 0
    8 Ferrari 0
    9 Super Aguri 0
    10 Toyota 0

16.03.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Go Hamilton Go

Yarış sabahın köründeydi galiba. kaçtı hatırlamıyorum TV'yi açık unutmuşum son bir kaç turu izler gibi yaptım McLaren'in İki pilotununda yarışı tamamlaması sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

izlemek istiyorum cok sey kacırmısım 7 arac tamamlayabılmıs yarısı =S bence kimi bu senede goturecek ısı..

Nesil
    2006

14.50'de CNN Türk'de tekrarı var.

Hamilton bu yıl favori pilotum. McLaren Mercedes ise favori aracım. Bu yüzden bu yıl şampiyonluğu götüreceklerinden eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ferrari yine avans veriyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hamilton beklediğim gibi kazanmış fakat Ferrari ileriki yarışlarda ortalığı dağıtacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok ekşınlı bir yarış oldu...ferrariler hayal kırıklığıyla noktaladı yarışı...çalıntı dizayn olan mclaren mercedes hamilton ile güzel bir başlangıç yaptı ama double şansını security car ın son kez girdiğinde kaçırdılar...aslında raikkonen kovailenen gereksiz hamle yapmasaydı podyumda bitirebilirdi...zaten geçerkende motoru iflas ettiğini açıkladı...bu arada rubens kırmızı ışıklar ynarken pitten çıktığı için ihraç edildi ve ferrari ile raikonen avustralyadan 1 puanla dönmüş oldu...bu sezon gerçekten çok atraksiyonlu geçecek elektronik sistemlerin kaldırılması pilotajı öne çıkartıyor bu nedenlede taşmalar kazalar çok olacak bu sezon...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Keşke izleyebilseydim ama sabah dershane vardı kaçırdım.Süper yarış olmuş Ferrari sonradan açılır ileriki yarışları bekliyorlar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yani son yıLLarda ki en garip F1 yarışı idi. Bu kadar az aracın yarışı tamaLadığı en son yarış epey uzun zaman önceydi sanırım.

FerrariLer bencede avans veriyor
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yani son yıLLarda ki en garip F1 yarışı idi. Bu kadar az aracın yarışı tamaLadığı en son yarış epey uzun zaman önceydi sanırım.

FerrariLer bencede avans veriyor
    Lastik sorunu nedeniyle 7 araç yarışabilmişti geçtiğimiz senelerde ABD'de..onu hatırladım ben

Ferrari olarak kötü başladık ama Hamilton bu hep iyi başlıyor sonra...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ferrari yine avans veriyor.
    Hay ağzına sağlık Şemsi bunu yazmaya gelmiştim.

Mesaj Yetkileri