Beyler tv8 de maç izlerken alt yazıdan haberi okudum..... yorumlarınızı bekliyorum
bence hiç iyi olmadı
Beyler tv8 de maç izlerken alt yazıdan haberi okudum..... yorumlarınızı bekliyorum
bence hiç iyi olmadı
Kaleci antrenörü ve kaleci Bülent Ataman'ın kulüple olan ilişkisi de kesilmiş .. Sanıyorum bu yüzden istifa etti .. Vestel kümeye gidiyor ..
bence iyi olmuş Galatasaray'a gelmesinde
galba manisa hükmen mağlup sayılmış 3puanda silinmiş galba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ii oldu yaa son haftalarda çok kötüydü manisa ilk haftalardaki puanlar olmasa sonuncuydu 2.yarının en kötü takımlarından belki en kötü takımıdır bile
geç bile kaldılar ......
Cok gec kaldilar.Bu saatten sonra vesteli kimse toparlayamaz.Vestel küme düser.
manisa düşer kesin zorluda spordan çekilebiliriz demişti zaten.
Ne diyeyim bilemiyorum.. Böylesine inanılmaz bir düşüş Dünya'da yoktur. En mantıklısını yapmış, dediğiniz gibi Vestel bu sene küme düşer.
ohhhhhhh ohhhhhhhhh ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhh:
![]()
ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA
Birde bunların üstüne Vestel Firması Manisa'dan desteğini çekecekmiş. Bu daha da ağır bir darbe olacaktır. Bundan sonra Manisa'yı kimse toparlayamaz.
Çok güzel oldu kaleci ve antrenörünün kovulması. Ersun Yanal'ın kalması Manisa için daha iyi olurdu sanki.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Böyle olacağı zaten belliydi![]()
bnimki yazım hatası
sninki imla hatası
ayrıca bn çok dikkatliyim dememiştim
Nereden nereye geldi takım bu saatten sonra Yanal istifa etmiş etmemiş pek farketmez...
İyi bir kadrosu vardı vestelın bu durumlara gelmesi çok ilginç
Zaten istifa etmesi gerekiyodu... V.manisaspor kümeye dogru gidiyor... Bakalım gelecek menejer takımı toparlıyabilcekmi...
Ersun yaLan
Kral Hakan!...
İyi ki bırakmış. İnşallah Cim Bom'a gelmez yaa
Vestelin düşüşü resmen ibretlik birde neden bu kadar düştüler anlaşılsa
So what?
Saike
hayırlısı olsun vestel manisa camiası için . bakalım şimdi ne yapıcaklar sezon sonuna kadar. zaten sıkıntılı günler geçiriyorlar bide teknik direktörün istifası onları iyice bi sarmıştır.
inşallah vestel düşer erciyes kurtulur
bayada kaliteli idi kadrosu nası böle oldu bu takım anlamadım vestele 2. ligde başarılar
sorun ersun yanalda degil vestelde baska olaylar varmis yonetim den kaynaklanan neyse seneye orduya gelirler