Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

17 56.67%
  • Trabzonspor

6 20.00%
  • Berabere

7 23.33%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: TSL 26. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 26. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    .

Trabzonspor'da Gökdeniz olmayacak.Bu takımın motivasyonunu oldukça düşürecektir.Beşiktaş şampiyonluk için çarpışıyor.Trabzonspor u bu halde bulmuşken kaçırmak istemeyeceklerdir.Büyük ihtimal Beşiktaş kazanır beraberlik ikinci ihtimal Trabzonspor'un yenmesi çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzondaki futbolcuların aklı karışık zaten çok istikrarsızlar Beşiktaş bu maçı en kötü ihtimalle 1 farkla kazanır rahat bir maç olacak onlar için

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş havasını yakaladı, Trabzonspor'a evinde puan kaybetmez..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Her ne olursa olsun Ligde kötü gitsekte oynayacağımız derbi maçları bizim için çok önemli . Ayrıca oyuncuların kendilerini göstermeleri için büyük bir şans. Evet Gökdeniz olmayacak , ama umuyorum güzel bir maç izleyecez. Akıllı oynarsak neden olmasın . Derbilerin havası başkadır zaten .

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

besiktas bu macini kazanarak liderligini sürdürür kesinlikle arkadaslar.zaten ts nin en onemli oyuncusu gokdeniz karadeniz de oynamio...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Havayı iyi yakaladık.Gökdeniz'de transfer oldu.Maçta böyle önemli bir isim yok.Puan vereceğimizi hiç zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sene İnönü'de ki büyük maçlarda olduğu gibi bu maçıda bir şekilde alacağız ve liderliğimizi sürdüreceğiz...

Trabzon savunmasının Bobo,Holosko,Delgado,Nobre,Tello'ya durdurabileceğini düşünmüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Trabzon ligde iddaasız ve Gökdeniz'sizBu maçı alıp yolumuza devam ederiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bizim için sadece prestij diyebiliriz bu maç için..Baskı yok iddaa yok..
    Kısacası Beşiktaş düşünsün

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Trabzonspor'u kadro yapısı olarak hiç beğenmiyorum ve çok büyük eksiklikleri oldugunu düşünüyorum. Buna birde takımın hemen hemen %50-%60'ını olusturdugunu düşündüğüm Gökdeniz'in olmamasıda işimizi dahda kolaylaştıracak. Orta alanda üstünlük sağlayabilirsek ki muhakkak sağlayacağımızı düşünüyorum kazanırız. Tello ve Delgado gününde olursa farklı kazanırız gibi geliyor ancak bu futbol belli olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Favoriyiz ve taraftarımızın önündeyiz.En önemlisi lideriz ve kaybetme lüksümüz yok.

İyi oynarsak Trabzon'u yenebilecek güçteyiz.İnşallah bir şansızlık olmazsa kayıpsız geçeriz diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

trabzon kan kaybetti bjk de iyi bir hava yakaladı...favori bjk...

Kaleden forvete kadar dağınık ve hedefsiz bir TS, bizdede defans çoşuyo her maç ama favori biziz taraftarında desteğiyle kazanırız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trabzonspor un bu maçta en büyük artısı Gökdenizsiz bir takım o oLmadan da neLer yapabiLeceğini göstermek isteyecektir. Beşiktaş ise yıLLar sonra geLen LiderLikten sonra, ŞampiyonLuğa giderken artık takım ve engeL tanımak istemiyor. Formda hücum hattı iLe bu maçta sonuca gidecektir diye düşünüyorum. En zorLu virajLardan birisi rakipLeri depLasmanda oynarken kendi sahasında oynayan Beşiktaş kazanıp rakipLerinden bazıLarının kaybetmesi oLası bir haftada kendi yerini iyice sağLamLaştırmak isteyecektir. Zor maç ama Beşiktaşın yine de zor da oLsa kazanacağını düşünüyorum. Gerek taraftar oLsun gerek son dakika ya kadar istekLi oyun oLsun bunu gösteriyor bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor rahat bir futbol sergileyecektir.Beşiktaş ise stresli çünkü şampiyonluk yolunda kaybedilecek 1 puan bile takıma darbe vurur.Ancak İnönü de maç İnönüdeki atmosfer süper olacaktır.Bence bu maçı alırsa Beşiktaş 1-0 alır ya da 0-0 biter.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Nedense bu maç içimde bir umut var. Tamam biz belki o kadar iyi değiliz ama Beşiktaş'ta o kadar abartılcak şekilde bir takım değil. Defans oyuncularımızın yetersizliği aşikar umarım bu maçta hatasız oynarlar. Beşiktaş forveti güçlü ama ortasahası ve defansı o kadar iyi değil. Ortasahada iyi basarsak rakibi kilitliyebiliriz. + Zaten maça rahat çıkacağımız için atak oynarsak Beşiktaş zorlanabilir diye düşünüyorum. Geri de kabul edersek zaten defans kötü kesin golü görürüz kalemizde. Yattara ve Barış Memiş kanatlarda etkili olacaklardır çünkü İbrahim Üzülmez ve Ali Tandoğan formsuzlar. İlk maçtada attığımız 2 golü İbrahim Üzülmez'in tarafından atmıştık. Güzel bir maç olacak yinede..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Üçü bir arada!

Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor karşısında üç gol silahını da aynı anda kullanacak. Nobre ve Bobo çift forvet, Holosko ise sağ açıkta görev yapacak.
    12.3.2008

Dört maçlık bir seri

Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivasspor’u peşine takan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş, Trabzonspor engelini de 3 puanla aşmayı hedefliyor. Lig’de son olarak 9 Şubat’ta deplasmanda Kayserispor’a yenilen, ardından oynadığı 4 maçı da kazanarak bir seri yakalayan Siyah-Beyazlılar, Karadeniz ekibi karşısında hücum ağırlıklı bir kadro ile mücadele edecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın kafasında, Bobo, Nobre ve Holosko’yu aynı anda sahaya sürme düşüncesi ağır basıyor.

Serdar Özkan zorluyor

Cisse ve Serdar Kurtuluş’un dışında bu önemli sınava tam kadro hazırlanan Kara Kartal’da, son Gençlerbirliği deplasmanında galibiyeti kazandıran gole imzasını atan Bobo, Sağlam’ın gözüne girerek formasını yeniden kaptı. Formda Nobre’den vazgeçemeyen genç teknik adam, Holosko’yu yeniden sağ kanada çekerek, bu ikiliyi çift forvet olarak oynatacak. Teknik kadronun, Trabzonspor karşılaşması için Serdar Özkan’ı da düşündüğü belirtiliyor. Nasıl bir formül bulunacak, yanıt bekleyen soru işte bu.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence Beşiktaş bu kadar açık oynamamalı, karşısında hafife alınacak bir rakip yok çünkü. Serdar Özkan sağda görev alsın, Holosko kenarda beklesin..
    Last edited by TürkuAz : 12.Mart.2008 at 17:53
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJK şampişyonluk yarışındayken gökdenizsiz trabzona puan vermez

S.Özkan dan çok daha faydalı olur Holosko sağ çizgide oynasa bile... Baya gollü olucak gibi maç...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maç konusu ile birleştirildi. Lütfen bu tür konuları maç konusunda belirtelim arkadaşlar.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

edit: fikrim degişti
    Last edited by PesimiSTyLa : 15.Mart.2008 at 00:21

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Geçen seneki durumun aynısı.Çoğu kişi rahat bir galibiyetini bekliyor BJK'nin.Ummadık taş baş yararmış.90 dakika sonunda en güzel cevabı vereceğiz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon rahat durumda kaybedicek bişeyi yok iyi bir oyunla belki 1 puan alabilirler ama o bile çok zor.Skor tahminim Beşiktaş 2-1 Trabzon.

Icimden bir his gollü beraberlik olacak diyor.Trabzonun kaybedecek birseyi yok,saldiracaklar Allah ne verdiyse Hele ilk golü de onlar bulurlarsa Inönünün getirdigi stresten dolayi galibiyet bile olabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaşı kendi sahasında bu kadar hafife aLmanızı anLamıyorum. Kendi sahasında uzun zamandır kaybetmeyen ve 3 küsür goL ortaLaması iLe oynaya şu anda başarıya aç kaLmış en iyiLer arasında gösteriLen taraftar iLe daha çok Beşiktaş depLasmanından ürküLmesi gerekiyor. Bu rahatLık nereden çıkıyor karşı takımLar için onu çözemedim bak nedense
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş öyle sağdan soldan gelen bunaltan bir futbolla oynamıyor. Ama yinede kazanıyor. Beşiktaş'la şampiyonluk yarışında çekiştiğimiz için puan kaybetmesini beklemem sanırım yadırganmaz. Tek umudumuz kötü kötü denilen Trabzonspor'un bir diriliş yapması ve Beşiktaş'tan puan koparmasıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tahmini zor bir maç trabzon beşiktaşa sürprizisever Ben sürprizde olsa trabzonun 3 puan alacağını düşünüyorum maçın yıldızıda b.memiş olabilir..

BJK bu sene sahasında sadece Olaylı bir dönemde Sivas'a kaybetti ve her takım o kadar kötü bir ortamda kaybederdi ve çok daha iyi oynadığımız bir Porto maçı var... Tello'nun pasları Holosko'nun driblingleri ile sağlı sollu geleceğiz...

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri