Dünya Kupası ön elemelerin de iki maçtada golsüz berabere kaldık. Bu maçta fazla gol beklemiyorum. Ama değişik bir kadro ile maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu maçı alıp seriye devam edeceğiz.
Dünya Kupası ön elemelerin de iki maçtada golsüz berabere kaldık. Bu maçta fazla gol beklemiyorum. Ama değişik bir kadro ile maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu maçı alıp seriye devam edeceğiz.
Maç berabere biter yine .. Sıkıcı bir maç olacak bence ..
Arda,yildiray,ümit karan olsaydi kazanirdik ama onlar yok.Sol kanadimiz yok.Bence mac berabere biter.Ama insallah yanilirimda yeneriz.
Valla zor maç beraberlik iyidir kanımca çünkü çok eksiğimiz var ama inşallah kazanırız
So what?
Saike
Sol kanat problem olmaz dinamoTuncay var. yunanistan macları cok sıkıcı geçiyor.Yine böyle bir maç bekliyorum skoru duran toplar veya kontralar belirleyebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Cok Zor bir mac olacak ama InsALLAH Kazaniriz Bana Oyle geliyorki mac berabere biter
mehmet topuzun oynaması lazım duran toplar için adam manyak vuruyo topa
Beraberlik çıkarabilirsek üzülmeyelim derim ama kazanmamız gerekiyor.
yunanistanın oynama şeklini hiç sevmiyorum bizde ofans oynıyoruz inş yeneriz
Sıkıcı Bİr MaÇ Ve Berabere![]()
2 takımında mağlubiyeti yok
çekişmeli geçer büyük ihtimal beraberlik olur
Yunanistan 10 kişi defans yapcak yine.Cok sıkıcı bi mac olacak berabere bitr.
Ben galibiyet bekliyorum. Ilk 11 halen cok guclu olacaktir sakatliklara ragmen.
Ben Türkiyenin maçı almasını isterim ama yunanistan yenerse bizi hiçte şaşmam![]()
Fatih hocaya güveniyorum o defansı aşacaktır ama beraberlikte fene degil
yunanlar alan darltıp boş yer bırakmıyacak kapnacak kontraakla çıkacak biz dei, bastırınca golü kalemizde görücezzz....diye düşünüyorum...
ama çOOOOOOOOOOK sınıcı olucağı kesin
zorda olsa kazaniriz
Arkadaşlar bu maçta düşündügünüz yunanistan olmayacak. Aday kadroda 7forvet var. Yani 10defans kontra atak taktigini yapmıcaklar... Kendi sahalarında oldukları için yüklenicekler büyük ihtimalle. Ama tabiki biz daha güçlüyüz galibiyet en kötü beraberlik alırız. Sakatlıklarda olmasaydı tam süper olacaktı...
Her türlü yeneriz. Yunanistanı yensin bzm takım varsın kupaya katılmasın ama yensinler. DAha dün sınırlarımız içinde bizim devletimizden yemek yeyen adam bize kafa tutamasın
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
demiştim.. Bunu derken de yürekten inanmıştımm. Helal olsun Türkiyem Helal olsun çocuklar hepiniz bir numarasınız.. Yunanlar gibi çirkefliğe yatarak değil, bileğimizin hakkıyla alnımızın akıyla adamın münasip yerlerinden ter akıttırız. Biz Türküz lan biz TÜRKK.. 400 yıl ekmek yediniz elimizden yetmedi bide antrenman yaptırdık sayemizde yüzme şampiyonu oldular.. Ee izmirden atinaya kadar bende yüzsem bende şampiyon olurum.. Bu da sana KAPAK olsun yunan şerefsizi..
Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
Bende aşık oldum güller gibi soldum..
Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak olan Yunanistan A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli orta saha oyuncusu Stylianos Giannakopoulos, çok zor bir maç olacağını, ancak galip gelmek istediklerini söyledi.
Yunanistan Milli Takımı'nın kampında DHA'ya konuşan Giannakopoulos, Türkiye'nin çok iyi bir takıma sahip olduğunu vurgulayarak, "Uluslararası maçlarda Türkiye'nin ne kadar kaliteli bir takıma sahip olduğunu hepimiz gördük. Yunanistan da çok iyi bir takım. Kendi sahamızda oynayacak olmamız bize küçük bir avantaj veriyor. Taraftarlarımız yanımızda olacak. Türkiye de kendi sahasında kendi taraftarları önünde oynayınca çok güçlü bir takım oluyor. Zor bir maç olacağına inanıyorum. Ancak ne kadar zor olursa olsun, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Türkiye'yi yenerek, Malta'da oynayacağımız deplasman maçına iyi bir psikoloji ile gideceğiz" dedi.
Giannakopoulos, Türkiye ile yapacakları maçın, Yunanistan'ın Osmanlı İmparatorluğu'na karşı ayaklanmasının yıldönümünün kutlandığı ve Yunanistan'da milli bayram olan 25 Mart arifesinde oynanacak olmasının takım için teşvik oluşturup oluşturmadığı hakkında ise, "Özel bir rol oynayacağını zannetmiyorum, sadece çok garip bir tesadüf. Futbol maçı 90 dakikalık bir karşılaşmadır. Hem biz, hem de Türkler profesyonel oyuncularız. Maçın 90 dakikası dışında ayrıca birşeyimiz yok. Bu yüzden de iyi bir maç olacağına inanıyorum. Bu yüzden de maçı seyretmeye gelecek insanların da zevk alacağı bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Umarım herşey Atina'da oynanan bir önceki maç gibi düzgün gelişir" diye konuştu.
"Türkiye'den sizin için tehlikeli olabilecek bir oyuncu var mı" sorusuna ise Yunan futbolcu şu cevabı verdi:
"İnglitere'den Emre ve Tugay çok iyi futbolcular. Ayrıca ikisi de kişisel olarak değer verdiğim ve saygı gösterdiğim oyuncular. Ama bunların dışında çok iyi olan başka oyuncular da var. Şükür ve Altıntop'un çok kuvvetli şutları var. Tuncay da çok iyi futbolcu. Şu anda ismini hatırlayamadığım bir oyuncu daha var. Sakatlandığı için oynayamayacak, ama çok iyi bir futbolcu. Genel olarak Türkiye hepimizin kıymetli saydığımız bir takıma sahip, çünkü çok iyi ve kaliteli bir takım"
Sakatlıklar olmasaydı warya Sizi evire çevire yenerdik berabelik olursa hiç şaşmam
eze eze yenecez yunanlıları.......
Yunanlıları her zaman yendik.Yeneceğizde....
Buyuk bir ihtimalle kotu oynayip yeniliriz. Fatih Terim'e ve kadrosuna hic guvenmiyorum, iyi bir sonuc cikarabilecegimizi hic zannetmiyorum.
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 24 Mart Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak olan Yunanistan A Milli Futbol Takımı'nın tecrübeli isimleri kampta DHA'nın sorularını yanıtladı.
Golcü isim Charisteas sakatlığının düzeldiğini belirterek; "Türkiye ile oynayacağımız maça hazır olacağım. Ama ayağıma bakacak olursam hazır olduğumu düşünüyorum ve sanırım Cumartesi günkü maça yetişebileceğim. Moralimiz çok yüksek. Ön elemelerde 3 tane galibiyetimiz var, ve kuvvetli bir sahamız da var. Herkes biliyor ki Türkiye'ye ile son iki maçta olduğu gibi, özel bir maç oluyor. Maçı kazanmak için mücadele etmeye hazırız.. 25 Mart'taki milli bayramımızdan dolayı özel bir durum var bizim için ama biz maça futbol açısından yaklaşıyoruz. Bu bir futbol maçı ve bunu unutmamamız gerek. Maça ve sadece maça odaklanmamız gerek. Türkiye'nin çok iyi oyuncuları var, özelikle son iki yılda, ancak buna rağmen eski oyuncularına güvendiğini görüyoruz, Hakan Şükür gibi. Kendisi çok iyi bir skorer , Moldavya maçında gördüğümüz gibi 4 tane gol attı. Tehlikeli bir oyuncu, benim için en tehlikeli oyuncu ve özellikle dikkat etmem gerek. Altıntop'u da tanıyorum, Alman kupasında rakip takımlarda oynamıştık. Çok güçlü ayakları var ve şutları da çok kuvvetli. Görüyorum ki genel olarak Türkiye'nin yetenekli ve yeni futbolcular yetiştirme geleneği var, şimdi olduğu gibi dikkat çeken futbolcuları var.
FANİS GEKAS'IN AÇIKLAMALARI
"Taraftarlarımız karşılaşmanın spor yönüne odaklanıp gereksiz faaliyetlerde bulunmasınlar. Öncelikle sadece bir spor, bir futbol karşılaşması olacağına inanmak istiyorum. Sadece spor yönünde duralım. İyi bir maç olmasını istiyorum. Türkiye'de Avrupa takımlarında oynayan birçok futbolcu var. Türk takımının iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Maçın 25 Mart bayramından bir gün önce oynanması özel bir durum ama sadece maça odaklanmamız gerek. Dilerim ki taraftarlarımız da bu karşılaşmanın spor yönüne odaklanıp gereksiz faaliyetlerde bulunmasınlar"
21.03.2007
Kaynak : DHA
İsterse Etmesin
Hakan Şükür Atar Golleri Alırız Maçı OLur biter
Birde hakan sükürü milli takima niye aliyoruz diyorsunuz.Alin iste ölüsü bile her takimda is yapar hakanin.Onun bir ismi var,bu ismi bütün dünyaya duyurdu,bütün rakiplerimiz hakandan korkuyor.Kral Forever!
Hakan Şükürün Milli takımda Ne işi var diyenlerin ben zaten futbol bilgisinden Şüphe Ederim.
Kralın Milli takımda Ve Galatasarayın Uefayı Aldığı Sezonda Neler Yaptığını ve galatasaraya Verdiği Hizmetleri Kimse Göz Ardı Edemez..
Charisteas saka yapmis![]()