1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Ali İpek İstifa Etti !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ali İpek İstifa Etti !

Denizlispor'da bir süredir devam eden mali kriz sebebiyle futbolcular iki gündür antrenmana çıkmazken, bugün futbolcularla bir görüşme yapan, ancak onları ikna edemeyen Başkan Ali İpek istifa ettiğini açıkladı.

Turkcell Süper Lig'de 36 puanla 7. sırada bulunan Denizlispor'da, Gençlerbirliği maçı öncesi şok üstüne şok yaşanıyor. Galatasaray maçının ardından aylardır para alamayan 27 futbolcu iki gündür antrenmana çıkmıyordu. Denizlispor yönetimi, Başkan Ali İpek başkanlığında bugün tesislere gelerek, futbolcularla yaklaşık 3 saat süren bir toplantı yaptı. Bugün de idmana çıkmayan futbolcular, Başkan Ali İpek ile yönetim kurulu üyelerinin ikna çabalarına yine olumsuz cevap verdi. Denizlispor Başkanı Ali İpek, futbolcularını ikna edemeyince, tesislerde bekleyen basın mensuplarının karşısına çıkarak, "Bugüne kadar elimizden gelen her şeyi yaptık. Yapacak bir şeyim kalmadı. Sözümün dinlenmediği yerde durmam. İstifa ediyorum. Yapacak tek bir şeyimiz var, genel kurula gideceğiz" dedi.

Basın mensuplarının diğer sorularını cevapsız bırakan ve oldukça sinirli gözüken Ali İpek, İkinci Başkan Mehmet Özsoy ve bazı yöneticilerle birlikte tesislerden ayrılırken; Ali İpek'in yanı sıra tüm yönetim kurulunun da istifa ettiği öğrenildi.

Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denizli bu kadar iyi giderken bunların yasanması gercekten cok kotu umarım denızlı halkı bu duruma tepkısız kalmaz ve takımını tekrardan kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu hafta gençlere oynayın iyi oranı var..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten kötü bir durum bir zamanlar Uefa Kupasında oynamış olan bir takım için umarım en kısa zamanda eski günlerine dönerler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçı tribünden izlediler yönetim kurulu ile birlikte...

Mesaj Yetkileri