Gençlerbirliği
Galatasaray
Berabere
(/s)
Bu dk dan sonra Puan kaybına tahammülümüz yok. GB deplasmanı zor bi deplasman inş kazanacagız. İnanıyoruz...
Gençler durumu itibariyle, moralsiz Galatasaray ı ve bir öceki maçtaki alınan skor ile yeneceklerini düşünüyorum. Ama en kötü ihtimal beraberlik.
Gençlerbirliği'nin acil puana ihtiyacı var Galatasaray Ankara'ya önemli eksiklerle gidiyor bu maçta Gençlerbirliği puan çıkarır Berabere biter diye düşünüyorum ...
Zor bir maç.Şampiyon olmak istiyorsak asla puan kaybı yapmamamız lazım.Gaziantep maçındaki gibi oynarsak kesin yeniliriz.Umarım iyi bir futbol oynarız maçı kazanırız ve sadece 2 deplasman maçı bırakmış oluruz geriye.Benim fikrim ise kazanabiliriz yönünde.İstersek kazanırız.Forvetlerimiz becerikli,Lincoln istekli olursa ve Arda'nın da katılacağını düşünürsek 1-0 kazanırız diye düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gençlerbirliği kupa maçındaki sürprizine bir tanesini daha ekler.Bu maçı kaybetmezler.Gs iyi oynamıyoz son zamanlarda![]()
Bakalım Kalli bu maçta kimi nerede oynatarak yeni birşeyler yaratmaya çalışacak ya da macerayı bırakıp normal bir dizilişle mi çıkacak?
Aslında bu yanlış tamamen Adnan POLAT ın zamanlama hatası teknik direktör ile verdiği demeç. Kalli ligi kaybetse ne kaybedecek. Kazansa ne kazanacak. Geçmişte yapamadığı herşeyi Galatasaray gibi bir takımda yapıyor.
zemin kötü olacak gençlerin puana ihtiyacı var gsde işler pek yolunda gidiyor diyemeyiz özellikle teknik ekip arasında son denizli maçında servetin pozisyonu için tartışmışlar sanırım ama her ne şartta olursa olsun gs kazanır diyorum
Rakip zor, zemin kötü, takımda kötü giden birşeyler var. Hiç umudum yok, kaybederiz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
GS nin eksikleri felan da var GB de can havli ile oynayacak puanlar paylaşılır diyorum...
Bu maçta çok önemli eksikliklerimiz yok..Sanırım Tam kadro gidecegiz..Maçta en çok çekindigim Zemin..Kupadaki maçı örnek almayın derim
..Çünkü bu maçın telafisi yok.
Gene aynı stad,gene aynı zemin.Artık Ankara 19 Mayıs stadına bir çeki düzen verilmeli 3 takıma ev sahipliği yaparken.Maça gelince berabere biter veya Galatasaray kazanır gibime geliyor.Kupa maçı örnek alınmamalı.
Bu maçta bir beraberlik bekliyorum ama Gs yinede ne eder eder alır bu maçı fikride ağır basmıyor değil.Bu maçta puan kaybetseler çok iyi olur.G.Birliği düşme potasında ve bu maça asılacaklardır.Gs son haftalarda iyi oynamıyor.Zeminde kötü ama kötü oynadıkları maçlarda kazanmasını biliyorlar..
So what?
Saike
büyük takim dedigin kötü zemin filan dinlemez, büyük takimsa cikip oynayip kazanacaklar, amaa stadin zemini kötü degilki, cünkü zemin diye birsey kalmamis orda..resmen rezillik.. Baskent'tediki stadinin zeminine bakin..
Insallah burayada güzel bir Stad yaparlar. Söyle 24-40 bin kisilik iyi olur.
Maalesef büyük bir ihtimalle puan bırakacağız.![]()
Buyuk ihtimalle kalli biryerlerde saçmalayacak ve biz yine puan kaybedeceğiz..
G.Saray'ın puan kaybetmesini umuyorum ve bunu can-ı gönülden istiyorum.. çok mu duygusalım ne![]()
Galatasaray bu maçta kupa maçındaki yenilginin telafisini yapacaktır diye düşünüyorum.Tek dezavantaj zemin olur Sarı-Kırmızılılar için ..![]()
KaLLi Hakan' ı oynatır şimdi Gs bu macta puan bırakacak rüyamda gördüm 2-1 GB yeniodu![]()
Bu maç Galatasaray açısından zor olacak artık Galatasaray'ın puan kaybetme lüksü yok....Lincoln'den galibiyet sözü
Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Lincoln Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanacaklarını söyledi. Yönetici Haldun Üstünel ile görüşme yapan oyuncu, yönetiye de Gençlerbirliği maçı için galibiyet sözü verdi.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Cassio Lincoln, camiaya şampiyonluk sözü verdi. Çarşamba günü, kendisiyle sürekli olarak ilgilenen yönetici Haldun Üstünel'le dertleşen Brezilyalı oyuncu, "Sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız. Buna şimdiden söz veriyorum" dedi. Şu ana kadar bekleneni veremediğini kabul eden Lincoln, başlıca sebeplerden birinin de çok tekme yemesi olduğunu savundu. Kendisine yönelik sertlikten yakınan ünlü futbolcu, hakemlerin de bu konuda yeterince hassas davranmadığını öne sürdü. Lincoln, Üstünel'e şunları söyledi: "Türkiye liglerinde oynanan tüm maçlara bakın. Bu zamana kadar benden çok tekme yiyen futbolcu var mı? Top daha ayağıma gelmeden bacağıma, baldırıma tekmeyi basıyorlar. Bu yüzden sakatlık dönemlerim oldu ve bir türlü toparlanamadım. Ama artık final haftalarına giriyoruz. Kendimi göstereceğim."
'EN BÜYÜK YILDIZ SENSİN'
Türkiye'ye geldiği günden bu yana Lincoln'le ilgilenen ve yıldız oyuncunun her türlü sorununa çözüm getirmeye çalışan Üstünel'in ise, "Senin kaliteni biliyor, iyi niyetine güveniyoruz. Zaten beklentilerimizin hep üst seviyede olmasının nedeni de bu. Türkiye'deki en kaliteli futbolcu sensin. Bugüne kadar kendini gösteremesen de son haftalarda maçlara ağırlığını koyacağından şüphemiz yok. Muhteşem bir finalle kendini affettirebilirsin. Kendine güvenini kaybetme, yeter" diyerek Brezilyalı oyuncuya moral verdiği öğrenildi.
Kalli bu maçta bazı değişikler yapacakmış:
1.Hakan Şükür'ün yerine NONDA
2.Orta sağanın sağ kanatına BARIŞ
3.ARDA tekrar ilk onbire dönecekmiş...
Galatasaray açısından zorde denilsede bu maça GALATASARAY kolay kazanır....![]()
Servet'in durumu ne? Yetişebilecekmiymiş bu maça?
So what?
Saike
Baris zaten her hafta oynuyor,ama formu düsük.Bu gibi haftalarda tecrübeli,takimi iyi atesleyebilen futbolculara ihtiyac var.Hasan Sas sag kanatta olmalidir.
Nonda son maçında neler kaçırdı öyle, Karan dışındaki üç forvet kesinlikle çok formsuz, çok kötü oynuyorlar.
Galatasaray puan kaybedebilir, eğer kaybederse lig biter o anda zaten.
İşin Gençlerbirliği yanı çok kötü, oldukça zor bir fikstür var küme düşmemeleri için puan almaları şart.
06.04.2008 Gençlerbirliği - : - Galatasaray TSL
12.04.2008 Gençlerbirliği - : - Gaziantepspor TSL
15.04.2008 Galatasaray - : - Gençlerbirliği FTK
20.04.2008 Trabzonspor - : - Gençlerbirliği TSL
27.04.2008 Gençlerbirliği - : - İstanbul BŞB TSL
04.05.2008 Fenerbahçe - : - Gençlerbirliği TSL
11.05.2008 Gençlerbirliği - : - Sivasspor TSL
Gaziantep toparlandı, oldukça iyi oynuyorlar,çok iyi oynuyorlar ikinci yarı, Galatasaray, Trabzon, Fenerbahçe ortada, İBB çıkışta, tam bir kontra takımı, saldıran takımları sahadan siliyorlar, Sivasspor şampiyonluk yolunda.
Daha fazla nasıl zorlaştırılabilirdi bilmiyorum, dehşet kötü bir fikstürleri var.O yüzden kesin puan arayacaklar, herşey olabilir.
Saat yazmışsınız ama tarih yazmamışsınız, hangi gün maç? (:
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Maç Info
Maç: Turkcell Süper Lig - 29. Hafta
Stat: 19 Mayıs
Tarih: 6 Nisan Pazar / 20.00
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu
Hava Durumu: Maç günü Ankara’da hava güneşli olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 13, en düşük ise 9 derece.
Canlı Yayın
TV: Lig TV
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica Genclerbirligi oynadigi son 5 macta 1 beraberlik,4 maglubiyet aldi.
Last edited by El Comandante : 05.Nisan.2008 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gençlerbirliğinin 5 maçta 1 beraberlik 4 mağlubiyet aldığı kötü oynadığını göstermezki şiddetle puana ihtiyacı var. Ayrıyetten Antepte son haftalarda çok iyi futbol oynuyordu ama bir türlü tabelaya yansıtamıyorlardı.
Hadi Lincoln saclarini yaptir, beyaz kramponlarini giyi ve showa basla![]()
Puan kaybına tahammülümüz yok Allah'ın izniyle İstanbul'a 3 puanla döneriz.Kalli'nin böyle bir dönemde gitmesi kötü oldu o zaman ilk yarının sonunda bıraksaydı.Belkide öndeydik...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kalli gitti ama;Lincoln'ün hemen patlama yapacagını sanmıyorum..Bence 2 veya 3 hafta umudu keselim derim
Oyuncular yarın hırslı olacaklardır..Kral takımı iyi motive etse yeter..
Yemin ederim patlama istemiyorum şu maç için,yeterki beyaz kramponlarını giysin,saçlarınıda adam gibi yapsın