sizce forumda gözlemleriniz sonucu en iyi fm oynayan üye kim
konunun yeri yanlış derseniz sonuçta oyuncu araştırıyoruz buraya yazmak en mantıklısı
sizce forumda gözlemleriniz sonucu en iyi fm oynayan üye kim
konunun yeri yanlış derseniz sonuçta oyuncu araştırıyoruz buraya yazmak en mantıklısı
büyükpivot![]()
hayır HacKSpaySama işin şakası bi yana hakkaten capello gibi adamım hedefi şampiyonluk olan çalıştırdığım her takımı şampiyon yaptım küçük hedefteki kulüplerde ise her zaman hedefin bir üstünü başarmışımdır
![]()
ben değilim vallaama olabilirim ilerki yıllar
tabiki bennnnnnnnnnnkariyerim kupayla dolu
![]()
Samanyolu .ok yardimi dokundu
ya ben barcelonayla fm oynuyomda heryi alamıyom yardım edermisiniz...
Ben![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gel bi fm oyniyalım onlineOriginally Posted by cristiano_deniz038
biraz kendını beğenmişlik olucak ama ben![]()
demirhan
![]()
En Cok Yardim Eden Arkadas Tabiiki .. En Cok Mesaj Yazan Degil ..
herkez kendini söyler tabii bence en iyi ben
ama abi ayıp oluyo her kes kendisini söylemiş bence eni iyi fm oynayan benim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
benim olmadığım kesin de modorotörler de deil çünkü bazen konularımı gereksiz buluyorlar![]()
N-E-C-O
En-İ-Si-O![]()
bakıyorum herkes çok mütevazi birbirini övüp duruyor bir üye de kendini dememiş![]()
bak kavga çıkacak en iyisi benim diyorum baaak arkadaşım agresifim dağıtırım![]()
Yaws bence bunlar en iyisi bi turnuvada belli olur herkeşler kendini övmiş.
bence bu ozzy dir çünkü süper taktikler çıkarıyo adam baksana
benden sonra tabi![]()
demirhan da çok iyi samanyolu da çok iyi.ozzy de çok iyi en iyisi maç yapsınlar :P
ya abi bu konuyu açan adam hiç mi düşünmedi kavga çıkacağını.herkes kendini sölicek tabiki.
Tabikide şüphesiz. Jesus_FB ( tarık abı )![]()
bence en iyileri dede, koray_capello ve sekopej
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda