1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Baris Memis iddiali konustu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default Baris Memis iddiali konustu

Trabzonspor'un genç oyuncusu Barış Memiş, Galatasaray maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Barış Memiş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hangi takımın şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, ''Biz her maça yenmek için çıkıyoruz. Galatasaray maçı da derbi bir maç. Çıkacağız, mücadelemizi vereceğiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Oradan iyi oyun ve galibiyetle ayrılmak istiyoruz'' dedi.
    Trabzonspor'da forma giymenin mutluluğunu her zaman yaşadığını ifade eden Barış Memiş, şöyle devam etti:
    ''Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynamak her genç futbolcu gibi benim de hayallerimden biriydi. Bu hayallerime yavaş yavaş ulaşıyorum. Şu an kendimi rüyada gibi hissediyorum. Başarılı olmak istiyorum. Genç oyunculara burada çok destek veriyorlar. Gördüğüm destek ile başarılı olacağıma, Trabzonspor'u uzun yıllar şahlandıracağıma eminim.''
    Rusya'nın Rubin Kazan Takımı'na transfer olan Gökdeniz Karadeniz gibi anılmayı çok istediğini ifade eden Barış Memiş, ''Gökdeniz Karadeniz gibi olmak kolay değil. Onun gibi olmaya çalışacağım. Ben de alt yapıdan gelen oyunculara, (Barış Memiş olmak istiyorum) dedirtmek istiyorum. 61 numara doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım, her zaman olmak istediğim şehrin sembolü olan bir numara. O numarayı arkamda taşımak ve goller atmak isterim. 61 numaralı formaya talibim. İnşallah uygun görürlerse bu formayı giymek isterim.''

08.04.2008

Gelecegin yildizlarindan, bencede 61 numarali formayi o hakediyo. Bu hafta Galatasaray macimiz var, son hafta ise Fenerbahce maci, bu 2 mac alinsin bu sene sampiyon olmus gibi mutlu olurum

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İddialı bir söz göremedim dogru konuşmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

insallah futbolumuzda buyuk ısler yapacak..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uzun seneler TS'ye büyük hizmetler edecek bence 61'i şimdiden kapsın

Barış-Aydın gibi isimleri gördükçe biz daha bitmedik diyorum...

Barış'da 10yıllık TS li ruhuna sahip şimdiden sahip çıkılmalı yetenekli bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

61 yakışır Barış'a

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türkiye nin orta sahasını geleceğinin emin ellerde görmek ne kadar güzel. Keşke stoper mevkinide Barış gibi yetenekler çıkarabilsek. Ceyhun beni biraz umutlandırdı ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aferin. Galatasaray maçı ile ilgili düşüncelerini belirtmiş ve bu düşüncelerine paralel bir oyun sergilerde katkı sağlarsa insan helal olsun demekten başka birşey bulamaz.

Tabi birde gerçeğimiz var malesef. Gençlerimiz patlamayla gündeme geliyorlar. İzlemeye doyamıyoruz. Çünkü kapmaları gereken bir forma var ve bunu kapana kadar izlemeye doyamadığımız oyun sergiliyorlar. Ancak o formadaki yerini tam anlamıyla sağlamlaştırdığında ise kendilerini salıyorlar. Umarım aynı problem Barış'ta olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah Trabzon bu maçı kazanır.Az olan şampiyonluk şansımızı Trabzon sayesinde gerçeğe dönüştürebiliriz.Neden böyle düşünüyorum?

Trabzon'nun bu hafta Gs ile maçı var.Bizim Gs ile aradaki farkımız 3 puan.Ts kazanırsa ve bizde kazanırsak fark kapanıyor ama genel averajdan Gs üstün oluyor.Fb maçı hariç diğer 3 maçından birinde puan kaybetmesi lazım yine.Fenerbahçe'nin Gs ile maçı var.O maçı kaybederlerse ve son hafta Ts'ye karşı kaybederlerse ve bizde kalan maçlarmızı kazanırsak Fenerbahçe'yi geçiyoruz.Sivas'ta önümüzde ama onların çok zor maçları var.Gs'ye çelme taksalar çok iyi olur.O maçta alınacak bir beraberlik bizim için iyi olur.

Biliyorum şansımız çok az gerçekten ama dediğim olursa ve biz kalan maçlarımızı kazanırsak şampiyon olabiliriz.İşte burada Ts çok önemli rol oynuyor.Onun için haydi Trabzon..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şemsi ne senaryo yazdın bea. Hollywood a götürsen film yaparlar.

Dediklerin çıkarsa askerden dönüşte sana orjinal BJK forması.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İnşallah Trabzon bu maçı kazanır.Az olan şampiyonluk şansımızı Trabzon sayesinde gerçeğe dönüştürebiliriz.Neden böyle düşünüyorum?

Trabzon'nun bu hafta Gs ile maçı var.Bizim Gs ile aradaki farkımız 3 puan.Ts kazanırsa ve bizde kazanırsak fark kapanıyor ama genel averajdan Gs üstün oluyor.Fb maçı hariç diğer 3 maçından birinde puan kaybetmesi lazım yine.Fenerbahçe'nin Gs ile maçı var.O maçı kaybederlerse ve son hafta Ts'ye karşı kaybederlerse ve bizde kalan maçlarmızı kazanırsak Fenerbahçe'yi geçiyoruz.Sivas'ta önümüzde ama onların çok zor maçları var.Gs'ye çelme taksalar çok iyi olur.O maçta alınacak bir beraberlik bizim için iyi olur.

Biliyorum şansımız çok az gerçekten ama dediğim olursa ve biz kalan maçlarımızı kazanırsak şampiyon olabiliriz.İşte burada Ts çok önemli rol oynuyor.Onun için haydi Trabzon..

Bu dedigin ciksin varya imkansiz da bisey degil ama TS ve BJk ye cok is dusuyo

Mesaj Yetkileri