1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Flores: "Beni Beşiktaş istedi"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Flores: "Beni Beşiktaş istedi"

Son 4 maçta aldığı 3 mağlubiyetle şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız verirken, 2007'nin sonlarında Valencia'dan kovulan Quique Flores, Beşiktaş'ın kendisine teklif yaptığını açıkladı.

Camacho'nun kovulmasının ardından adı Benfica'nın teknik patronluğu için geçen Flores, İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo Deportivo'ya yaptığı açıklamada, "Benfica'nın yanı sıra beni Beşiktaş ve Olympiakos istedi. Şu anda Benfica'nın teklifini kabul etmem imkansız. Çünkü ben geçici bir hoca değilim ve 6 aylık bir anlaşmanın parçası olamam. Gelecek sezon önemli bir takımı çalıştırmayı düşünüyorum" dedi.

İspanyol teknik adaman menajeri Manuel Garcia Quillon da, Flores'in gelecek sezonun başından itibaren geçerli olan sözleşmeleri görüşmeye hazır olduğunu ve uzun süreli teknik direktörlük için teklif beklediğini söyledi.
    Teknik direktörlüğe, Real Madrid'in alt yapısını çalıştırarak başlayan Flores, ardından Getafe'yi ve Valencia'yı çalıştırmış, bu sezonun ilk yarısında çok tartışmalı bir kararla görevden alınmıştı.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık sezon sonuna kadar Beşiktaş hakkında bir Dünya saLLama haber çıkar. Gündem yaratacak, maLzeme yapacak bir iş çıktı sonunda gazeteciLere.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Del Bosque olayından sonra İspanyollar Türkiye'ye ve Beşiktaşa pek sıcak bakacaklarını sanmıyorum açıkçası.Kolpaya benziyor

ne sıcak bakmicak ya olmadı 7m€ alır gider ne sıcak bakmıcak kuymcu dükkanı yaptı demirören sağolsun klübü..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Luce gelecekse Ertuğrul hoca gidebilir.Başka isimlere gerek yok.İstikrar şart.Daha gelecekte ülkeyi,ortamı tanıyacakta.Bu kadar zaman kaybınıza tahammül yok..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri