Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

19 54.29%
  • Trabzonspor

13 37.14%
  • Berabere

3 8.57%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 30. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

son zamanlarda artık pek olmasada GS Trabzona Ali Samiyende hep fark atar.Bu maçı Cimbom kazanır diyorum ve hatta 2-0 biter diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Birliği maçında sahanın en isteklisi,en iyisi olan Lincoln cezalı.Olsaydı bu maçta seyircisi önünde çok iyi işler yapar diye düşünüyordum.Ama G.Saray mutlak kazanmak zorunda,üç puana yakın olan taraf G.Saray,beraberlik ise olası bir sonuç olur benim için...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasarayda teknik ekip acemi olmasına rağmen iddiasız Trabzonspor engeline takılmazlar Bence Licoln bu maçta oynasa daha da farklı olabilirdi seryircinin stadı doldurması açısından

TS ßiraz zorlarsa yenilmez bence tabi hakem büyük bir yanlış yapmazsa...

bu macı gs rahat alır artı cevat hocaya acemi diyoruzda gb macında yaptıgı değişiklikleri herkes gördü bence sabri yerine mali yada barıs özbekle çıksa daha iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Galatasaray Trabzon'u genelder yeniyor.Bu maçta da farklı kazanırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

2003-2004'te iddiasız Galatasaray nasıl bizi yendiyse bu sezonda iddiasız Trabzonspor Galatasaray'ı yener inşallah..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Cevat Güler kocluk yapiyor takimda, antrenör olarak ise acemi.

Trabzonda Yattara büyük is düsüyor, ama yinede Galatasaray bu maci 2-0 yada 3-1 alir. Fark bile ata bilir, Trabzonun defansi masallah buna cok uygun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor için prestij maçı evimizde oynadığımız tüm maçları kazanmak zorundayız bence takılmayız 2-0 yeneriz diyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim hic UMUDum olmasada Trabzonsporun son haftalarda UMUTU var.

Yattara da son haftalarda cok formda bu macta devam ederse 1 puan kapabiliriz ama Favori Galatasaraydir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

bu maçı sabaha kadar oynasalar sabaha kadar galatasaray kazanır. Aksi bir sonuç çıkmayacağı kanısındayım. Kritik noktalarda Galatasaray Trabzonspor'u hep yendi bu senede değişen birşey olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maçı büyük ihtimal kazanırız ve kazanmalıyızda.Lincoln'ün yokluğunu az çok hissederiz ama bu maçta Ümit Karan sırtlar bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Biletler bugün cıktı ve tükenmek üzeremiş:..Kapalı üst bitmiş..

İşden geç çıktıgım için maçın 2.yarısını izleme imkanım olacak pffff

Çok zor bir maç olacak..Galatasaray eger erken gol atarsa maç bizim için rahat olur..Suanda oyuncular ve taraftarlar kenetlenmiş durumda..
    Bu arada Lincoln olmaması çok kötü..Tamda havasını bulmuşdu..Neyse darısı belediye maçına:

Volkan yaman-Hakan balta arkalı önlü oynarsa..Yattara bence etkili olamaz Arda'da forvet arkası oynar gibime geliyor..Hasan şaş sürprizide olabilir..

Maç skor tahminim;3-1,Karan iki tane atacak gibime geliyor

İnsallah bu sefer stressiz maç olacak..Yinede dikkat etmemiz lazım..KONSANTRASYON

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Trabzon'un bir iddiasının olmaması bizim için büyük bir artı.Lincoln oynasa bizim için büyük bir ateşleyici olabilirdi ama gününde bir arda da aynı şeyleri yapabilir.ben kalli'nin gitmesiyle gelen gazın devam edeceğini düşünüp 1-0 da olsa kazanacağımızı düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Trabzonspor iddialı değil. Galatasaray çok çaba sarfederek bu maçı alır.

Skor tahminim 2-1

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Trabzonspor'un güvendeği oyuncular var ama en çok Umut ve Yattara ön plana çıkıyor. Galatasaray bu oyuncuları etkisiz hale getirecektir. Maçı 3-0 veya 4-1 kazanacağız diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncularımız Feldkamp ın gidişiyle moral kazandı. GB macındaki o sahadaki verdikleri mücadele ortada. Feldkamp da olmadıgı için tüm yük futbolcularda. yapılacak bi hata onların üstüne kalacak; o yüzden cok mücadeleci oynuyorlar. Cevat hoca acemi ama feldkamptan cok daha akılcı müdaheleler yapmıştı. Bu macta artık sabri kesinlikle kulübeye cekilmeli; zira takıma cok zaraar veriyor. Hatta eger mümkünse Song sag bek oynayıp, Emre ve Servet stoper oynasın.

Galibiyete yakın tarafız; ama trabzon da küçümsenecek bir rakip degil. Herkes Yattara ve Umut TS de kilit isim olur demiş bence de Trabzonda Barış Memiş kilit isim olur; zira son haftalarda formda. Galibiyete yakınız, umarım 3 puanı alırız...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzonspor büyük maçlarda farklı bir görüntü çiziyor. Herkes rahat kazanırız diyor. Ama karşıdaki rakip Trabzonspor. Asla onlar bir iddaamız yok laylom havasında çıkmayacaklar. Yinede Galatasaray ın maçı alacağını düşünüyorum. Göründüğü gibi kolay olmayacak tabiki.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galibiyete yakin olan taraf tabiki GS ama bizim etkili oyuncularimiz var. Iyi bir performans gosterirseler beraberlik aliriz heralde.

Farkli galip gelebilirde Galatasaray, arkadaslar yazmis bende katiliyorum. Ilk gol erken gelirse Galatasaray rahat alir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray bu maçın favorisi durumunda.Taraftarlarının önünde olmaları ve hedeflerinin olması bu maçı kazanmak için bir adım öne çıkarıyor onları.

Trabzon'da ofans olarak güvendiğim isimler var ama beni bu maçta savunma düşündürüyor.Eğer Trabzon çok iyi oynarsa bu maçtan galibiyet ya da beraberlik çıkarabilir.Bence maçın kaderi Trabzon'un takım olarak göstereceği performansa bağlı..Bu maçıda ciddiye alacaklardır bence.

Haydi Trabzon..
    So what?
    Saike

Trabzonspor Galatasaray'a karşı ALi Sami Yen'de hep kaybediyor uzun süredir.

Galatasarar bu maçın favorisi,kazanacaklardır maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    bu maçı sabaha kadar oynasalar sabaha kadar galatasaray kazanır. Aksi bir sonuç çıkmayacağı kanısındayım. Kritik noktalarda Galatasaray Trabzonspor'u hep yendi bu senede değişen birşey olmayacak.
    Daha doğrusu Trabzon kilit maçlarını hep kaybetti 95-96 da bizle oynadıkları maç 2004 te Gs maçı ve daha aklıma gelmeyen nicesi.Trabzondan hiç umudum yok GS 2-0 alır

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu sene hiçbir büyük maçı kazanamadık. Ayrıca 2005 sezonunda biz şampiyonluğa oynarken iddaasız Galatasaray Avni Aker'de 4-2 yenmişti bizi. Aynı şeyi neden biz yapmayalım . Koskoca bir sezon boş geçti böyle maçların havası bi başkadır. Neden kazanmayalım ki akıllı oynadıktan sonra ..Galatasaray öyle aman aman bir top oynamıyor. Trabzonspor adına maçın kilit noktası Defansımız ve Yattara . Ha tabi umarım Hüseyin yine oynamaz. Neyse güzel bir maç olacağı kesin umarım hakemler maçın sonucu etkileyecek Hatalar yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzona patlıyacagız 4 -0

Nesil
    2007
    Yer
    34

Herkez Rahat Kazanırız Yazmış, Umarım Kazanırız ama Sanki maç 1-1 bitecekmiş Gibi Bir His var =)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu maç bence ortada gecer çünkü trabzonsporun bır ıddaası yok gs bastırı hızlı olan umutu defansın arkasına kacırıp goler bulunabılır.hem trabzonspor kafa olarak daha rahat cıkacak maça galatasaray ise seyrcsnin baskısı altında oynucak buda olumsuz bı hava yaratabılır oyuncular içn lincolnün olmaması trabzonspor açısından iyi inş trabzıonspor kazanır.

Serkan Çalık yarın menisküs ameliyatı olcakmış o yüzden yer alamıcakmış maçta...

gs bastıracaktır mutlaka ama trabzon biras şanslı olursa puan çıkaracaktır galibiyette uzak deil trabzon açısından

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bende kazanacağımızı düşünüyorum, takımda moraller kötü de değil zaten..

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri