Galatasaray finale çıkar.
Gençlerbirliği finela çıkar.
(/s)
Galatasaray rahat kazanır diye düşünüyorum. Oynadığımız futbol iyi sinyaller veriyor. Kendi seyircimiz önündeyiz. Turu geçecek skoru bulabiliriz.
Gencleri yeneriz bence de,finale kaliriz.
3-1 aliriz maci.
servet ve topal'ın durumu kritikmiş..Her iki oyuncuda sakat sakat oynamak istiyormuş..Topal zaten 3 maçtır sakat oynuyor..Servet desen hep öyle..Valla bu iki oyuncunun ayakları kopsa yine oynarlar..Trabzon maçındaki gibi bir tempo yaparsak erken gol buluruz..Heleki 1 gol erken gelirse ozaman maç çok farklı olur..Gençler avrupa kupasına gitmek için tek kozu kupa..
rahat bi maç olacagını düşünmüyorum..ama turu geçen tarafın Galatasaray olacagına inancım tam..
Yarın Maçta Olacağm Umarım Kazanacağız.
Yakaladığımız formla Sami Yende eğer çok fazla gol kaçırmazsak yeneriz Gençleri çıkarız finale.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gençlerbirligi'ni yenip finalde kayserispor'un rakibi oluruz.1-0 bize yetmiyecegi için yani uzatmalara gidecegi için ben macın 3-0 gibi gol yemeden kazanıcagımızı düşünüyorum...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maçı en az 2 farkla kazanıp finale çıkmamız lazım.Finale çıkacağımızada inanıyorum.
Trabzonspor maçından önce Gençlerbirliği finale çıkar diye düşünyorum ancak o maçı gördükten sonra Galatasaray rahat turlar bence.Ama Gençlerbirliği 1 gol bulursa herşey değişebilir
GS tru geçer gibi ancak ilk maçın skoru çok tehlikeli
Galatasaray son zamanlarda artan form grafiği sayesinde taraftarının önünde turu geçecek skoru elde edecektir.Tabii G.Birliği çok ekstra performans sergilemezse..
So what?
Saike
Tüm bunların yanısıra Gençlerbirliği bu maça fazla asılmaz çünkü ligde kümede kalma savaşı yapıyorlar o maçları da düşüneceklerdir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Avantaj Gençlerbirliğinde olmasına rağmen Galatasaray bu maçı seyircisinin de yanında olması sayesinde kazanır ve finale yükselir.
GALATASARAY
Aykut
Emre
Sabri
Servet
Volkan Yaman
Ayhan
Mehmet Topal
Lincoln
Arda
Nonda
Hakan Şükür
GENÇLERBİRLİĞİ
Recep
Erhan
El Saka
Tuna
Addo
Ferhat
Hakan
Kerem
Ergün
Mehmet Çakır
Kahe
Maçın ilk 10 dk'si.Bana göre ortada geçti 10.Dk'ye girerken Lincoln yokladı ama.Arda etkili gibi gözüküyor
Çok baskılı oynuyormuşuz.İlk yarı kesinlikle atmamız lazım yoksa işi zora sokarız.Hadi aslanlarım !
12dk'den sonra biraz açıldık inşallah ilkyarı gol atarız..
20' Daha sonra ceza sahası dışına açılan topa Servet çok sert vurdu Recep topu kornere çeldi.
20' Çok net bir gol pozisyonundan sonuç alamadı G.Saray. Lincoln'ün getirdiği topta son çizgiden içeri çevirdi Brezilyalı ancak ceza sahası içinde kimse dokunamadı topa.
Gol geliyorr!! Hadii![]()
Lincoln müthiş derecede asılıyor maça .Hadi aslanlar 1 gol atarsak ilk yarı..işi bitiririz inşallah
Takim Kallinin gidisiyle kendini buldu,her mac bol atak,müthis pres,mücadele,oynanan zevkli futbol.Gol bulsak süper olacak ama![]()
Ya bu baskıya da gol olmuyorsa valla büyü var işin içinde![]()
Gençlerbirligi etkili geldi.Valla atamayana atarlar kaidesi war ama inşallah biz atarız golleri
Maça ulaşabileceğim bir radyonun frekansını söylerseniz çok memnun olurum.
Gençlerbirligi de etkili geliyor.İnşallah gol yemeden atarız Haydi Aslanlar!!!
Buyur istersen burdan dinle
http://www.yayinonline.com/asx/radyo...spor&lp=2blank
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Ligradyo ' ya baktım ama yok orda . Ben sporx'ten takip ediyorum
Teşekkürler link için .
Bu arada malesef ilk yarı 0-0 bitti . Eski baskımız geldi ama golcü kimliğimiz gittikçe kayboluyor .
İlk yarı bitti gol yok.Farka gider demiştim ama yanıldım