1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: squad win bonus ne demektir?nasıl verilmelidir?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arrow squad win bonus ne demektir?nasıl verilmelidir?

arkadaslar bunla ilgili acılmıs konu görmedim.sene basında karsımıza cıkan bu olay nedir?squad win bonus?ve neye göre verilmelidir sizler neye göre veriyorsunuz?bazen oyuncular mutlu olabilirken bazende mutsuz olabiliyor bu konuya bir acıklık getirelim yardımlarınızla lütfen...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu şu demek galiba.

Prim anlamına geliyor.Oyunculara Lig şampiyonluğu,Kupa şampiyonluğu veya Avrupada başarı sonucu Prim vermek gibi birşey.

Mesela takımın ligin en üst düzey takımlarından bir tanesi ise Lig ve Kupa Şampiyonluğuna Normal Bonus Prim'İ verebilirsin.Ama Avrupada 'da oynuyor ise High Bonus vermelisin...

Ben bu olayı böyle biliyorum Başka bilen arkadaşlar da aydınlatırsa iyi olur.Yanlış bilgi vermeyeyim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bende aynen Murat gibi düşünüyorum Fenerbahçede oynarken lig ve kupaya normal avrupaya yüksek prim vaad ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu şu demek galiba.

Prim anlamına geliyor.Oyunculara Lig şampiyonluğu,Kupa şampiyonluğu veya Avrupada başarı sonucu Prim vermek gibi birşey.

Mesela takımın ligin en üst düzey takımlarından bir tanesi ise Lig ve Kupa Şampiyonluğuna Normal Bonus Prim'İ verebilirsin.Ama Avrupada 'da oynuyor ise High Bonus vermelisin...

Ben bu olayı böyle biliyorum Başka bilen arkadaşlar da aydınlatırsa iyi olur.Yanlış bilgi vermeyeyim.
    anladıgım kadarıyla şöyle oluyor.
    örnegin fenerbahceyle oynuyoruz.fenerahce uzun süredir türkiye kupasını alamadıgı icin bu kupa sampiyonluguna high prim versek dogru yapmıs oluruz.ayrıca avrupa da mücadele ettigi icin high yine dogru olur.ama lig sampiyonlugu zaten elde etmesi gereken basarı oldugu icin low yapsak olur.

fakat anlamadıgım hepsine high versek ne fark eder?oyuncular dahamı hırslı olur tüm kupalarda?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayır ben çok hırs farkı olacağını sanmıyorum.Ancak diyelimki sen Süper Lig şampiyonluğu için low veriyorsun sezon sonunda şampiyon oluyorsun ancak düşük bir prim alıyor oyuncular,2.sezon o oyuncu takımda kalmak istemeyebilir veya morali bozulabilir.

Ben her zaman Kupa için Normal , Lig ve Avrupa için High veriyorum

Tabii ki tercih sana kalmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben Hepsini High Yapıyorum Problem Kalmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

peki arkadaşlar ben futbolcular biraz sevinmsin diye hepsine high veiryorum. ama herhalde daniel alves'de squad win bonus yazıyor. adam verdiğim primi az mı buluyor.

High verince futbolcular bende aziyorlar,hepsi primi düsünüyor Cok paragöz futbolcular var bu piyasada,ayiptir söylemesi

Nesil
    2007
    Yer
    34

Cemir05 High Bonus verince 2-3 Oyuncuda Squad Bonus Win Yazması Normal Oyuncu Takımın Primi İyi ve Yüksek Bulduğunu Belirtiyor Sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

En iyi çözüm High vermek ben böyle yapıyorum
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Sezon sonu 20 milyon dolara yakın çatadan finanstan gidiyor ama başarı sonunda

Ben hepsini sezonun birinde low verdim, sadece bir oyuncu üzüldü, ama futboluna etki etmedi..

Nesil
    2007
    Yer
    34

20 Milyon Dolar Feda Olsun Onlara Sadece Televizyon Gelirim 46 milyon euro

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Gerekli bilgiler verildiğine ve ortada bir soru işareti kalmadığına göre. Kilitlenir..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri