Originally Posted by
sehorn
Selam,
Oyunu 2 hafta once aldım. Almadan once baya arastırdım internette. Turkiyedeki ucuz bilet sorunu ve bu sorunun 8.02 nin yeni versiyonuyla halloldugunu okumustum bu nedenle direk patchi yukleyerek basladım. Oyunun patchsiz halini oynamadıgım için bahsedilen finans probleminin klube ne derece zarar verdiğini bilmiyorum ancak 8.02 de Besiktasın bariz bir finans sorunu var. Sene boyunca hicbir transfer yapmamama, wageleri de arttırmamama ve CL de 9 puan toplayıp Besiktas gucundeki bir takıma hatrı sayılır para kazandırmama ragmen klup 25 haftada neredeyse 3-4 milyon dolar ( yada pound para birimini bilmiyorum ) kaybetti. Sene basında 2-3 milyon olan balance 25.hafta sonuda eksi 1.5 milyon oldu. Transfere tek kurus harcamadan, maasları arttırmadan ve CL den para kazanarak bu kadar para kaybetmem bir bug mı, su meshur bilet fiyatları problemi bu mu ? Yoksa Besiktas batmaya mahkum olarak mı yaratılmıs ? Aynı konuyu sigagamesin forumunda da actım ancak sorumun cevabını tam alamadım. Yardımcı olabilecel arkadaslara tesekkurler. Ozellikle 8.02 de Besiktasla oynamıs arkadasların goruslerını beklıyorum.