-
Feyenord'a Fasli Ortasaha
Hollanda Eredivisie ekibi Feyenoord'da, Twente'de forma giyen Fas'lı Milli ortasaha oyuncusu Karim El Ahmadi ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.Hollanda doğumlu olan ve Fas U-21 Milli takımının formasını giyen Karim El Ahmadi'nin, 1 Temmuz tarihinden itibaren resmi olarak Feyenoord'un futbolcusu olacağı açıklandı.Twente'nin alt yapısından yetişen ve 2004 yılından beri A takımda görev almaya başlayan genç yetenek, bu sezon gösterdiği başarılı performansla Hollanda Eredivisie'nin en dikkat çeken futbolcularından biri olmuştu.Bonservis bedeli için 5 Milyon Euro ödeneceği iddia edilen 23 yaşındaki futbolcu, Feyenoord kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Feyenoord geçtiğimiz yazdan beri beni takip ediyor ve bana duydukları güvenle ilgili birçok şey söylediler. Bu benim için çok önemli birşey ve transferin netlik kazanmasından dolayı çok mutluyum. Son yıllarda hayal kırıklığı yaşasalar da; Feyenoord'a gelmek kariyerimde ileriye doğru attığım bir adım oldu.Feyenoord'un tarihine baktığınız zaman ne kadar muhteşem bir kulüp olduğunu görürsünüz. Çok iyi taraftarı var ve Giovanni van Bronckhorst ve Roy Makaay gibi birinci sınıf futbolculara sahipler" dedi.Feyenoord kulübü genel direktörü Peter Bosz ise yaptığı açıklamada, "Ajax ve PSV'nin de istemesine rağmen, Karim'in bizi seçmesi çok gurur verici. Hollanda'daki en yetenekli futbolculardan biri" dedi.2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Fas Milli takım formasını giyen ortasaha futbolcusu, Twente'de toplam 88 maçta görev alırken 3 kez de fileleri havalandırmıştı.
Mesaj Yetkileri