arkadaşlar konyaspordan sırf bunun için transfer ettim ve paraya kıydımbütcem azdı zaten
işte ss
http://img75.imageshack.us/img75/5421/trkmenca0.jpg
siz hiç böle bi mevki gördünüzmü ben ilk kez görüom![]()
arkadaşlar konyaspordan sırf bunun için transfer ettim ve paraya kıydımbütcem azdı zaten
işte ss
http://img75.imageshack.us/img75/5421/trkmenca0.jpg
siz hiç böle bi mevki gördünüzmü ben ilk kez görüom![]()
bu adam normaldede ole![]()
ben gördüm ama regendiregenlerden böyle çok çıkar
puha bu ne aga ya.bence forwete koy arşının defansından top çalar gol atar![]()
ilk defa gördüüm için paylaşıım dedimOriginally Posted by VahdeTrabzon
Bunlardan ararsan çok var.
kardeş sen bu adamı forvete koy.ben de ilk defa gördüm
forvetimde s. gedik var 40 golü var geçen sezon dc de oynatmayı düşünüom
Böyle karakterli oyuncular var ama en iyisi mevkiler bölümüne girip hangi mevkide iyiyse o mevkide oynat.
Kesinlikle katılıyorum batuhan'a![]()
ilginmiş...![]()
buna benzer gs dede bi oyuncu vardı
Azar karadaş da böyle jan koller de pozisyonlara girersen görürsün.
Ama güzel adammış ha teknik 10![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
azar karadasta aynı sekılde
markajı iii deil defansta çok gol yedirir,bitiricilik ve kafa ii sayılır,hızlanma ve hız yetmez,ama heading iii kafacı bi forvet,forvette sabit oynatırsan etkili olur.bendede 1 kere isaac promise böle çıkmıştı
Uzun boylu diye santrafora çekildi Tayfun, orada da iyi oynadı.Defansta da iyi zaten.Her gelen hoca onu 2 mevkide de deniyor nedense :s
Mevkisi doğru, Konyaspor maçlarını sık takip ederseniz ne olduğunu detaylı olarak görürsünüz.Ayrıca çok mütevazi bir kişiliğe sahip kendisi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yaw oda bişeymi bea sen şu oyuncunun mevkisine bak. üstelik regende deil. Sindre die ara çıkar.
İşte SS
http://img137.imageshack.us/img137/1337/sindrese2.jpg
iLk KeZ Görüyorum
Tamam Bakarım.
bide van buytene bakın mevkilerine
beyler bu mevkilere bakarsanız steven gerrard da heryerde oynuo ben gerçek pozisyon olarak gördüm ve ilginç geldi o yüzden paylatım sizlerle
azar karadas da 2 ayda dc oluyor
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Böyle oyuncu erzurumsporda da var regen falan değil ya 30lu yaşlarda
burda konu sonradan olma diilolmuş olma varmı bu şekilde bildiiniz oyuncular
Arkdaşalr boyle oyuncular bana artık hiç ilginç gelmiyor dunyada çok futbolcu var bole gore gore alıştık en basit ornegi boulahrouz hollanda milli takımının defasn oyuncusu hem forvet hemde defansın gobegi ve sagında super oynayan birisi .bide unutmadan solyim galatasarayın eski oyuncusu smoviç de zamanında forvetti sonra kalecilik yaptı ve başarılı oldu ..
Ben gladstone'u böyle yapmıştım....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
pancuda önce kaleciymiş soora forvet olmus
KONYASPOR maclarını izlemeni tavsiye ediyorum sana.
TAYFUN TÜRKMEN'in KONYASPOR 1.lige cıktıgı ilk sezon kac gol attıgını görünce neden DC/ST oldugunu anlıyacaksın ayrıca BJK macında hangi mevkide Oynarken Kırmızı yedigini görünce Gene anlıcaksın neden DC/ST oldugunu
Mevkisi Dogrudur arkadaslar Bir yanlıslık yok ayrıca bunda bir GARİPLİK'de yok.
ben de brezilyadan bi oyuncu buldum finishing 20 tackling 20 teknic 20 dc oynuyo lucas rocha