1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Başarı İşte Böyle Geliyor !

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Başarı İşte Böyle Geliyor !

Kısa bir süre önce Kalli'nin istifa etmesiyle teknik direktörsüz kalan ve o andan itibaren kenetlenen Galatasaraylı futbolcular, Fenerbahçe derbisi öncesi yine çok farklı bir "Kenetlenme" gösterisine imza attılar...

Büyükşehir Belediyespor maçını kazanınca soyunma odasında marşlar söyleyen Sarı-Kırmızılı futbolcular maçtan sonra yaptıkları toplantıda geceyi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde geçirme konusunda anlaştılar. Normalde maçtan sonra evlerine gitmeleri gereken futbolcuların, yönetim ve teknik kadrodan hiç bir talep gelmemesine rağmen, kendi aralarında böyle bir karar alması futbolcuların şampiyonluk yolunda tek yumruk haline geldiklerinin en büyük göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu birliktelik, Galatasaray'ın başarısını direkt etkileyen en önemli faktörlerden biri olduğu da tartışma götürmez bir gerçek olarak görülüyor.

Öte yandan tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için il güvenlik kurulu toplantısının yarın yapılacağı öğrenildi...

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BORA EĞRİÇAYIR

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İşte Galatasarayım'ın en sevdiğim yönlerinden biri.Hiçbir takımda olmadığı kadar müthiş kenetlenme yeteneği..Böyle tek yumruk olduğumuzda karşımızda kimse duramaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaraylılık ruhu deniyor. Öylesine söylenmiş bir laf değil gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarı için gerekli olan en büyük şey bu işte rakım ruhu,dayanışma.Bunlar olmazsa başarının gelmesi zorlaşır.Helal olsun Aslanlara.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray icin sevinmistim Kalli gittikten sonra ama cok gec gitti adam, ben halen Sampiyonlugun en buyuk adayi Fenerbahce olarak goruyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İşte bu kenetlenme hoca olmamasına rağmen takımın şampiyonluktan kopmasını engelliyor.Galatasaray'ın en beğendim ve takdir ettiğim yönü budur..
    So what?
    Saike

Galatasaraylilik ruhudur bunun adi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray lılık işte böyle günlerde gösteriyor kendisini..taraftar ve futbolcuların ruhani kenetlenmesi !!

Mesaj Yetkileri