1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Orduspor'a Her Maç İlgi Büyük !!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Orduspor'a Her Maç İlgi Büyük !!

Orduspor'a ilgi büyük

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un bu sezon sahasında oynadığı 16 maçı ortalama 10 bin kişinin izlediği bildirildi.
    AA muhabirinin Orduspor Kulübünden edindiği bilgiye göre, mor-beyazlı ekibin sahasında oynadığı 16 maçı 160 bin dolayında kişi izledi.

Karşılaşmalarını 14 bin seyirci kapasiteli 19 Eylül Stadı'nda oynayan Orduspor, bu rakamla sahasında oynadığı 16 maçta ortalama 10 bin kişiyi stada çekmeyi başarırken, bu karşılaşmalar arasında seyircinin en çok ilgi gösterdiği maç ise ligin 15. haftasında oynanan Eskişehirspor maçı oldu.

Bu maçı 12 bin kişi izlerken, ligin 2. haftasında oynanan Sakaryaspor maçı da 11 bin kişi ile ikinci sırada yer aldı.

Taraftarların en az ilgi gösterdiği karşılaşma ise ligin 13. haftasında oynanan Mardinspor maçı oldu. Bu karşılaşmada sadece 6 bin dolayında taraftar tribünlerden maçı izledi.

21.04.2008

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Oha diyecem Hepsi Cafercandan olmali

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Orduspor'un Süper Lige gelmesini temenni ederim.10000 11000 taraftar harika.Süper Ligde stad full bile olabilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Saldır Orduspor Oleyyyyyyyyy...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İstanbul B.B-OFTAŞ nasıl lige heyecan kattıysa Ordu'da aynı şeyi yapabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Seyirci iyi has güzel ateşli ama tezahürat etmesini bilmiyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Aslında herkes kendi şehrinin takımını tutsa ingiltere gibi tamamı dolu olsa tribünlerin ne güzel olurdu..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Herkesin kendi şehrin takımını tutmasa bile imkanı olduğu sürece maçlara gitmesi gerekir bana göre.Eğer gerçekten sporu futbolu seviyorsak takım ayrımı yapmadan maça gitmemiz gerekir.Ben geçen sene bazen haftada iki maça bile gidiyordum.Hem Karşıyaka hem Göztepe önemli olan maç izlemek değil mi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Aslında herkes kendi şehrinin takımını tutsa ingiltere gibi tamamı dolu olsa tribünlerin ne güzel olurdu..
    Sana tüm kalbimle katılıyorum..Şehrimin takımı varken niye bir başka X takımını tutayım..Burda amaç başarılı takımı tutmaksa o adam zaten taraftar niteliği kazanmamıştır.Bir gün olsun tuttuğu takımının stadına gitmemiş adam,o atmosferi yaşamamış adam bence takımını bana karşı övemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Play oflar istanbulda olacagı için..Her maçımızda stad ordulu taraftar ile dolar.Tıpkı 4 sene önce samiyeni doldurdugumuz gibi.

Malatya macından resim

Last edited by Emurafu : 23.Nisan.2008 at 22:50

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Oha diyecem Hepsi Cafercandan olmali
    yoo bizimkiler kim olursa olsun stadı dolduruyor.3.ligdeyken de böyleydi

Mesaj Yetkileri