1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Türkiye 2-2 Çek Cumhuriyeti...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Default Türkiye 2-2 Çek Cumhuriyeti...

85 dakika kapalı oynayan defans son 5 dakikada çözüldü...bekleneni veremeyen a milli takımımız revizyonun çok keskin olduğunu gösterdi.birbilerine çok alışmaları gerekiyor daha.5 dakikada 2 gol atarak beraberliği sağlayan ümit karan yine şaşırttı yani beni

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Öyle çok çok güzel futbol oynamadık belki ama Sonuçta rakip dünya deviydi(bana göre dünya kupasının favorilerinden)..2-2 kötü bi sonuç değil.. Ümit'i kutlamak lazım...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç 2-2 bitti ama milli takım pek ümit vermedi.yeni bir kadro ilerde başarılı olabilirmi pek sanmıyorum ama inşaallah ben yanılırım.ümite tebrikler..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

gs - vestel manisa maçı gibi oldu son dakkada 2 gol

neyse dosluk kazanmış oldu

nedved nie oynamadı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ümit karan aslında fatih tekke gibi kendi kendisini futboldan soyutlayarak yeteneğini heba edenlerden. bu adam lucesculu galatasaray zamanında da türkiyenin en önemli forvewt oyuncularından biriydi. artık kendisi evli ve umarım düzenli hayatının galatasarayda meyvelerini toplamaya başlayan ümit türk milli takımının da lokomotif oyuncularından birisi olacak. millilere gelinecek olursa maçtan önceki temennim az daha gerçekleşiyordu. vatan hainliğiyle bir alakası yok ama bu maçta yenilmemiz inanın çok hayırlı olurdu çünkü bir galibiyet bizi gereksiz bir şekilde havaya sokabilirdi. medya malumunuz. ayakları yere sağlam basan bir takım görmek hepimizin tek arzusu. arkadaşın da dediği gibi daha önümüzde alınacak çok yol var. inşallah ümitin fırsatçılığı ve kişisel gayretiyle attığı iki gol bize "vay be çekleri 2-0 geriden yakaladık bu takım çok iş yapar haydi aslanlar" gibi bir havaya sokmaz da gözümüzün önüne bakar ve dünyanın futbol anlamında en büyük organizasyonlarından birine bir kez daha uzaklardan bakmak zorunda kalmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cifaaa
    nedved nie oynamadı
    spiker anlaşma gereği özel maçlarda oynamıyor dedi..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bence o kadar da kötü değildi milli takımımız...Hepsi yepyeni gençlerden kurulu bir takımdn bundan daha fazlasını beklemek yanlış olur bence...Maç eksiklikleri göze çarpsa da ileride çok daha iyi oynayacaklarına eminim...Mehmet Topuz her zamanki gibi hatasız oynadı...Gökhan Zan savunmada dipdiri mücadeleci ve formasına yakışır bir görünümdeydi...Uğur Boral iyi mücadele etti...Necati oldukça iyiydi...Tuncay gününde değildi...Orhan Ak bir gol yememize neden oldu ancak bir gol de atmamızı sağladı yani durum eşit ...Gökhan Ünal keyifsizdi...Halil Altıntop forveti hareketlendirdi...Yıldıray her zamanki gibi takımı yöneten isimdi...Ve son olarak girer girmez takımı sırtlayan uyuyan devi uyandıran rakip savunmayı 5 dakikada çözen A milli takımımıza hayat veren Ümit Karan...Her zaman kraldı yine kral...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

nedved anlaşmasından dolayı özel maçlarda oynamıyor.ama kupada oynayıp oynamayacağı da meçhulmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

valla benim bildiğim milli takımı bırakmış nedved. en azından oyunda öyle yazıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

nedved oynasa yanebilirdi çekler ama adamın sözleşmesinde özel maçlarda oynamıyacak yazıyomuş neyse marek heinz oynadı gerçi oda pek iyi oynamadı ama neyse
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by drciwan
    valla benim bildiğim milli takımı bırakmış nedved. en azından oyunda öyle yazıyor...
    evet bi ara bırakmıştı ama yeniden devam etme kararı aldı.fakat böyle özel bi şart koştu...

Kişisel hataların neredeyse 0 olduğu bir milli takım izledik ancak takım olarak ortaya birşey koyamadık.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Yeni kurulumuş bir milli takım iyi oynamadık ben maçın içinde o kadar sıkıldım ki uyuya kalmışım ama ümit girdi ve iki gol atarak en azından beraberlik aldık bence A milli takım ileriye dönük iyi işler yapıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Nedved bu maç için özel izinli diye biliyorum. Juve'yle ilgili olabilir, gerçi söylemiş arkadaşlar yukarda.

Maça çıkan orta sahayı o bölgeye alıştıramayız, kulüp takımı değil bu, yol yakınken değiştirmek lazım (Hiçbiri bu maçta oynadıkları pozisyonda oynamıyorlar kendi takımlarında, Hüseyin istisna)..
    Tuncay - Necati - Hasan.. Bir de inadına tank gibi Hüseyin.. Çok ters.. Defans ile orta sahanın arasını rakibe al buyur etmek gibi bir şey..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Arkadaşlar Merhaba!Dün akşam iyi bir oyun sergileyemeyen Milli Takım geç de olsa 2-2 berabere kalarak seyircileri biraz olsun sevindirdi İnşallah bundan sonraki maçlarmızda da böyle oynamayız HAYDİ MİLLİ TAKIM!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zevkli bir maç olmadı ama Ümit Karan golcülüğünü bir kez daha kanıtladı bence.Gelecek için ümit verdi Milli Takım.

Helal olsun ümite

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ümit ne kadar önemli olduğunu gösterdi...

Ayrıca bu maçın hazırlık maçı olduğunu hatırlatmak isterim. Fatih Terim Milli Forma altında görmediği oyuncuları bu maçta denemek istedi, sonra asıl kadroyu oyuna sürmeye başladı...

Gökhan Zan'ı beğendim baya ayrıca Yıldıray'da güzel oynadı...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bundesliga ve türkiye liginde gol krallığında başa güreşen iki oyunucuyu yedek bırakıp ersen martinle başlamanın mantığı nedir anlamadım.hüseyinin orta sahanın yükünü kaldırabilicek kapasitede bir oyucu değil etradında ise orta sahaya çok fazla yardım etmeyen necati ve hasan şaş var.eğer ilk düşünülen kadro böyle ise her maç böyle 2 gol yemeye devam ederiz.

ama yeni kurulmuş bir takım için ilk maçını kaybetmemek başarı sayılabilir.tüm maçlarımızı deplasmanda oynayacağımız grup için ise pek umut verdiğimiz söylenemez yinede.

bu arada giydiğimiz yeni formalarda bana göre tam bir rezalet.antreman t-shirtleriyle çıksalar daha iyiydi.yakından bakıldığında formaların yarısı açık yarısı koyu kırmızıydı.modelsiz abuk bir forma yapmış nike.

arkadaşlar ben maçı canlı izledm ve inan ki burda yazılan yorumlar karşısında dehşete düştüm diyebilirm , ben hayatımda böyle maç izlemedm yaa
    allahm ya ersan martin kimdir biri bana bunun izahını yapsn , bi tuncay wardı ilk yarı bişiler yapmaya çalışan ,2 ci yarı oyuna nuri girdi de bizimde azcıkta olsa keyfimiz gelmişti 2 tane mükemmel pas attı belki tv den o kadar net gözükmemiştr
    maçta stadın inlemesine rağmen sahadaki adamlar bi gaza gelmedi ya, hayret bişi yaa
    2. yarıda bizm kale arkasındaki bi grup meksika dalgalanması başlatmaktan manyadı , millette sıkıntıdan patlıo napsn
    A-2 maçı daha zevkliydi diebilirm
    maçta biletler karaborsaydı, bizde kapalıya girdk ama kapalıda bile merdivenler doldu saat 8 gibi, benm anlamadığm danışıklı dövüş ,elemanlar yanımızdan geçerken açıık,kale arkası die sayıklıo,görevli abi de bi bakış atıp yoluna dewam edio

ve son olarakta atatürk standında bana 2. soğuk duş, bizm grup 8 kişiydik , dakka 85 te çıktık staddan , trafiğe takılmayalım die,bide karnımız acıkmıştı
    stadın çıkış kapısında bi ses geldi tabi biz şok 2-1 oldu arabaya doğru yürürken tv den baktm ben skora , o sırada arkamda bi çocuk wardı ki bence gecenin en anlamlı sözüydü o da maçtan sıkılıp çıkmış dedi ki, "1 tane daha atarsanız hakkımı helal etmem " 85 dakka yatan kaleye ilk şutunu 41. dakka da çeken takım , çattt biz arabaya bindik yola çıktık ki ,inanılmaz bi ses geldi ve bizm tahmin ettiğimz gibi skor 2-2 oldu, araba sus pus, inanılmazdı hakkaten yaa

hmm bi de alakası yok ama atatürk standı bi kere de dakka 87 civarı maç 3-1 bjk aleyhineyken sattan çıkmıştm bjk cezalı olduğu için izmirde bursayla oynuodu , stad çıkışında 200 metre yürüdükten sonra büfeye sormuştm skor 3-3 olmuştu. bu benm kaderim galiba yaa

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Komik olmuş iyi mi..
    Bunun bi de acıklı versiyonu vardı, meşhur Valerenga maçında..
    Evinden fırlayıp tesislere gelmiş bir adam bağırıyordu "Oğlana tamam maçı aldık, sen yat, sabah okula gideceksin dedim. Yarın sabah kalkınca maçı soracak, ne diyeceğim?"

Ama ben çıkmam. Sinema misali emeğe saygı mıdır nedir?
    Hayatımda gittiğim ilk maçta (Yaş 6,5'dan 7) 1-0 mağluptuk, abim 85. dakikadan itibaren çıkalım diye tutturmuş, ben de bildiğim bütün yeminleri ederek "Bekleyelim gerçekten atacağız" demiştim. Atmıştık da, hakem düdüğü ağzına götürürken..
    Sonradan, yaş ilerledikçe bu atmalar yerini yemelere bıraktı..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

ben fark yiyeceğimizi düşünüyordum ama olmadı
    bu milli takım başarılı olamaz birde her teknik adamda olduğu gibi teerim dew de ü.karan kaprisi var

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

skor yanıltmaısn bızı kotuydukk

25. Default

Ayrıca Petr Cech dünya'nın en iyi kalecisidir diyenlere kapak niteliği taşıyan maç olmuştur.

Arkadaşlar ersan martini felan boş verin 2008 de hiç biri yok bırakın adamlar son vakitlerini geçirsin. o şanlı formayı hak etmeyen çok kişi var tabi oda ayrı bir konu. Bu kadar basit milli yapmak Ersun yanal ile başladı Faith terimde devam ediyor bakalım hayırlısı oLsun...
    petr cech iyi kaleci ama dünyanın en iyisi değil. milli takımımız geleceği parlak.
    dünyanın en iyisi 1. iker casillas 2. Buffon 3. Sebastiyen Frey

en ıyı kalecı tartısmasını lutfen burada yapmayın!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mata açık ara farkla çek daha ii oynadı ama ümitin girişi maçın kaderini değiştirerek sonucu berberliğe bağladı tebrikler ümit ve türkiye

Mesaj Yetkileri