1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: olay olay olay!!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Exclamation olay olay olay!!!

bu nedemek ya. sadece bunda değil davil villa da da çıkıyor. ayrıca ara sıra diğer takımlardada bazen görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Silva ve Merida anlaşamıyor. Takım içerisinde huzursuzluk çıkarıyor.

Silva'ya Merida'yı eğit dediysen buna benzer şeyler çıkabiliyor. Ara sıra bunu yapmasanda oyuncular kavga edebiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Takım içerisinde yer alan oyuncular arasıda problem oluşmuş bundan bahsediyor. Zaten bahsedilen oyuncu profillerine bakarsan birbirlerini sevmediklerini görebilirsin. Aradan zaman geçer ve yine bu iki oyuncunun aralarındaki problemleri çözdüğüne dair bir haber alırsın.

Oyuncuları yorumlarsak Merida problemli bir oyuncu takımda tuttuğum süreçte hep kavgalıydı birileriyle.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Silva ve Merida anlaşamıyor. Takım içerisinde huzursuzluk çıkarıyor.

Silva'ya Merida'yı eğit dediysen buna benzer şeyler çıkabiliyor. Ara sıra bunu yapmasanda oyuncular kavga edebiliyor.
    Arkadaşım o eğitmek nasıl oluyor yani nasıl bunu eğit diyebiliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by askoyunusu View Post
    Arkadaşım o eğitmek nasıl oluyor yani nasıl bunu eğit diyebiliyoruz
    Önce Eğitilecek oyuncunun profiline
    Daha sonra History kısmının üstünde yer alan Player Interaction bölümüne giriyorsun

Daha sonra çıkan ekranın alt kısmında Linked kısmı var ordan o oyuncuyu eğitecek kişiyi seçiyorsun ve çıka seçeneklerden 1. 2. yada 3. yü işaretliyorsun. Forumda bu konu hakkında daha detaylı bilgi olması gerekli.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

peki ya adamı kulüpten kovsam düzelirmi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yada sorun silvada olabilirmi
    Last edited by cemir05 : 23.Nisan.2008 at 15:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by cemir05 View Post
    peki ya adamı kulüpten kovsam düzelirmi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yada sorun silvada olabilirmi
    Bence kovma, bu sefer kulüp ile senin aranda problem çıkar ve diğer oyuncuda kendini haklı olarak düşünür. Bu nedenle ikisinede bir hafta tatil ver, sonraki sezonda birisini satmaya veya kiralamaya çalış.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bence kovma, bu sefer kulüp ile senin aranda problem çıkar ve diğer oyuncuda kendini haklı olarak düşünür. Bu nedenle ikisinede bir hafta tatil ver, sonraki sezonda birisini satmaya veya kiralamaya çalış.
    ya onları ben kovdum be abi. yinede sağol ama bu seferde jo**uin ve frey'de "UFK" çıktı. baktım oradada takıma karşı biraz daha sabırlı olun yazıyordu.

ne yapsam yaranamıyom ya. futbolculara. alayı paragöz bunların.
    Last edited by cemir05 : 23.Nisan.2008 at 18:28

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya onları ben kovdum be abi. yinede sağol ama bu seferde jo**uin ve frey'de "UFK" çıktı. baktım oradada takıma karşı biraz daha sabırlı olun yazıyordu.

Silva ile Merida'yı kovdun mu?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

cemir sadece bir fikir ama takım disiplinin ne durumda eğer zayıfsa daha fazla çıkıyor bu tip atraksiyonlar ...ilk fırsatta bas bi kaç oyuncuya ceza ne demek kavga gürültü patron kim anlasınlar...ayrıca ben kavga eden olursa satarım yada atarım alt takıma göremez formayı...patronun kim olduğunu anlasınlar dimi ama...

satmışsın galiba ikisinide helal olsun ..ama yine kavga çıkmış diyosun o zaman bi disiplin mevzuuna bak derim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    cemir sadece bir fikir ama takım disiplinin ne durumda eğer zayıfsa daha fazla çıkıyor bu tip atraksiyonlar ...ilk fırsatta bas bi kaç oyuncuya ceza ne demek kavga gürültü patron kim anlasınlar...ayrıca ben kavga eden olursa satarım yada atarım alt takıma göremez formayı...patronun kim olduğunu anlasınlar dimi ama...

satmışsın galiba ikisinide helal olsun ..ama yine kavga çıkmış diyosun o zaman bi disiplin mevzuuna bak derim.
    yok satmadım iki tanre genö futbolcuyu kulüpten kovdum. ayrıcada konu ceza olunca hiç affetmem. en ukaf bir şeyde bile 2 hafta maaş kesintisi veriyorum ki. böylece en az 100K kar ediyorum

Quote Originally Posted by karlkani#23 View Post
    Silva ile Merida'yı kovdun mu?
    ne yapıyon abi ya. silva kovulurmu hiç. bir SİLVA+JO A QUİN tek başına dev kadro oluşturuyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bi de bu çıktı başşıma. sanki diğerleri yetmiyor gibi. ama hemen sattım bunu liverpool'a 22.5 milyona. adamı zaten aynatmıyordum. yerine bi dolu adam var. defettim başımdan. ama carlos vela'yı kedinlikle satmam.(delirmedim daha)
    Last edited by cemir05 : 25.Nisan.2008 at 16:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Silvanın performansı tavan yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Silvanın performansı tavan yapar
    doğru mu söylüyon sallıyon mu

doğru mu söylüyon sallıyon mu

niye sallayım birader ?

Kovduktan sonra oyuncunun(silvanın) yanında PR çıkarsa orayı aç oku

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ayrıca forumda bulamadım bu konu ile alakalı bir şey

Nesil
    2006

Sen artık istifa et kurtul, bu takımda ki huzursuzluk senin ipini çeker, en iyisi istifa etmek. Birde bu kadar yıldız olan takım yönetmek zordur, herşeyi ayrı dert. Kovsan kovamassın satsan satamassın.

Oyundaş Mesela Ben
    İlhan'a Kezmanı Örnek Al demiştim ve Çok Mutlu Olmuştu 2'side
    Sonracıma
    Genç Bir Oyuncuma Owen'ı Örnek Al Dedim Mutlu Oldu 2'side
    Sorunlu Oyuncular Mutlu Olamıyor Batıyor Mu Ne

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by musti83 View Post
    Oyundaş Mesela Ben
    İlhan'a Kezmanı Örnek Al demiştim ve Çok Mutlu Olmuştu 2'side
    Sonracıma
    Genç Bir Oyuncuma Owen'ı Örnek Al Dedim Mutlu Oldu 2'side
    Sorunlu Oyuncular Mutlu Olamıyor Batıyor Mu Ne
    aynen sana katılıyorum kardeş. oyuncualrda bir sorun var. mesela ben banega'ya arsenal'deki gilberto silva'yı örnek gösterdim. adam üzüldü ya örnek gösterdim diye. adamda kafa yok ki ya. ögilberto silva 32 yaşında felan adam ve mevkiisinde de dünyanın en iyileirnden birisi. ondan faydalanmak yerine üzülüyor kafasız herif.

Mesaj Yetkileri