1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: D.Bakırspor Kümeye Mi Düşürülüyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default D.Bakırspor Kümeye Mi Düşürülüyor ?

D.Bakır'da gözler FIFA'da

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da gözler, 14 Nisan'da yapılacak FIFA toplantısına çevrildi. Diyarbakırspor Başkanı Adnan Öktüren, Yeşil-kırmızılı eski futbolcular Mikiç ile Jupi'nin transfer alacaklarının ödenmemesi nedeniyle cezai müeyyide ile karşı karşıya bulunduklarını ve Diyarbakırspor'un bir alt kümeye düşürülebileceğini söyledi.

Başkan Adnan Öktüren, 14 Nisan'da FIFA'nın, Diyarbakırspor için vereceği kararın çok önemli olduğunu belirterek, "Geçmiş yönetimlerin 2 futbolcunun transfer alacaklarını ödememesi nedeniyle belki de Diyarbakırspor bir alt kümeye düşme cezası ile karşı karşıya kalacak. Mikiç ile Jupi'nin transfer alacaklarının ödenmemesi nedeniyle cezai müeyyide ile karşı karşıyayız. Diyarbakırspor için bize bir yardım elinin uzatılmasını istiyoruz" dedi.

Söz konusu iki futbolcuya ödenmek üzere 250 bin Euro'ya ihtiyaçları olduğunu söyleyen Başkan Öktüren, "Bu para temin edilmediği sürece bir alt kümeye düşme tehlikesi var. 14 Nisan'a kadar bir ödeme planının sunulması gerekiyor. Bu transferleri yapan o dönemdeki yöneticileri göreve davet ediyoruz. Yanlış yapılan transferlerin telafisini bekliyoruz. Bu, Diyarbakırspor için hayati bir konudur'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Diyarbakırspor'da, Seyrantepe'deki idman sahasının bakıma alınması nedeniyle idmanlar, tesisin ek sahasında yapılıyor. Genel Sekreter Hayrettin Aslan, zemini bozulan sahanın bakıma alındığını ve bu çalışmaların en geç 10 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi. Takımın bu yüzden bazı idmanları ek sahada bazılarını da Atatürk Stadı'nda yapacağını kaydeden Aslan, "Bu saha hemen her yıl yenileniyor. Zemin tahrip olduğu için bakıma almak zorunda kaldık. Saha zemininin mükemmel hale gelmesi için çalışıyoruz. Takım bir süre bu sahanın arkasındaki ek saha ve Atatürk Stadı'nda çalışmalarını yapacak" dedi.

04.04.2008
    Kaynak : İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok yazık olur düşürülürse bir zamanlar 1.ligdeydiler nereden nereye...
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Düsmezler kolay kolay.Diyarbakirli cok isadami var,yardim ederler takima.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kim düşürüyo

Bahsedilen para bizler için çok ama bu işin içinde olanlar için az bir paradır. O açıdan temin edileceğini ve bu gerekli ödemelerin yapılacağını düşünüyorum.

Başkanın çağrısıda bana bir acayip geldi. Kulübün bir borcu ve bir sorunu varsa bu Öktüren'in ilgileneceği bir konudur geçmiş başkanların değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bencede düşmez.Koskoca şehir.Gülerler adama valla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Futbolun patronları isterse neden düşürülmesin.:S

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

D.Bakırspor küme düşürülebilir!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, 3 yıl önce 2 yabancı futbolcunun transfer bedelinin ödenmemesi nedeniyle küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde takımın formasını giyen Redi Jupi ve Borislav Mikiç'in transfer bedeli olan toplam 250 bin Avro'nun ödenmemesi üzerine, bu 2 iki futbolcu Diyarbakırspor hakkında bir süre önce FIFA'ya şikayet başvurusunda bulundu. Bunun üzerine FIFA, Diyarbakırspor Kulübü'ne ihtarname göndererek, 14 Nisan'a kadar bu futbolculara ödeme yapılmasını veya ödeme planı sunulmasını talep etti. Ancak ekonomik sıkıntı içerisinde bulunan yeşil-kırmızılı kulüp, parayı ödeyemediği gibi ödeme planı da sunamadı. Diyarbakırspor Kulübü'nün, para bulunana kadar borcun ertelenmesi talebi ise FIFA tarafından kabul edilmedi. FIFA'nın, 28 Nisan'da yapacağı toplantıda Diyarbakırspor ile ilgili kararını açıklayacağı öğrenildi.
    Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren 3 yıl önce Jupi ve Mikiç'in transfer bedelinin o dönemki yönetim tarafından ödenmediğini doğrulayarak, bu hata nedeniyle büyük sıkıntı içerisinde olduklarını söyledi. Kulübün içerisinde bulunduğu maddi sıkıntı nedeniyle kendilerinin de 2 futbolcuya ödeme yapamadığını bildiren Öktüren, ''FIFA, 28 Nisan'da yapacağı toplantıda Diyarbakırspor ile ilgili kararını açıklayacak. 6 puanımız silinebilir ya da bir alt lige düşürülebiliriz. Böyle bir olumsuz sonuçta yeni yönetimin suçu yok. Diyarbakırspor eski yönetimin yaptığı hatanın bedelini ödüyor'' dedi.

-''ANTALYASPOR MAÇINDA PUAN ALACAĞIZ''

Başkan Öktüren, pazar günü deplasmanda oynayacakları Antalyaspor maçının hazırlıkları sürdürdüklerini belirterek, şöyle konuştu:
    ''Rakibimiz çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Ancak biz de kendimize güveniyoruz. Geçen hafta Sakaryaspor maçında aldığımız farklı galibiyetin tesadüf olmadığını bu maçta göstereceğiz. Ufuk'un sakatlığı sürüyor. Bu oyuncunun maç kadrosunda yer alıp almayacağı maç günü belli olacak. Bizim için final niteliğinde bir maç. Antalyaspor maçından puanla ayrılacağız. Antalya yöresindeki tüm Diyarbakırspor sevdalılarını maça bekliyoruz. Bu maç bizim için final niteliğinde.''

23.04.2008
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Düşürsünler..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

D.Bakırspor'u FIFA korkusu sardı

Diyarbakırspor'u, FIFA korkusu sardı. 28 Nisan'da FIFA'nın vereceği karar, Yeşil-kırmızılı kulüpte merakla beklenirken; Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, "Eski yönetimlerin hatasını Diyarbakırspor çekecek" dedi.
    Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, 3 yıl önce 2 yabancı futbolcunun transfer bedellerinin ödenmemesi nedeniyle küme düşürülme cezası ile karşı karşıya kalabileceklerini belirterek, "Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde takımın formasını giyen Borislav Mikiç ile Redi Jupi'nin transfer bedelleri ödenmediği için kulüp, FIFA tarafından cezalandırılacak. FIFA, Diyarbakırspor'a ihtarname göndererek söz konusu paranın 14 Nisan tarihine kadar ödenmesini istemişti. Bir ödeme planı istemişti. Ancak ekonomik sıkıntı nedeniyle ödeme planı sunamadık. Diyarbakırspor para bulana kadar borcun ertelenmesi talebi ise FIFA tarafından kabul edilmedi. FIFA, 28 Nisan'da yapacağı toplantıda Diyarbakırspor ile ilgili kararını açıklayacak" dedi. Başkan Öktüren, Redi Jupi ile Borislav Mikiç'in transferlerinin önceki yönetim tarafından gerçekleştirildiğini ve ücretlerinin ödenmediğini hatırlatarak, "Bu hatalı davranış nedeniyle büyük sıkıntı içindeyiz. FIFA'nın 28 Nisan'da yapacağı toplantıda 6 puanımız silinebilir. Ya da bir alt kümeye düşürülebiliriz. Böyle bir olumsuz sonuçta yeni yönetimin suçu yok. Diyarbakırspor, eski yönetimin yaptığı hatanın bedelini ödüyor" diye konuştu.

24.04.2008

Okadar Diyarbakirli zengin isadamlari var,kulübe katkida bulunsunlar iste.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Koskoca şehir bu kadarmı duyarsız olur..

Bu arada bu hafta Antalya-Diyarbakır maçına gideceğim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şemsi o maçı çok dikkatli izlemeni ve alabilirse not almanı istiyorum Bir araştırmacı gibi izle maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abi 07 gençlik ile seyredeceğim maçı.Tezahurat falan yapmaktan not almamın fazla mümkün olacağını sanmıyorum. Ama yinede gözlemlerimi aktarırım araştırma forumunda. Tabii bir aksilik olmaz maça gidebilirsem..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamamdır o zaman İyi seyirler şimdiden...

Bu arada D.Bakırspor gibi bir takımın ben bu şekilde küme düşeceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi 07 gençlik ile seyredeceğim maçı...
    Şemsi Tecavüzcü Coşkun reisliğini yaptığı grubun adı nedir?Red Soldiers mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Şemsi Tecavüzcü Coşkun reisliğini yaptığı grubun adı nedir?Red Soldiers mi?
    Valla o konuda pek bir bilgim yok Mertcan.Zaten ilk defa Antalya'nın maçına gideceğim. Ama Red Soldiers diye bir grup olduğunu biliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Diyarbakırspor'da şok üstüne şok!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, mali yönden sıkıntılı günler yaşıyor.

Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde takımın formasını giyen Borislav Mikiç ile Redi Jupi'nin transfer bedellerinin ödenmemesi nedeniyle FIFA nezdinde sıkıntılı günler geçiren Diyarbakırspor, şok üstüne şok yaşıyor. Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 250 bin YTL tutarındaki alacakla ilgili olarak Diyarbakırspor'un İddaa gelirlerine el konulması, kulüpte şok etkisi yaptı. Geçen dönem Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı yapan Gençlik Spor İl Müdürü İslam Çetin'in kulübü icraya vermesi, spor camiasında büyük tepkiyle karşılandı.

Bu arada, ligde geçen hafta oynanan Sakaryaspor maçının hasılatının da Gençlik Spor Müdürlüğü'nün alacaklarına karşılık kesilmesi, maddi açıdan zor günler geçiren Diyarbakırspor'da sıkıntıya neden oldu.

25.04.2008

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla o konuda pek bir bilgim yok Mertcan.Zaten ilk defa Antalya'nın maçına gideceğim. Ama Red Soldiers diye bir grup olduğunu biliyorum.
    Şemsi öle bir grup kaç senedir var zaten..

Mesaj Yetkileri