1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Yabancılar rahatsız!

Arrow Yabancılar rahatsız!

Yabancılar rahatsız!

Süper Lig’in bitmesine 2 hafta kala Beşiktaş, Avrupa kupası için planlar yaparken, takım içinde gideceklerin yavaş yavaş belli olması özellikle yabancı oyuncuları rahatsız etti.

Rodrigo Tello, Eduard Cisse ve Gordon Schildenfeld dün akşam menajer Sinan Engin ile bir araya geldi. Durumları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın listesinde adının yer aldığını ve bundan rahatsızlık duyduğunu söyleyen Tello, "Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşmem var. Bu yıl istikrarlı futbol oynayamadık. Gelecek yıl kesinlikle hata yapmayacağız. Türkiye’ye ailece alıştık.

Türkçe kurslara başladım. İstanbul’u ve taraftarı çok seviyorum" dedi. Fransız futbolcusu Eduard Cisse ise bu yıl beklenen perfomansı takım olarak sergileyemediklerini ileri sürerek şöyle konuştu: "Türkiye’ye geldiğim günden bu yana uyum sorunu yaşamadım. Takımın en iyileri arasında olduğumu söyleyebilirim. Yorumlara bakıyorum Beşiktaş’ı başarısız görüyorlar.

1 yıl daha şans

Kimse kalkıp da hakemlerin bize yaptıklarını konuşmuyor. Gönderilmem konusunda duyumlar aldım. Bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü Avrupa’da bile böyle gününde futbolcusuna parasını ödeyen kulüp ve takımını destekleyen taraftar topluluğu yok."

Devre arasında transfer edilen Gordon Schildenfeld ise şunları söyledi: "Devre arasında antrenörümüz Mutlu Topçu tarafından sürekli takip edildim. Teknik direktörümüz Erturğul Sağlam’ın sistemine uygun bir yapıda oynadığımı umuyorum. Beşiktaş taraftarları ve yönetimi beni gelecek yıl izlesinler. Beşiktaş Yönetimi’nden sezon sonu gönderileceğim şeklinde söylentilere futbolumla yanıt vereceğim. 1 yıl daha şans istiyorum."

Sinan Engin bu görüşlerden sonra 3 futbolcuya, "Hocamızın gelecek sezon için geniş çaplı raporunu bekliyoruz. Gidecek futbolcular konusunda herhangi bir açıklama yok. Şu anda işinize bakın ve sezonu en iyi şekilde kapatmaya çalışın" dedi.

Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adı geçen isimlerden bir tek Gordon gidebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tello ve Cisse'yi göndermek çok akılsızca olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gordon ve Cisse'ye inanırımda bu listeye Tello'nun alınması saçma ötesi olmş

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Tello ve Cisse gönderilmez kesinlikle..Gordon'a iyi veya kötü demek haksızlık olur bence bir sezon daha durabilir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sinan Engin'e dinleme cihazı takılmış haberi yok

Yalan haber, Tello şuan gayet iyi durumda neden rahatsız olsun ki!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İçimden bi ses umut abinin bu konuya yaklaştığını ve gma yollıcağını söylüyor

Bence kesinlikle gitmemesi gereken 2 futbolcu

Tello asla gitmemeli

Nesil
    2006

Gordon gitmesi gerekiyor, Beşiktaş defans hattını yenileceyecek bunun içinde yabancı oyuncuyu satması kontejan artmasına sebep olur, buda Beşiktaş için avantajdır.

Bobo gidecekse çok yüksek bir fiyata satılması gerekir. Sonuçta hiçbir oyuncu bulunmaz hint kumaşı değildir. Bobo satılan bir para ile Türk Transferleri için harcanabilinir ve borçların belli bir bölümü ödenebilinir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktasın bir türlü stoper transferi tutmadı..Gordon'da gidecek gibi..Tello falan gönderilmez..Bana göre en iyi transfer Tello liginde en iyi solak oyuncularından biri..Hürriyet ise yalandır

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gordon gönderilmeli!Görünen köy kılavuz istemez...Tello,Bobo,Cisse takımda tutulmalıSeneye takıma dönecek olan Higuain de gönderilmeli.3 yabancı hakkı çok iyi kullanılmalı

Gordon,Diatta.Besiktas bu sene aldigi stoperlerden hic yararlanamadi.

Edmilson gelsin Gordon gitsin

Tello & Cisse çok mutlular takımda kalacaklarına eminim taraftarlada araları iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gordon gider.Ama bence Tello ve Cisse gönderilmez.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri