1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Takımın Menajeri Benim Fakat Taktikler Dahil Hiç Bir Müdahale Edemiyorum

Hybrid View

Nesil
    2005

Default Takımın Menajeri Benim Fakat Taktikler Dahil Hiç Bir Müdahale Edemiyorum

Arkadaşlar ben Irak Milli takımının menajeriydim herşey yolunda gidiyordu fakat ne olduysa Asy Kupası öncesi oldu.Taktiklere girdim hiçbir şekilde oynama yapamıyorum , sol altta seçeneklerde yok.Personele giriyorum başka menajer var yani kovulmuş olmam lazım ama hem ne bir kovulma haberi geldi nede başka birşey.Ortada menajer sekmesine girince Kulüp Güveni,istifa et ,Irak taktikleri,fikstürü seçenekleri felan çıkıyor.Aynı zamanda kendimi arattığımda Irak menajeri olarak gözüküyorum.Ve futbolcuları kadrodan çıkartabiliyorum ama alamıyorum olmayan futbolcuyu onda da kadrodan çıkart çıkıyor :s..

Şimdi ne olduğu konusunda bilgisi olan var ise ve beni bilgilendirirse çok sevinirim (: ..

İlginç bir durum karşılaşmadım hiç

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Emekli olan milli futbolcular oldu mu?Milli takımı yönetecek kadar oyuncu olmayabilir..Yani az oyuncusu olan milli takımları seçemiyorsun belki bu da onun gibi birşeydir..

Nesil
    2005

Yok bütün futbolcular duruyor yani baya çok var sanki Irak ligi seçili gibi..
    İş merkezinden de baktım takımın menajeri başka birisi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oyun hatası olabilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

SS'ler ekleyerek bu söylediklerini onaylarsan bizde çözüm ararız.Belkide oyundaki bir hatadır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005

Bu resimde, herhalde takımda bulunmasam bu alana sahip olamam

Bunda başkası takımın başında

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence ss'den çok oyunu buraya bırakabilirsen. Hemen indirip kurcalayarak çözüm arayabilirim. Fm oynayanların çoğunluğu gibi bende bu durumdan bihaber olduğum için nokta atışı ile çözüm yolu budur diyemiyorum. Bilgisi olanlar zaten yardımcı olacaktır ancak daha elle tutulur şeyler söyleyebilmem için oyunun kayıt dosyasını bırakabilirsen iyi olur.
    Last edited by DisCo : 04.Mayıs.2008 at 03:29

Nesil
    2005

Rapidshare aktardım umarım bir sorun olmaz..

http://rapidshare.com/files/112362301/ir**.rar.html

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kayıt dosyasını 10672196 adlı arkadaşımız indirdi ve karşılıklı kurcaladık. Kayıt dosyasında bir bozulma var. 2023 yılında takımdan gönderilmenize rağmen bu size bildirilmemiş ve takımın başında olmamanıza rağmen bir menajerin görebildiği kısımları görebiliyorsunuz. Tabi kurcalarken birşey daha dikkatimizi çekti. Arkadaşımızın bilgisayarında bir problem yokken, kayıt dosyasını indirmesinin ardından kendiliğinden internet sayfaları açılmaya başladı. Buda kayıt dosyasına virüs bulaştığını düşünmemize yol açtı ve kayıt dosyasında meydana gelen bozulmanın sebebinide bu olay üzerine bulmak zor olmadı. Büyük ihtimalle kayıt dosyasına virüs bulaştırdığınız için bu tarz bir problem olmuş.

Tekrar Irak milli takımı başına gelmek isterseniz, oyun içinde yeni bir kullanıcı açın ve Irak milli takımı başına getirin. Daha sonra bu kullanıcıyı istifa ettirin. Sonra kendiniz Irak milli takımına başvuruda bulunun kabul edeceklerdir. Umarım yardımcı olabilmişizdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yalnız bilgisayarını bir virüs taramasından geçirirsen daha iyi olur. oyunda bir yavaşlama var en azından bunu bir nebze olsun azaltabilirsin bu yavaşlığı.
    (/s)

Nesil
    2005

Anladım arkadaşlar teşekkürler ilgilendiğiniz için, bu arada kusura bakmayın virüs için bende bilmiyordum valla ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Anladım arkadaşlar teşekkürler ilgilendiğiniz için, bu arada kusura bakmayın virüs için bende bilmiyordum valla ..
    Biz teşekkür ederiz. Virüs konusuda problem değil ancak sende bir taratırsan iyi etmiş olursun.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Tartışmalı pozisyonlar hakkında yorum yaptıysan maça müdahele edemezsin.Bu taktiğe müdahele edememe olayı maç içinde oluyorsa kesin böyledir.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bana da 2 kere CM 03-04 te olmuştu
    Maçları yardımcı antrenöre vermiş olabilirsin gerçi öyle olsa hoca olarak seni gösterirdi....

Nesil
    2005

Yok arkadaşlar eklediğim resimlerde de var zaten iş merkezinden bakınca başkası takımın başında. Oyun bozulmuş yani başka birşeyi yok.

Mesaj Yetkileri