1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: 400 bin Dolar'lık savaşçı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default 400 bin Dolar'lık savaşçı

400 bin Dolar'lık savaşçı

Devre arasında Ankaragücü'nden sadece 400 bin Dolar bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Emre Güngör, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor.

Devre arasında Ankaragücü’nden sadece 400 bin Dolar bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Emre Güngör, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. Savaşçı kimliğiyle efsane kaptan Bülent Korkmaz’ı hatırlatan ve mücadele gücüyle Servet Çetin’i iyi tamamlayan 24 yaşındaki stoper, A Milli Takım’a da göz kırpıyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Emre’nin Song’un yerini fazlasıyla tutacağına ve uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edeceğine inanıyor.

İnternetspor

Terim milli takıma alacakmı en çok onu merak ediyorum.Topu oyuna sokma özelligini hiç konusmuyorum..Attıgı paslar belli,Hele leverkusen maçında bir uzun top atmışdı onu hala unutamıyorum.Herzamanda ümite atıyor pasları:.Aynı pası fenerbahce maçındada gördük.Bekleri saglamlastırırsak bu ikili çok iş yapar....Emre en sevdigim oyuncular arasına girmeye basladı bile..Yönetimin yaptıgı yerli oyuncular bana göre nokta transfer oldu..

Onu izlerken insan ister istemez Büyük Kaptan Bülent Korkmaz´i hatirliyor,bu kulüpte uzun yillar kalacagina,bize cok katki saglayacagina eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Emre şampiyonaya götürülmeli. Hatta milli takımın defans göbeği Servet-Emre ikilisinden bile oluşabilir neden olmasın, ama önce hazırlık maçlarında oynatılmalı. Fatih Terim hala Emre Aşık'ta ısrarcı olmamalı. Her neyse.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

400 bin $ olayı Cemal Aydın'ın beceriksizliği. Emre Gençlerbirliği'nde olsa 3-4 milyon $'dan aşağı alamazdı Galatasaray.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

İyi kazık attı valla GS...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok yararlı bir transfer gerçekten milli takıma alınabilir aslında en azından emre aşıktan kat kat iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gerçekten savaşçı. Stoper yetişmiyor diyenlere bir örnek. Alın işte.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon zamaninda cok istedi, simdi Galatasaraydaki performansini gordukce daha kiziyorum Nuri ve yonetimine

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre Güngör Ankaragücü'nde oynarken ısrarla Milli Takıma Alınması gerek diyodum Fenerbahçe'ye nasip olmadı Galatasaray alıp çok büyük iş yaptı Euro 2008'de mutlaka olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İyi oyununun yanında sempatikte bir oyuncu oluduğu için gönüllerimizde yerini hemen hazırladı. Milli takıma Servet'le beraber monte edilirse çok yararımıza olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yasin gibi kendini kaybetmedi Emre Umarım Milli takıma çağrılıp en iyi performansını ortaya koyar ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

E.Güngör'ün bu performansı benim için sürpriz olmadı.Hem A.Gücü'nde hemde Ümit Milli takımda kaptanlık yaparken ona hayran olmamak imkansızdı.Müthiş hırsı ve seriliğiyle hemen göze çarpıyordu.G.Saray transfer ettiği gün çok üzüldüm.Çünkü Beşiktaş'a transfer olmasını çok istiyordum.Ama iyiki olmamış.Bu beklerle ve takım savunmasıyla oda kaybolup giderdi.G.Saray'da bir özelliği daha açığa çıktı.Türk futbolunun en büyük zaaflarından biri olan savunmadan isabetli top çıkarma işinide fazlasıyla beceriyor.Euro 2008 kadrosunda kesinlikle ve kesinlikle yer alacaktır.Çünkü görünen köy klavuz istemez...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Gerçekten Emre transferi cuk oturdu..Bu kadar ucuza gelmiş olması da ayrı bir başarı..İnşallah yıllarca hizmet edecek takımımıza..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emre Galatasaray'da Song sendromunu bitiren 2.kişidir.1.si Servet'tir.Servet ile iyi bir 2 li oluşturdular.Ayrıca diğer arkadaşlarda belirtmişler oyuna akıllıca top sokuyor.Dan dun vurmuyor.Kademeleri çok iyi.Özellikle ceza sahasında tehlikeli şutlara atlayarak kaleye gitmesini engelliyor.

Milli takımın stoper 2 lisi Servet-Emre olmalıdır.Yıllardır çekilen sorunlar böylece aşılabilinir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Stoperde Emre ve Servet'i yanyana görmek bana müthiş güven veriyor. İkisi de çok geliştirdiler kendilerini, milli takımda görmek isteriz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Terim yapılacak hazırlık maçında kesinlikle Emre'yi denemeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milli takımımızda sık sık sakatlanan Gökhan Zan'ın yerine oynayabilir.Hem genç hem kaliteli.Bu sene Galatasaray'da da yaptıkları azımsanacak iş değil.Song gibi bir adamı keserek takıma girdi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Emre Güngör esasında bu performansını yıllardır aynı seviyede devam ettiriyor. Süper Lig'i dikkatlice izleyenler onun bu çıkışının sürpriz olmadığını görebiliyorlardır. Ankaragücü'ndeki başarılı performansı O'nu Galatasaray'a getirdi ve vitrine çıkmasını sağladı. Böylece kalitesini de ispat etmiş oldu...

Milli takım konusunda benim herhangi bir şüphem bulunmamakta. Fatih Terim hakedene o formayı verecektir. Nitekim Emre Güngör çalışkanlığıyla o formayı en çok hakedenlerden biri. Galatasaray'a hayırlı oldu umarım milli takımda da aynı performansı sürdürür...

Mesaj Yetkileri