1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: ''Benim hayalim Barcelona"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bende basliga bakarak futbolcularimizdan sandim

Abdullah Avci ya bu hayalini gerceklestirmede basarilar dilerim

Talking ''Benim hayalim Barcelona"

''Benim hayalim Barcelona"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının birkaç doğru transferle önümüzdeki sezon da ligin ''sevimli'' takımı olacağını ifade etti.

Futbol Federasyonu'nun Tam Saha dergisinin mayıs ayı sayısında röportajı yayınlanan Avcı, Galatasaray'dan teklif almanın kariyeri açısından önemli bir adım olup olmadığı sorusuna verdiği yanıtta, ''Bence ciddi bir kariyer adımı. Özellikle bu sene çok gündeme geldi ve konuşuldu. Bunun detayını da fazla açmak istemiyorum'' diyerek şöyle devam etti:

''Takımını yarıda bırakıp giden antrenör olmak istemiyorum. Çünkü bir duruşum ve kamuoyunun bir sevgisi var. Kulüp adına önemli adımlar attık. Büyükşehir Belediyespor'un önümüzdeki sezon 23 yaş ortalaması olan oyuncu profili hazır. Belediyespor birkaç doğru transferle önümüzdeki sezon da ligin sevimli takımı olacak. Altyapıda da önemli şeyler yaptık.''

-''BENİM HAYALİM SENELERDİR BARCELONA'DIR''-

Avcı, marka takımlar arasında Barcelona modelini kendisine uygun gördüğünü ifade etti.

Bu yöndeki soruyu yanıtlayan Avcı, ''Benim hayalim senelerdir Barcelona'dır. Ayağa çabuk oynamaları, kenarları çok iyi kullanmaları bana müthiş keyif veriyor. Oyuna haz almak açısından baktığım için Barcelona benim hayalim'' dedi.

Bir soru üzerine de Avrupa'da takım çalıştırma hedefi olduğunu bildiren Avcı, ''Öncelikle ülkemde doğru şeyleri yapmak amacındayım, ancak bu kadar kaosun ve baskının olduğu bir ligde çalışmaktansa Avrupa'ya açılmak gibi bir niyetim de var'' diye konuştu.

Avcı'nın ''Nerede çalışmak istersiniz?'' biçimindeki soruya verdiği yanıtta da gülerek ''İspanya'da Barcelona'da...Onlara bir şey söylemenize gerek yok, zaten alışmışlar, istedikleri gibi pas yaparak oynuyorlar'' dediği belirtildi.

-''BİZİM ANLAYIŞIMIZDA OYNAYAN TAKIMLARA LÜTFEN MÜSAADE ETSİNLER''-

Her şeye kazanmak açısından bakmadığını, keyif veren futboldan vazgeçmeyeceğini anlatan Abdullah Avcı, kulüp açısından bu anlamda rahat olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

''Anadolu'daki arkadaşlarımız baskı altında olabilir. Benim felsefem, oyunu ısrarla doğru oynamak. Bu sadece benim doğrum da değil. İnsanlar bugün Barcelona'yı izlemekten haz duyuyor. Topun ayağa çabuk paslarla oynandığı, kenarların çok iyi kullanıldığı, rakibin arkasına direkt gidilen bu anlayıştan oyuncu da keyif alıyor. Topu 70 metreye şişirip de düştüğü yerde kavga etmenin keyfi yok. Türkiye Ligi'nde futbol yüzde 80 böyle oynanıyor. Biz de topu ısrarla yere indirmeye çalışıyoruz. Oyunu bizim anlayışımızla oynayan takımlara lütfen müsaade etsinler. Tabii etik kurallar içinde.''

-''YÜZDE 50'SİNİ KULLANABİLSE İSPANYA'DA OYNAMASI GEREKİR''-

Sezonun devre arasında Beşiktaş'tan transfer ettikleri İbrahim Akın'a övgüde bulunan Avcı, ''Kapasitesinin yüzde 50'sini kullanabilse İspanya'da oynaması gerekir'' dedi.

İbrahim'in kendisi için özel bir oyuncu olduğunu, Beşiktaş'ta yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da tekrar ön plana çıktığını ancak çok daha fazlasına sahip olduğunu anlatan Avcı şunları kaydetti:

''İbrahim Akın bugün yeterli oynuyor mu? Hayır. Tamam, ön plana çıktı ama çok daha fazlası var. Kapasitesinin yüzde 50'sini kullanabilse İspanya'da oynaması gerekir. Bunu Del Bosque de söylemişti. Ama ondan sonra çok sıkıntılı bir dönem yaşadı. İnşallah bu süreci burada geçirir. Yoksa birkaç yıl içinde aşağı doğru seyredecektir. Son derece iyi ve düzgün bir insan. Tabii ki aşılması gereken sorunları var. Bu da süreç gerektiriyor. Geçiş dönemini burada iyi geçiriyor. Türk futbolunda yeniden yukarıda olmak veya Avrupa'ya gitmek için önünde 1-2 senelik zaman var. Önümüzdeki 1-2 sene İbrahim Akın'ın ne olduğunu gösterecek.''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rjkaard dan daha iyi yönetecegi aşikâr

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İbrahim Akın konusunda bende katılıyorum çok hızlı topla çok yetenekli ama bir türlü istenilen performansını sergileyemiyo. + PesimiSTyLa bende katılıyorum Abdullah Avcı rijkaard kadar kötü yönetmez en azından

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Umarım bu hedefine ulaşır zor ama imkansız değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Harbiden "hayal"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Her teknik direktör orayı düşlüyor zaten mutlaka. Abdullah Avcı'da bu potansiyel var, neden olmasın diye de düşünmeden edemiyorum
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önünde daha uzun yıllar var bence şu an bülent uygun gibi bi patlama yapması lazımki avrupaya açılabilsin

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence böyle bir şey şimdilik olmasa bile gelecekte olabilir.Abdullah Avcı'da bu potansiyel var.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Rijkaard'ın takımı getirdiği noktadan daha iyi yerlere getirebileceğinden şüphem yok..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Abdullah Avcı daha yolun başında Barcelona bir gün olursa o güne uzun yıllar var..Ama yetenekli bir hoca Barcelona olmasa da iyi yerlere gelecektir

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Rijkaard'ın takımı getirdiği noktadan daha iyi yerlere getirebileceğinden şüphem yok..
    yinede ŞL V LaLiga şampiyonluğu kazandırdı adam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zor diye birşey yoktur imkansız zaman alır diye gireyim bence de hayale kacıyor ama neden olmasın diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

İmpossible is nothing..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Daha çok geliştirmesi lazım kendini bu hayaline ulaşabilmek için.Potansiyeli olan bir teknik direktörümüz,umarım birgün onu hayallerine ulaşmış bir şekilde görürüz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hayal kurmak parayla değil hepimiz hayal dünyasında yaşıyoruz bence doğal karşılamak gerekir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açsın fm 2008'i.New Game>Choose Database>8.02 Update>Select Nations>Select Lowest Active Leagues>Select Start Date>Select Databese Size>Summary

Sonrada seçsin oradan Barca'yı.

Şaka bir yana Abdullah Avcı şu ana kadar yaptıkları ile yaşınında genç olması münasebetiyle potansiyeli olduğunu gösterdi.İleride neden olmasın? Önümüzde Fatih Terim gibi bir örnek varken..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdullah avcı gibi teknik direktörüm olsun 1 trilyon borcum olsun. Gerçekten takım yapılandırma konusunda çok doğru adımlar atıyor politikası mükemmel ve barcelona'ya gidemese de dünyaya adından söz ettirecektir mutlaka istikbalde..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayal kurmak iyidir, azim yaptırır, başarı getirir

Mesaj Yetkileri