1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Yüzleri Selçuk Aydın güldürdü

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Default Yüzleri Selçuk Aydın güldürdü

Trabzonlular, boksör Selçuk Aydın'ın zaferiyle coştu.
    28.4.2008

Önceki gece Trabzon’da bayram havası vardı, sokaklarda Bordo-Mavili bayraklar dalgalandı... Sevincin kaynağı futbol değil, ringte elde edilen bir başarıydı. Sezon başından bu yana sıkıntılı günler geçiren Trabzonlular, Selçuk Aydın’ın zaferiyle coştu. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğu için maçı memleketinde yapmak isteyen genç sporcu, WBC Yarı Orta Siklet Kıtalararası Kemer maçında Güney Afrikalı Lewele’yi sayıyla devirdi, kemeri giydi. Aydın ödülünü Trabzon Valisi Nuri Okutan’dan aldı. Trabzonspor Kulübü de Aydın için tebrik mesajı yayınladı.

Kemer Sevinci

Karşılaşma sonrası kemerin beline takılmasıyla duygu dolu anlar yaşayan Aydın, tribünü dolduran seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Ailesiyle de ringde sevincini paylaşan Aydın, memleketinde böylesine önemli bir mücadeleden galibiyetle ayrıldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Selçuk Aydın, “Çok şükür kimseyi utandırmadım. İnşallah bundan sonra kemerimi koruyacağım. Rakibim beni kendine rakip olarak görmüyordu, ama ringde Karadeniz Fırtınası esti. Rakibim çok daha tecrübeliydi ama herkese gücümü gösterdim. Tribünleri dolduran hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
    Last edited by shamur1 : 28.Nisan.2008 at 11:52

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor sevgisi cok guzel ama TURK olupta dunya klasmanlarinda mucadele vermek dahada guzel.

Degisik branslarada onem vermemiz gerekiyor, ben rugby nin oynanmasini istiyorum tam bizim insanimiza gore bi spor

Mesaj Yetkileri