1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Sergen Yalçın rüyası kısa sürdü!

  1. #1

    Default Sergen Yalçın rüyası kısa sürdü!

    Sergen Yalçın rüyası kısa sürdü!

    Flaş! Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da yıldız futbolcu Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı.


    Eskişehirspor'da kritik Karşıyaka maçı öncesi sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dün öğleden sonra maç başları ve primler yüzünden tesislerde futbolcular ile uzun bir toplantı yapan Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu, faturayı Sergen Yalçın'a kesti. Hatipoğlu ile görüşme sırasında yaşanan tartışmanın ardından Sergen Yalçın Atatürk Stadı'nda yapılan antremana çıkmayarak tesisleri terk edip İstanbul'a gitti.

    Sergen Yalçın, Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, sezon başında yönetimle maç başı olarak anlaştığını belirterek, "Uzun süredir yönetim maddi sıkıntı içinde olduğunu ve benimle birlikte bir çok futbolcuya ödeme yapmakta sıkıntı çektiğini bildirdi. Önceki gün futbolcu arkadaşlarımızla toplandık ve antremanlara çıkmama kararı aldık ve bunu da yönetime bildirdik. Ancak yine de ödeme konusunda herhangi bir fedekarlık yapılmadı. Ben de bunun üzerine yasal hakkımı kullanarak kulüple ilişkimi kestim olay bundan ibaret. Benimle berabeber başka arkadaşlarımda bu konunun kapsama alanı içinde" dedi.

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,779

    Default

    oooh ooh iyi olmus

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    yaaa hocayı da boşuna gönderdiler..

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Sergen Eskişehir'e yapacağı katkıyı yaptı bence.Misyonunu tamamladı.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  5. #5

    Default

    Belliydi zaten böyle olacagi,Sergen Yalcin hangi takimda tutunmus ki Eskisehirspor´da tutunsun ? Bakan transferleriyle nereye kadar zaten

  6. #6
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,974

    Default

    Sergen Yalçın'ın artık jübilesini görmek istiyorum..

  7. #7
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default

    Sergen e katardan fln teklif yok mu ? Oralara gitsin bir de

  8. #8
    Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN
    Yaş
    39
    Mesajlar
    1,941

    Default

    Kemal Unakıtan Ronaldinho'yu getirecek zaten .. Sergen'le yollar ayrılsa ne olacak ki

  9. #9
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    30
    Mesajlar
    9,779

    Default

    Sergen gittiği takımlara bu şekilde zarar veriyor futbolu bırakmalı artık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

  10. #10
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Zamanında Sergen Yalçın takımda tutup teknik adamlarını gönderdiler. Şampiyon olarak çıkacakken şimdi playofflara kaldılar. Bakalım Es Es'i nasıl günler bekliyor. Yönetimin hatası ile Süper Lig giderse çok yazık olacak.

  11. #11
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    Normal birşey artık bu boş yere düzenini bozdu eskişehir diyadini yollayarak zaten ondan sonra es este form düşüklüğü vardı

  12. #12
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Sergen gibi kaliteli solak yoktu bu ulkede, bi tane Denizliye frikikten gol atmisti halen hatirliyom tam 90a cakti topu. Simdi yine eskisi gibi oldu, bi yerde tutunamiyo, BJK de kalip jubilesini yapcakti erkenden olsa bile

  13. #13
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,719

    Default

    Eskişehirspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın futbolu bırakma kararı aldı!..

    Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'e konuşan yıldız futbolcu, Eskişehirspor'dan ayrılması ve bundan sonraki planlarıyla ilgili bomba gibi açıklamalar yaptı!..

    Eskişehirspor'dan kendisinin ve takım arkadaşlarının alacağı olduğunu belirten Sergen Yalçın, arkadaşlarının, takım kaptanı olduğu için kendisine yönetimle konuşmasını talep ettiğini ve bu nedenle başkanla konuştuğunu vurguladı. Ancak Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu'nun kendisini sanki kaptan değil de futbolcuları ayartan bir elebaşı olarak gördüğünü söyleyen tecrübeli yıldız, "Benim de bundan sonra takımda kalmak mümkün değildi" şeklinde konuştu.


    "BENİ ORTAYA ATIP PARALARINI ALMIŞLAR!"

    Eskişehirsporlu takım arkadaşlarına da sitem eden Sergen Yalçın, "Ben gittikten sonra diğer takım arkadaşlarıma ödeme yapmışlar. Arkadaşlarımı da tebrik ediyorum! Beni ortaya atıp, sonra da paralarını almış ve idmana çıkmışlar!" dedi.


    "YÜZDE 90 FUTBOLU BIRAKACAĞIM"

    Sergen, Ömer Güvenç ile yaptığı konuşmada yüzde 90 futbolu bırakacağını açıklarken, "Şu anki düşüncem futbolu bırakmak yönünde. Futbolu bırakırsam özel bir televizyon kanalında yorumcu olacağım" dedi. Bu arada yıldız futbolcunun şu sıralarda bir televizyon kanalıyla yorumculuk konusunda görüşme yaptığı da öğrenildi.


    TÜMER METİN: "YAZIK OLDU"

    Bu arada Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor'dan ayrılarak futbolu bırakma kararı aldığını öğrenen eski takım arkadaşı Tümer Metin, Ömer Güvenç'e yaptığı açıklamada, "Sergen adına çok üzüldüm. Yazık oldu" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

    MARATON.COM.TR

  14. #14
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Sergen futbolu bıraksın artık eline yüzüne bulaştırdı herşeyi

  15. #15
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Keşke bizden gitmeseydide 1 sene daha oynayıp bıraksaydı futbolu..
    So what?
    Saike

  16. #16
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Bırakma zamanı geldi çoktan.Her sene 2-3 takım değiştirmektense futbolu bırakması en iyisi onun için.

  17. #17
    Nesil
    2007
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    2,587

    Default

    Bırakma Zamanı gelmişti.. En iyisi oldu bence onun için

  18. #18
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,719

    Default

    "Sergen şehri terkedemez"

    Eskişehirspor'da Sergen Yalçın şoku yaşanıyor !.. Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen ancak istikrarı yakalayamamasının yanı sıra Eskişehirspor eski Teknik Direktörü Metin Diyadin ile de sürekli sorunlar yaşayan Sergen'in kadro dışı bırakılmasının yankıları sürüyor.
    Eskişehirspor Başkanı Nebi Hatipoğlu, Sergen Yalçın'ın alacağında ısrar ettiği için kadrodışı bırakıldığını açıkladı. Hatipoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetimin ortak aldığı kararla Sergen Yalçın'ın kadro dışı bırakıldığını belirterek, yıldız futbolcunun Karşıyaka maçı kadrosundan çıkarıldığını kaydetti.
    Sergen'in kenti terk etmesinin söz konusu olmadığını da söyleyen Hatipoğlu, ''Sergen Yalçın bizim futbolcumuz. Takımdaki bazı futbolcuların kulüpten alacağı var. Sergen Yalçın alacağında ısrar edince kadro dışı bırakıldı. Sergen'in durumunu Karşıyaka maçının ardından değerlendireceğiz.'' dedi.


    Kendi ağzıyla söylüyor birde;adam alacağını istedi diye kadro dışı kalıyor...
    Last edited by anilton : 02.Mayıs.2008 at 16:02

  19. #19
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    36
    Mesajlar
    3,078

    Default

    bıraksın artık zaten.. yerinde karar

  20. #20
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Sergen şokunun perde arkası !..


    Sergen Yalçın... Türk futbolunun yetiştirdiği özel yeteneklerden bir tanesi... Belki de en özellerinden... Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor forması giyerek adını Türk futbol tarihine yazdıran, attığı gollerle olduğu kadar, özel yaşantısıylada adından sıkça söz ettiren Sergen Yalçın, futbolu bırakma kararı aldığını açıkladı.



    Ama neden? Bir anda bu kararı nasıl aldı? Sergen Yalçın, futbolu bırakma aşamasına nasıl geldi? Geçtiğimiz sezon Etimesgut Şekerspor'dan ayrılan, şimdi Eskişehirspor'la yollarını ayıran, ayırmakla kalmayıp futbolu bırakma kararı aldığını açıklayan Sergen Yalçın Eskişehirspor'da neler yaşadı? Sergen Yalçın’ın bugünlere bnasıl geldiğini Eskişehirspor macerasında sezon başından itibaren ele alarak yola çıktık ve son olarak ayrılma kararının arkasında yatan gerçekleri, yönetimle arasında geçen diyaloğu, neden kızdığını, takım arkadaşlarının ona sahip çıkmasına rağmen şehri neden terkettiği ve merak edilenlerin hepsini masaya yatırdık.
    Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor'da kendisini futbolu bırakma kararına iten sır perdesi Ligtv.com.tr'de aralanıyor.

    SEZON BAŞI YAŞANANLAR
    Sergen Yalçın bu sezon 2 kez olaylı şekilde gündeme geldi. Sezon başında sakatlığını ileri sürerek Nevşehir kampına katılmak istemeyince, Metin Diyadin yönetimden Sergen’in kadro dışı bırakılmasını istemişti. Yönetim bu isteği olumlu karşılamayınca Diyadin, teknik kadroun tamamıyla birlikte kampı terketmişti. Ardından yönetim yaşanan gerginliğe son noktayı koymuş ve Sergen’e de para cezası vermişti.

    Sezon başında Teknik Direktör Metin Diyadin tarafından kadro dışı bırakılması gündeme gelen Segen Yalçın’la, Diyadin arasında bir konuşma geçti. Sergen kendisinin kadro dışı bırakılmasını isteyen Diyadin’e giderek, “Senin prensiplerine saygı duyuyorum ama bana bugüne kadar kimse bunları yap, bunları yapma demedi. İlk defa bana şunu yap, bunu yapma deniyor” dedi.
    Sezon içerisinde Metin Diyadin’le Segen Yalçın arasında bir sorun yaşanmadı diyebiliriz taki Diyadin’le Eskişehirspor’un yollarının ayrılmasına neden olan konuya kadar!

    Sergen sezon başında yaşanan gerginliğe rağmen neredeyse haftada 2-3 kez Metin Diyadin’in odasına gidiyor, ikili arasında sohbetlerde yaşanıyordu. Unutulmaması gereken ikili bir dönem birlikte Fenerbahçe formasıda giymişti.

    Ancak ikili arasında ki olumlu diyalog çok sürmedi. Gaziantep BŞB maçından sakatlanan, ardından son 2-3 karşılaşmada iyi bir performans sergilemeyen Sergen’i Metin Diyadin, Sakaryaspor maçında ilk 11’de düşünmedi. Sergen, Sakaryaspor maçında ilk 11’de forma giymeyeceğini öğrenince genel menajer aracılığıyla Metin Diyadin’e haber gönderdi ve bu durumda yedek soyunmak istemediğini dile getirdi.

    Bu kararından sonra Metin Diyadin’le Sergen arasında bir konuşma daha yaşandı. Sergen Diyadin’e “Beni düşünmüyorsan ben gideyim” dedi. Diyadin, Sergen’e böyle bir düşüncesi olmadığını, sakatlığından sonra 2-3 maçtır iyi oynamadığını ve taktiksel olarak böyle bir karar aldığını ifade etti. Metin Diyadin’in düşüncesi Sergen’i Sakaryaspor maçında oyuna daha sonra dahil etmekti. Ancak yaşananlar bu seviyede kalmadı. Süreç Eskişehirspor yönetiminin Metin Diyadin’le yollarını ayırmasına kadar gitti.

    Metin Diyadin gitti, Sergen Yalçın devam etti!
    Ama ne olduysa 1 Mayıs Perşembe günü oldu!

    SERGEN’İ FUTBOLU BIRAKMA NOKTASINA GETİREN KONUŞMA
    Ligde son 2 haftaya girilirken futbolcuların son 8 maçı kapsayan maç başı alacakları bulunuyordu. Aynı şekilde Sergen’inde 8 maç başı alacağı vardı. Eskişehirspor yönetimi gecikmelide olsa futbolcuların alacaklarını ödüyordu. Sergen Yalçın’ın, Eskişehir Başkanı Nebi Hatipoğlu’yla diyaloğu gayet iyiydi. Zaman zaman alacaklarını istediğinde diğer futbolculardan önce Sergen’e ödemede yapılıyordu. Bunu diğer futbolcularda biliyordu ama sorun edilmiyordu ve Sergen’e yapılan ödemenin ardından fazla süre geçmeden diğer oyuncularada paraları veriliyordu. Ancak bir süre önce Sergen Yalçın Başkan Hatipoğlu’ndan alacaklarını istedi. Aralarında geçen bir konuşmanın ardından Sergen, alacaklarını almadığı taktirde oynamayacağını dile getirdi.
    Bu konuşma Sergen’le Başkan Hatipoğlu arasında soğuk hava estirdi ve gerginlik oldu.

    VE 1 MAYIS PERŞEME
    Futbolcular Karşıyaka maçı öncesi aralarında yaptıkları toplantıda maç başı alacaklarının ödenmemesi durumunda idmana çıkmama kararı aldılar. Bu kararı 3 takım kaptanı Sergen, Coşkun ve Zafer yönetime iletecekti. Başkan Hatipoğlu’ndan randevu alındı ve 3 kaptan başkanla buluştu. Başkan Hatipoğlu, 3 kaptan odaya girer girmez Sergen’e, “Paranı almadığın taktirde hala aynı karardamısın” diye sordu. Sergen’in cevabı “Evet” olunca başkan Hatipoğlu, “Tamam o zaman, sen çıkabilirsin. Kadro dışısın” dedi.

    Bunun konuşma Segen Yalçın odadan çıkarken, başkan Hatipoğlu diğer 2 takım kaptanına döndü ve “Sizin alacaklarınız hazır, birazdan ödüyoruz” dedi.

    Takım kaptanları Coşkun ve Zafer başkanın söylediklerini diğer futbolcu arkadaşlarına iletti. Futbolcular kararı duyunca aralarında bir toplantı daha yaptılar ve bir karar daha aldılar. Kararları, “Biz yola hep birlikte çıktık. Paralar ödenmesede olur. Biz paraların ödenmesini değil, Sergen’in affedilmesini istiyoruz” şeklinde görüş birliğine vardılar ve bunu başkan Hatipoğlu’na ilettiler.
    Başkan futbolculara haber gönderdi, Sergen’i affettiğini ve sorunu halledeceklerini söyledi ancak Sergen şehri terketmişti bile. Sergen’e ulaşılamadı. Futbolcuların Sergen için yapacakları birşey kalmamıştı. Yönetim futbolculara 8 maç başı alacaklarına karşılık birer aylık senetler dağıttı.

    Sergen gitmişti!
    Sergen Yalçın’ın Eskişehirspor’la yollarını ayırdığı futbol gündemine oturdu. Haber bununlada kalmadı, Ligtv’de Futbol Gündemi programında Ömer Güvenç, kendisiyle konuştuğunu ve Sergen’in futbolu bırakma kararı aldığını açıkladı. Ardından Sergen’de bu açıklamayı doğruladı. Belliki Sergen, başkan Hatipoğlu’yla arasında geçen konuşmaya, maruz kaldığı cümlelere çok içerlemişti.

    Sezon başından itibaren Eskişehirspor’da adeta çalkantılı günler geçiren, son yılların Türk futbolu adına yetiştirdiği ender yıldızlardan biri olan Sergen Yalçın işte bu yaşananların ardından futbolu bırakma kararı aldı.

    Sergen kararından döner mi dönmez mi bilinmez ama bir gerçek var, futbol topuna ayağını dokunduğu günden itibaren dikkatleri üzerine çeken, attığı gollerle tribünleri coşturan, yaşantısıyla sürekli gündem oluşturan Sergen Yalçın, eğer bırakırsa futbola vedasını da yine dikkatleri üzerine çekecek, gündem yaratacak şekilde gerçekleştirmiş olacak.

    Erdem EROL
    Ligtv.com.tr
    Haber Müdürü



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  21. #21
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    alacaklarında ısrar etmıs.. artık zamanı gelmıstı süper solak bıraktı

  22. #22
    Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari
    Mesajlar
    1,443

    Default

    Sergen zamanında bırakmalıydı futbolu.Hangi takıma gittiyse dikiş tutturamadı.Var olan düzenlerini de bozdu takımların.En yakın örnek; Eskişehir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  23. #23
    Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir
    Yaş
    35
    Mesajlar
    3,285

    Default

    Metin Diyadin güme gitti. Teşekkürler Sergen Es-Es'in hasretini belki 1 yıl daha sürdürdün. Birde takımdan ayrılmış eski takım arkadaşlarına sallıyor. Yorumcu olcakmış.Olsun bakalım bu saatten sonra başka kimseye zarar vermesin. Yapsın yorumunu...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •