Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • İstanbul Bşb.

1 16.67%
  • Trabzonspor

3 50.00%
  • Beraberlik

2 33.33%
1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: TSL 33. Hafta | İstanbul Bşb. - Trabzonspor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu mac baya seyirci bekliyorum takımdanda 3 puan beklıyoruz artık alınması lazım kı haftaya fener karsına saglam moralle cıkalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yaw bu maç neden cumartesi neden cuma akşamına konulmuyor ya bu ne biçim bir federasyondur kendi kendine şaibe yaratıyor yahu benim maç izleme zevkimi ne hakla elimden alırsınız ya
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 33. Hafta | İstanbul Bşb. - Trabzonspor

(/s)

Nesil
    2006

Her maça farklı onbirler ile çıkan Trabzonspor bu maçada böyle bir onbir ile çıkacaktır. Belediyeli oyuncular ise büyük bir takım yenip kendilerini pazarlamak için mücadele edeceklerdir. Belediye'yi üç puana daha yakın taraf görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bildigim kadariyla belediye maclari olimpiyata oynuyo.

Trabzon olimpiyata baska oynuyor, taraftarimizda olacaktir. 3 puana yakin taraf biziz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Geçen haftaki gibi bir kadroyla çıkarsa Trabzonspor bence maçı kaybeder.Ve ben bu maçı İBB'nin kazanacağını düşünüyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

İki takımda ligde iddiası bulunmuyordu. Belediye son haftalarda kötü futbol oynuyor, Trabzon'un sağı solu belli olmuyor. Trabzonspor gülen taraf oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor'lu futbolcuların tek hedefi artık takımda kalmak bu yüzden kendilerini ispat etmek zorundalardı.

Kazandılar tebrik ederim. Ama sanırım bu galibiyet takımdan gitmelerine engel olamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Avcı hakemden şikayetçi

Süper Lig 33. hafta maçında Trabzonspor'a 2-1 yenilen İstanbul B.Bld'nin teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın hakeminden yakındı

Abdullah Avcı maç sonunda yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hakeminden yakınarak, "Bugün sahada iddiasız iki takım vardı ve maçta bir gerilim yoktu. Ancak hakem iyi bir performans sergileyemedi, konsantrasyonu yetersizdi. Oyuncumuz sakatlanıp oyundan çıktığı pozisyonda faul bile vermedi," dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abdullah Avcı haklı bence, Adriano'nun kafasıyla attığı gol ofsayt değildi. ne Adriano ne de topa son vuran İbb'li oyuncu ofsaytta değildi. neyse hakem hatalarıyla dolu bir sezonu geri de bırakıyoruz, gelecek sezon böyle hatalar yaşanmaz umarım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Seneye hakemler daha iyi hazirlansin gelsin.

Mac icinse, bizim Olimpiyata kaybetigimizi hatirlamiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ibb 4-4-2 ye döndü 2 ortasaha ortasına efe il tijikuzu yu koymuş bu ikiliyle oyun kuramassın top yapamazsın hal böyle olunca malüp oldu seneye ilk iş takıma bir ilyas stili adam daha almak olacaktır
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

adrianonun attıgı gol benım gördüğüm kadarıyla ofsayt.bu arada ben daha fazla seyirci beklıyodum ama 10 bı gelmıs az ama yınede iddaası olmayan bi takım çin ıyı seyırcı sayılır

rıdvan dilmen trabzonspor macları ıcın dedıgı lafa bakın hem 'diğer 3 büyüklerden herhangi biri bu durumda olsa stada seyırcı gelmez ama tranzonspor seyırcı ne olursa olsun takımının yanın '

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Trabzon'da neredeyse her mevkiide sorun var, gelecek yıl yapacakları yerinde transferlerle şampiyonluğa oynadıkları günlere geri dönerler inşallah.

Mesaj Yetkileri