Disco'nun dediklerini yap ve Application klasöründe ki sports interactive /football manager 2008/ cache klasörünü sil
Disco'nun dediklerini yap ve Application klasöründe ki sports interactive /football manager 2008/ cache klasörünü sil
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
evet vista olarak türkçe oynayan varmı
ewet ya vistada türkçe oynuyamıyormuyuz şu oyunu...
uyumluluk sorunu nasıl çözülüo
Arkadaşlar Vistayı desteklemiyor maalesef.
en iyisi xp kullanmak)
Arkadaşlar ben Fm'yi Türkçe oynamak istiyorum.Daha önceden 2007nin yaması açılmıyordu uyumluluk vs. hallettim şimdide fm 2008 exe yi görmüyor.Ne yapabilirim?Birde Fmyi Vistada Türkçe olarak oynayan var mı?
Kısa bir süre sonra 2008 Türkçe yaması yayınlanacak. O süreye kadar beklemeni öneririm. Daha sorunsuz bir Türkçe yama kullanmış olursun. Ancak ben 2007 ile oynayağım diyorsan 2008 exe görmüyor kısmını biraz daha açabilirmisin.
Hani exeyi seçme yeri var ya orayı seçmeden olmuyor.Ayarlardan giriyoruz o kısma.Oraya giriyorum klasör gösteriyor sadece oyunun simgesi ve kendisi yani exe dosyası gözükmüyor.
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\fm.exe"
Tırnak işaretleri olmadan bu adresi kopyalayamıyormusun seçilecek yere.
Hayır mousela seçmek zorundayız.
Bu kısımdan bahsetmiyormusun. Burada bahsettiğim kopyala yapıştır işlemiyle istediğini yapabilirsin. Eğer farklı yerlerden bahsediyorsan görüntü koyarsan daha rahat yardımcı olabilirim.
![]()
Belirtildiği gibi dosyayı seçerek dene veya benim söylediğim gibi kopyala yapıştır kısmını dene. Neticede kısa yolu sen yazmışsın veya gözattan seçmişsin arasında hiçbir fark yok.
Beyler ben sadece Fm 2007 Türkçeyle girince Türkçe oluyor sandım.Normal simgeyle giriyorum bazı şeyler Türkçeleşmeiş bunları nasıl düzeltebilirim
Peki nasıl tekrar İngilizce yapıyoruz ?
Ah ah .. Su yama cıkmadı gitti . =)
http://rapidshare.com/files/11235662...uages.rar.html
bu dosyayı indirip C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\data\languages
içine bırakırsan sanırım eski haline döner. Tabi yukarda bahsettiğim yere girdiğinde turkish_language diye bir dosya olucak. Onuda silmeyi unutma. Son olarak cache dosyasını sildiğinde oyuna girerken yine eskisi gibi İngilizce açılacaktır.