Sports Interactive'in bu konuda bir girişimi var mı ? Eğer yoksa, olmalı mı sizce ? Ya da çok da önemli değil mi lig ve şampiyona isimleri ?
Sports Interactive'in bu konuda bir girişimi var mı ? Eğer yoksa, olmalı mı sizce ? Ya da çok da önemli değil mi lig ve şampiyona isimleri ?
İsim önemli değilde en azından logo ve formalar olsun.
ya ben konuyu anlayamadım. reklam hakları felan mı. formanın üstünde ki reklamlar.
Tabi güzel bir fikir olmakla beraber belirtildiği gibi oyun içerisinde düzeltilmesi gereken bir çok konu varken bu kısım olmasada olur diyor insan. Neticede turnuva ve lig isimleri olsun, yüz paketleri, forma ve logo paketlerini oyuna sonradan ekleyebiliyoruz. Ama buda hayata geçirilirse fena olmaz diye düşünüyorum. Sıradan eklentileri yaparken harcadığımız zamanda farklı tasarımları sunabiliriz.
Bence, faceler ve logolar daha önemli. İsimler pek önemli değil. Birisi yapmışya taktik kısmına oyuncu yüzlerini bence çok hoş durmuş. Bunu üreticide yapsa daha güzel olur.
Bilmem olabilir![]()