Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Kırmızı Şeytanlar'ın Coşma Vakti (Man Utd Kariyerim)

1. Default Kırmızı Şeytanlar'ın Coşma Vakti (Man Utd Kariyerim)

Başkan David Gill, anlaşamadıkları Sir Alex Ferguson'u görevinden aldı ve yerine tecrübesiz bir isim getirdi. Uğur Doğan adlı menajer ilk defa böylesine büyük bir kulüple çalışacağı için kendisini çok mutlu hissettiğini söyledi.

"İlk hedef olarak lig şampiyonluğu, daha sonra şampiyonlar liginde çok iyi bir derece yakalayıp Kırmızı Şeytanlara özledikleri şampiyonlukları yaşatacığını" söyledi.

Alınan bilgilere göre Uğur Doğan, takımın kadrosunun şu anda çok iyi olduğunu, herhangi bir transfere sıcak bakmadığını, ancak dünyada bulunan genç yetenekleri kadrosuna katarak, geleceğin Manchester United'ini yaratacığını söyledi.

Gelişmelerle tekrar burada olacağız...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk transferler yapıldı:

Geleceğin yıldız kalecileri arasında gösterilen Benoit Costil isimli oyuncu 2.1 Milyon Dolar karşılığında alındı.

Yine bir genç yetenek olan Pablo Piatti, 11 kulübün arasından sıyrılıp Man UTD'ye 825K gibi küçük ücretle transfer oldu.

Last edited by legolas165 : 10.Mayıs.2008 at 12:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Başarılar kariyerinde 2 transferinde ileriye yönük iyi transferler takip etmeye çalışacam..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kardesim takip edicem kariyerini basarılar dilerim sampiyonluk bekliyorum
    TariboWest

İyİ Takim Zaten M.unİted BaŞarilar

5. Default

Aslında 1 haftadır GS ile oynuyordum. Finans sıkıntısı çektim. Bunalıma girdim. Küçük takımlardan büyük takımlara büyümeyi çok seviyorum ama sıkıldım nedense. Direk açtım Man UTD.

Teşekkürler desteğiniz için

Quote Originally Posted by legolas165 View Post
    Aslında 1 haftadır GS ile oynuyordum. Finans sıkıntısı çektim. Bunalıma girdim. Küçük takımlardan büyük takımlara büyümeyi çok seviyorum ama sıkıldım nedense. Direk açtım Man UTD.

Teşekkürler desteğiniz için

BENDE DE OLUYO KARDEŞİM O İNSANA DALA GELİYOOOO İNSAN SAVURGANLIK YAPIORR

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

M.United ile başarılar ama bari bu takıma Piatti'yi almasaydın .. Şu forumdaki kariyerleri gez nerdeyse hepsinde Piatti var ..

8. Default

adamda güzel oyuncu olmasaydı keşke
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazırlık Maçları Sonuçları:

Last edited by legolas165 : 10.Mayıs.2008 at 12:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Güzel oyuncudur , gelecek vaadediyodur , hatta bu senin kariyerindir kimse karışamaz ama bana kalırsa değişik oyuncular transfer edebilirsin , çoğu kişinin yapmadığı transferleri yapabilirsin ki hem sen oyundan tad al hem de kariyerini takip edenler zevk alsınlar .. Zaten M.United ile oynuyorsun para sıkıntında yok .. Piatti transferini gerçekleştiren 238782.kişisindir heralde şu Fm 08' de

10. Default

hehehe tamam oyuncu arayışını sürdürüyorum zaten. Gözlemcilerim dört bir yanda

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İyi bakalım başarılar diliyorum .. Sen sen ol Buonanotte , Stancu ve M.Angulo transferlerine girme

12. Default

Angula'ya az önce teklif götürdüm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

basarilar.gene tipik bir transfer piatti

bencede herkesiin aldığı transferleri almak bazen sıkıyo ha bende yapıyorum bazen ama elimde olmayan sebeblerden dolaıyı. güzel başlangıç başarılar ...

Manchester Utd gibi bir takımda Piatti'ye hiç ihtiyaç yok aslında. Ben Galatasaray'la oynarken bile almıyorum. Hatta ilk sezon transfer yapmıyorum Neyse, başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Piatti yerine Sapara'yı alsaydın keşke heralde bende sana bunu diyen 1502005. kişiyim

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ligde ve Şl de başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Basarılar dilerim
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim kardeşim..

20. Default

sağolun arkadaşlar

piatti,costil falan filan, bu tip oyuncuları almamın nedeni takımda as oyuncu olarak oynatmak için değil, ilerde bu oyuncuları iyi bir antremanla geliştirip diğer kulüplere kar amaçlı satmak

yoksa gidipte Nani-Giggs gibi adamları kesip Piattiyi oynatacak değilim

bugün oyunu doğru düzgün oynayamadım. Yarından itibaren tekrar devam ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar Dilerim Manchester United'ı Şampiyon yaparsın umarım..

benim ingiltere ligi save imde manu kapalı 4-2-3-1 ile oynayıp ortalığı dağıtmıştı.
    paul scholes ı amc ye koyarsan ilk yıl çok faydalanabilirsin.ayrıca başarılar dilerim

23. Default

sağol tavsiyen için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son 2 hazırlık maçlarım:

Son Transfer:

15 yaşındaki genç yetenek

Last edited by legolas165 : 10.Mayıs.2008 at 23:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Genç oyuncuları almayı seviyorsun da takıma 1 2 kaliteli futbolcuda alabilirsin bence..para var nasıl olsa.

25. Default

İlk kupa maçında 1-0 öne geçmemize rağmen skoru geliştiremeden golleri yedik.

Takıma takviyeye ihtiyaç duydum ve Adriano'yu transfer ettim. Sezon sonu takımda yerini alacak

Marvin Angula transfer edildi fakat çalışma izni alamadığı için kiralık listesine konuldu...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

hayırlı olsun yeni transferlerin.

iyi başlamıssın ama Chealse yenilgisi kötü olmuş

28. Default

sağol

Pablo Piatti, Angulo,Costil adlı oyuncular sezon sonuna kadar kiralık gönderildiler.

Georginio Wijnaldum alındı

Kadronun son hali

İlk lig maçım. Galibiyetle başladık. İnşallah böyle gideriz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son yaptığım maçlar

Last edited by legolas165 : 11.Mayıs.2008 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ooo lige baslamıssın basarılarının devamını dilerim kardesim
    TariboWest

30. Default

sağolasın

Şampiyonlar ligi grupları belli oldu

Lig kupasındaki şansız kura. Ama biz kimseden korkmayız

Son yaptığım maçlar ve puan durumum.

Beklemediğim bir sonuç