1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Önder: "Parayı seçtim"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Önder: "Parayı seçtim"

Zico’nun gelişiyle Fenerbahçe yedek kulübesine mahkum olan Önder Turacı, Rusya’nın önemli kulüplerinden FC Moskova ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını bir kez daha açıklarken, “Parayı seçtim” şeklinde konuştu

Moskova’ya gittiğini ve yaşayacağı şehri görüp beğendiğini kaydeden Önder Turacı, Akşam'a verdiği demeçte, “Teknik direktör Oleg Blokhin ile baş başa görüştük. Beni çok istediğini söyledi. Ayrıca bana çok iyi maddi imkanlar sundular. Ben de parayı ve geleceği tercih edip, 4 yıllık sözleşmeye imza attım” dedi.

Fenerbahçe’de çok iyi bir dönem geçirdiğini söyleyen Önder, “Ancak bir şeyleri değiştirme zamanı gelmişti. Artık yedek kalmak istemiyorum. İspanyol ve İtalyan kulüplerinden de teklifler vardı ancak FC Moskova’nın teklifiyle aralarında büyük fark bulunduğu için Rusya’yı seçtim. Yılda 1.5 milyon Euro’luk teklifi kubul ettim” ifadesini kullandı.

ne yapsın adam hem az paraya yedek diğer tarafta çok para ilk 11 doğru olanı yapmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Önder iyi bir futbolcuydu. Yanlış hatırlamıyorsam Fenerbahçe iyi bir hamle yapıp Galatasaray'dan önce bu oyuncuyu almıştı. Parayı seçtim dememiştir ama teklifi kabul etmesinde bununda payıda büyüktür. Hayırlı olsun diyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Önder kaliteli bir futbolcu, Milli takımda oynasa rahatlıkla stoper mevkiin de ilk 11 çıkacak kapasiteye sahip. Fenerbahçe' de yabancıların ve en önemlisi Gökhan Gönül' ün performansı onu arka plana attı.

Zico olduğu taktirde oynaması zor, kendini tekrardan gösterebilecek bir takıma gitmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

"Parayı seçtim diyorsa anlarım, doğrudur. Ancak yukarıda yazdığı gibi "Ben de parayı ve geleceği tercih edip" diyorsa burada bir yanlış var demektir. Türkiye Ligi'nde geleceğini garantiye alamayan Rusya Ligi'nde hiç alamaz. Ben bunu defalarca dile getirdim.

Ne demiş ünlü düşünür Serdar Özkan : "Ne işim var Rusya'da"...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BeLçikadan Türkiyeye geLirkende Parayı seçmişti, GaLatasaray a ön imza atıp sonradan Fenerbahçeye gitti. Çok kişiLiksiz bir futboLcu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Para para para

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Önder'in bu açıklamalarını kendine hiç yakıştıramadım bir futbolcu bir klube para için gitmemeli başarı için gitmeli.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

En azindan durust davranmis. A deyip B yapmamis. Yolu acik olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de bu bölgeye takviye şart Kerim gelecek ama o da yetersiz ...
    Last edited by Fernando Gago : 07.Mayıs.2008 at 21:32

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Yolun açık olsun Önder Turacı ..

Önümüzdeki sezon mutlaka sağ beke transfer yapmalıyız Önder'in yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

helal olsun Ondere her futbolcu diyemiyo

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Adam en azından yalan söylememiş, söylemesi gerekeni söylemiş..

Tebrik ettim, yolu açık olsun..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yolun açık olsun PARA sana huzur getirir inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'de yedek bekleyeceğine daha çok paraya Rusya'da forma giyme şansıda olacak.Her profesyonelin aklını çelebilecek bir durum.Zaten Fenerbahçe alt yapısından yetişmediği için fazla eleştirmemek lazım.Her futbolcu oynamak ister..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Önder Turacı'nın Galatasaray'lı olduğu apaçık ortadadır. Türkiye'de de parayı seçerek Fenerbahçe'ye geldi. Bu yıl Gökhan Gönül gibi bir ismin arkasında kaldı. Giderken gene parayı seçiyor. Yaptığı herşey için teşekkürler. Stoper olarak oynasa belki daha faydalı olabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Önder Turacı'nın Galatasaray'lı olduğu apaçık ortadadır. Türkiye'de de parayı seçerek Fenerbahçe'ye geldi. Bu yıl Gökhan Gönül gibi bir ismin arkasında kaldı. Giderken gene parayı seçiyor. Yaptığı herşey için teşekkürler. Stoper olarak oynasa belki daha faydalı olabilirdi.
    Ne alaka GS li olmakla GS Li adam para için ezeli rakibine gitmez

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ne alaka GS li olmakla GS Li adam para için ezeli rakibine gitmez
    Hayır, gelmeden önce hep Galatasaray'lı olduğunu açıklıyor; ama Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Para için insanlar neler yapıyor gerekirse farklı renklerde de forma giyeler. Hayat ne yazıkki acımasız.

Mesaj Yetkileri