1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Tekke'nin Sabrı Taştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Tekke'nin Sabrı Taştı.

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Milli futbolcumuz Fatih Tekke takımından kesinlikle ayrılmak istediğini açıkladı !..
    Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Tekke, son zamanlarda bir türlü forma şansı bulamaması nedeniyle sabrının tükendiğini ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. İlk olarak Glasgow Rangers ile oynayacakları UEFA Kupası finalinde Pegrebnyak'ın cezası nedeniyle kendisinin ilk onbirde oynayacağını söyleyen Tekke buna rağmen mutsuz olduğu Zenit'ten ayrılmak istediğini belirtti. Türkiye'ye gelmek istemediğini, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini de dile getiren Tekke, "Geçen sezon Fenerbahçe benim için Zenit'e devasa bir teklifte bulundu ama Zenit bunu kabul etmedi. Ama bu sene bu kadar büyük bir teklif geleceğini de sanmıyorum. Ben Türkiye'de yapabileceklerimi gösterdim. Şimdi kapasitemi Avrupa'da göstermek istiyorum. Onun için Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum ama Zenit'ten kesinlikle ayrılmak istiyorum." diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık yaşlandı avrupadanda teklif gelmez diye düşünüyorum bence türkiye'ye dönmesi en mantıklısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fatih tekke 'nin zenite gitmesi baştan hataydı.orta halli bir avrupa kulübüne gitseydi daha çok adı duyulurdu.uefa kupası finalinde iyi performans gösterirse belki iyi bir takıma gidertürkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu fatih tekke

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zenit iyi yerlere geldi ama Fatih bunu değerlendiremedi. Avrupa zor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekke orada oynayamayacak belli oldu artık Takım değişikliği yapması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Eğere Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorsa öyle yedekte çürür kalır bi şey de yapamaz artık..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Adam napsın ilk senesinde oynuyordu gollerinide atıyordu sonra sakatlanınca yeni transfer edilen Progrebnyak ile Arshavin mükemmel bir ikili oldu ki zaten Zenit onların sayesinde UEFA'da Final oynayacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence de yaşlandığı için artık esamesi okunmaz avrupada, dönsün Trabzonspor'a..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kesınlıkle trabzona donsun..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tutturmuşsunuz yaşlandı yaşlandı diye. Fatih Tekke daha 30 yaşında en azından 5 sene daha futbol oynar ..Ha bu Avrupa olur yada olmaz ama sanki böyle bir kural var yani Avrupa takımları sadece 20-25 yaş arası oyuncuları transfer edebilir diye. Öyle olsaydı Blackburn 38 yaşındaki Tugay'ın yerine genç bir oyuncu alırdı kaç senedir ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hehehe Fatih Tekke yaşlandı mı ? Ne kadarda şakacısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ftaih Tekke bence avrupanın önemli bir ligine giderse kendine gelir

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bana göre Zenit'ten sonra Türkiyeye dönmesi en mantıklısı ama kendisi bilir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

avrupada hakan şükür bile tutturamadı.bırakında f.tekke de böyle olsun.

trabzona dönmeli bence.ya da sabır çekmeye devam eder.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzona dönerek bu kötü günlerinde onlara yardımcı olması en iyisi olacaktır

Mesaj Yetkileri